Τιμη & δοξα στον συν-αδερφο μοτοσικλετιστη![]()
Τιμη & δοξα στον συν-αδερφο μοτοσικλετιστη![]()
Eιχαν βγει κ διαφορες ¨βρωμες¨ για το ποιος ηταν ο οδηγος.
Τες πα, επειδη εχω περπατησει την γεφυρα με τα παιδια μου, θεωρω οτι ο τυπος το πααααααααααρατεντωσε. Αν τυχαινε κατι θα ππορουσε να πεταχτει, οχι μονο στο απεναντι διαζωμα κ να τσακισει κανεναν, σταδιοδια σουρνοντας θα εφτανε.
Τραβα μια πιστα βρε αγορινα να ξεκ@β......
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Δεν θυμαμαι.
Θα μας πουν οι εμπειροι τις πιστας. Αυτοι θα κατεχουν![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Για πείτε καμια "βρώμα" να γελάσουμε λιγάκι.
Υ.Γ. Είναι zx9r
καποιος ειχε πει οτι ειναι ο Cpt. Haddock, φαινεται κυριως στα τελευταια δευτερολεπτα, δεν ειμαι σιγουρος ομως.![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ανατρίχιασα από περηφάνια![]()
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άγαλμα:rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Να του φτιαξουμε κ κανα ποιημα να συγκινουμαστε κ λιγο
νιαχχχχ μεσημερι...τρακοοοοσα το κοντερ, το στροφομετρο στα κοκκινα νιαχ νιαχ![]()
o kap10 τα πιανει τα '300' στη παλια γεφυρα κορινθου..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Busa ειναι..μαλλον...
το βιντεο ομως ειναι κανα 2 ετων σιγουρα διοτι στην αρχη (07sec περιπου) εκει που κανει δεξια γινονται εργα τα τελευταια 2 χρονια κ εχουν κλεισει την μια λωριδα με κορινες κτλ..
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
μπούσα είναι σίγουρα, και είναι το 2006 το γράφει κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
Busa ειναι..μαλλον...
το βιντεο ομως ειναι κανα 2 ετων σιγουρα διοτι στην αρχη (07sec περιπου) εκει που κανει δεξια γινονται εργα τα τελευταια 2 χρονια κ εχουν κλεισει την μια λωριδα με κορινες κτλ..![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"