χελλο.... γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο σημειο min-max στο παραφλου;;; οπως στο λαδι ας πουμε;;; μπορω να το γεμισω χωρις να εχω προβ;;; ειχα μια διαρροη και θελω να συμπληρωσω αλλα καλυτερα να ρωτησω πρωτα.... θανκς...
χελλο.... γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο σημειο min-max στο παραφλου;;; οπως στο λαδι ας πουμε;;; μπορω να το γεμισω χωρις να εχω προβ;;; ειχα μια διαρροη και θελω να συμπληρωσω αλλα καλυτερα να ρωτησω πρωτα.... θανκς...
tl1000s
νονιντζάκια;Αρχικά δημιουργήθηκε από αερικο
χελλο....
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
χελλονονιντζακια παραφλου (οπως λεμε χοχλιοι μπουμπουριστοι...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
νονιντζάκια;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δοχείο επάνω, στο οποίο θα συμπληρώσεις, δείχνει δύο σημεία το min και το max.
![]()
συνηθως ειναι ενα-δυο δαχτυλα πριν το λαιμο της ταπας
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
χελλονονιντζακια παραφλου (οπως λεμε χοχλιοι μπουμπουριστοι...)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καθίστε καλά μην μπει ο παλιΟγερας και αρχίσει τα ξυρίσματα...![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
...νομίζω σε όλα έτσι είναι .Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το δοχείο επάνω, στο οποίο θα συμπληρώσεις, δείχνει δύο σημεία το min και το max.
![]()
Και όταν θα τα τσεκάρεις ή συμπληρώνεις να είναι το μηχανάκι σε ίσια θέση .
Βάλε κάποιον αν είναι να στο κρατάει ίσιο ...Όχι στο πλαινό στάντ .
![]()
Έτσι βάζεις εσύ την Μετραζόλη στο ουίσκυ σου, Φαινόμενε ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
συνηθως ειναι ενα-δυο δαχτυλα πριν το λαιμο της ταπας![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
απλα στο ποτο μετραμε με καθετα δαχτυλα
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H