οχι corvo στον cirus
οχι corvo στον cirus
παρε του σακι σακει γιατι σηκων
σκον
το να διαχωρίζεις τις περιπτώσεις για μέσα στην περιουσία του νόμιμου κάτοχου και σε δημόσιο δρόμο οπού ισχύουν άλλα πράγματα μπορείς να την αντιληφθείς???? το γράφω ξεκάθαρα στα post μου κάτσε διάβασε το.Αρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
εμενα το cub μου το πηρε ο δημος το ειχα αφησει ενα χρονο περιπου,διπλα απο ενα σακατεμενο ταουν μειτ σε στενο δρομακι εξω απο το σπιτι μου.
η απαντηση ηταν απ την στιγμη που περασε ο δημος και εκανε συστασεις για τα εγκατελημενα μηχανακια και δεν παρουσιαστηκε κανενας απο εσας εχει το δικαιομα ο δημος να τα μαζεψει........καταλαβες φιλαρακι που μου λες για κλοπη και μ......κιες;αυτο που κανει ο δημος και παιρνει τα εγκατελημενα τι ειναι;
αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά είναι πρόβλημα σου.
πάντως όταν παίρνεις κάτι που βρίσκεται μέσα σε χωράφι ή παλιό σπίτι που είναι ιδιωτικός χώρος χωρίς να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη λέγεται ΚΛΟΠΗ και όχι μ......κίες
δεν έχω κάτι μαζί σου απλά σου λέω τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και τι λέει ο νόμος. Σύμφωνα με τον νόμο είναι κλοπή, τι να σου πω αν θες να παραπονεθείς στους νομοθέτες όχι σε μένα γιαυτό
τέλος ο λόγος που στα γράφω αυτά δεν είναι γιατί έχω κάτι μαζί σου, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου (δεν το υποστηρίζω σε καμία περίπτωση) και είναι κρίμα που κάποιοι κάτοχοι παρατάνε μηχανάκια, αλλά δεν είναι σωστό σύμφωνα με τον νόμο αυτό που κάνεις, και δεν μπορείς να προτρέπεις και άλλους να κάνουν το ίδιο ιδιαίτερα μέσω ενός forum όπου διαβάζουν και άλλοι και να ακολουθήσουν το λάθος παράδειγμα σου πιστεύωντας μάλιστα ότι είναι και νόμιμο αυτό που λες.
φιλε μου ενα απλο διαλογο κανουμε δεν κανω επιθεση,αν το πηρες ετσι τοτε συγνωμη.θελω να σου πω οτι δεν μιλαμε για μηχανακια που βρισκοντε σε ιδιοτικη περιοχη μιλαμε για πεταμενα μηχανακια αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις..εγω το yz που πηρα ηταν παρατημενο εξω απο το σπιτι ενος φιλου του πατερα μου 2 χρονια,δεν πηγα να το παρω,,μιλησα μαζι του και καναμε μια τυπικη πωληση και αυτο σακατεμενο και παρατημενο ηταν αλλα ηταν σε ιδιοτικη περιοχη εννοειται οτι δεν εχεις το δικαιωμα να παρεις τιποτα απο επανω ρωτησα και το αγορασα (400 ε 94)
σκον
κάτι που εσύ μπορεί να θεωρείς πεταμένο μηχανάκι, αν είναι μέσα στην ιδιοκτησία μου εγώ μπορώ να το θεωρώ αντίκα και έργο τέχνης και 50 χρόνια παρατημένο να το έχω. Εσύ ανέφερες για χωράφια και παλιά σπίτια στην αρχή οπότε μάλλον έκανες λάθος διατύπωση στα γραφώμενα σου με αποτέλεσμα να σου απαντήσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από axilleas samos
φιλε μου ενα απλο διαλογο κανουμε δεν κανω επιθεση,αν το πηρες ετσι τοτε συγνωμη.θελω να σου πω οτι δεν μιλαμε για μηχανακια που βρισκοντε σε ιδιοτικη περιοχη μιλαμε για πεταμενα μηχανακια αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις..εγω το yz που πηρα ηταν παρατημενο εξω απο το σπιτι ενος φιλου του πατερα μου 2 χρονια,δεν πηγα να το παρω,,μιλησα μαζι του και καναμε μια τυπικη πωληση και αυτο σακατεμενο και παρατημενο ηταν αλλα ηταν σε ιδιοτικη περιοχη εννοειται οτι δεν εχεις το δικαιωμα να παρεις τιποτα απο επανω ρωτησα και το αγορασα (400 ε 94)
Αν μιλάς για παρατημένα σε δημόσιους δρόμους ή χώρους ισχύουν εντελώς άλλα πράγματα και δεν μίλησα ποτέ για αυτή την περίπτωση (το γράφω σε κάθε post που έκανα). Εκεί ισχύουν άλλες διαδικασίες, μπαίνει ο δήμος στη μέση και πολλά άλλα που επειδή δεν γνωρίζω πολύ καλά δεν γράφω κιόλας.
αυτο θελω να σου πω! οτι δεν μιλαμε για ιδιοτικη περιοχη, μιλαμε για Π Ε Τ Α Μ Ε Ν Α μηχανακια δεν σου εχει τυχη ποτε να πας καποια εκδρομη και να βρεις στο ασχετο καποιο πεταμενο μηχανακι σε εξοχη;αν εχεις εργαλεια μαζι σου και σε ενδιαφερει να παρεις κατι απο επανω(μιλαμε για σακατεμενο και σκουριασμενο οχι καποιο σε καλη κατασταση)δεν θα το παρεις;τοσο αγιος εισαι πια;![]()
σκον
παιδια αν αυτο που εγραψα στην αρχη φαινεται οτι παω να πω σε αλλους να τον κανουν τοτε παρακαλω να μη το λαβουν υποψην.Δεν ειχα τετοιο σκοπο σε καμια περιπτωση.Δεν μπορουμε να αφαιρουμε πραγματα σε οτι εγκατελημενο βρισκουμε,αυτο ειναι λαθος.Μιλαω μονο για περιπτωσεις που δεν μπορεις να βρεις ουτε ιδιοκτητη ουτε καποιον που να γνωριζει τον κατοχο του.και αυτο που ειπα για κατοχικο συνδρομο ηθελα να πω οτι να μη μπουν ουτε καν στην διαδικασια να ασχοληθουν με το θεμα γιατι δεν θα κερδισουν τιποτα.Μου ειχε τυχη τετοια περιπτωση με μια φλορετα την ειχε παρατημενη πολλα χρονια διπλα απο ενα πηγαδι την εβλεπα εκει απο τοτε που πηγαινα δημοτικο, οταν μεγαλωσα ηταν ακομα εκει,μπηκα στην διαδικασια να των ρωτησω αν την πουλουσε για να την φτιαξω,(αυτος 75 χρ.)του λεω κυρ βαγγελη μου πουλας την φλορετα σου; μου αρεσει πολυ και θελω να την ζωντανεψω εσυ δεν εχεις σκοπο να την φτιαξεις ειναι παρατημενη εδω 10+χρονια δωστη μου να την φτιαξω και θα δεις πως θα γινει.η απαντηση ηταν ενα μεγαλο Ο Χ Ι τωρα λεει που του την θυμησα θα την φτιαξει.Αυτο εγινε το 95 εχουμε φτασει 2011 και ακομα εκει ειναι.Αυτο ηθελα να πω!σε αυτες της περιπτωσης δεν μπορεις να κανεις τιποτα,κι ουτε και να πας και να την ξυλοσεις..Αυτο ηθελα να πω γι'αυτα που εγραψα πιο πανω...(ο γερος εχει πεθανει απο το 2002 και η φλορετα ειναι ακομα εκει)
σκον