Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 109

Θέμα: Αττική οδός, Άρνηση παραχώρησης εντύπου αδυναμίας πληρωμής, πρόστιμο τροχαίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    τελικά τι εχει αλλάξει ρε παιδια , το οτι μπήκε σαν νομος του κοκ μπορουμε να σηκώνουμε την μπαρα κανονικα με πινακιδα η θα εχουμε προβλημα ?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    τελικά τι εχει αλλάξει ρε παιδια , το οτι μπήκε σαν νομος του κοκ μπορουμε να σηκώνουμε την μπαρα κανονικα με πινακιδα η θα εχουμε προβλημα ?
    δεν αλλαξε ο νομος, αλλαξε η εφαρμογη του, οτι εκανες πριν κανεις και τωρα απλως αν δεις μπατσο ζητας πιστωτικο, αν δεν δινει πληρωνεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    ναι λεω απαξ και περασεις το οτι εχει μπει στο κοκ δεν παιζει να ερθει ροζαλία ?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    ναι λεω απαξ και περασεις το οτι εχει μπει στο κοκ δεν παιζει να ερθει ροζαλία ?

Οχι, για να πιστοποιηθει παραβαση πρεπει να ειναι παρων ο αστυνομικος, οπως κ για ολες τις παραβασεις, κοκκινο-προσπεραση κλπ κλπ.

Εκ των υστερων Η απο καταγγελια τριτου δεν μπορει να σου κανει κατι.
    Με αλλα λογια, αν σε δω να περασεις με κοκκινο κ παρω τους μπατσους, δεν θα φας κληση. Πρεπει να σε "πετυχει" ο ΙΔΙΟΣ να το κανεις.

ποιο απλα δεν γινεται να ειπωθει

εντιτ: και οχι... δεν εχει κανεις δικαιωμα να σου ζητησει την αποδειξη της πληρωμης των διοδιων. (την ωρα που κινεισαι στην οδο)
    Ουτε αστυνομικος ουτε υπαλληλος της εταιριας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Οχι, για να πιστοποιηθει παραβαση πρεπει να ειναι παρων ο αστυνομικος, οπως κ για ολες τις παραβασεις, κοκκινο-προσπεραση κλπ κλπ.
    Λίγο προσοχή εδώ γιατί οι κάμερες πιστοποιούν την παράβαση. Όπως και με το όριο ταχύτητας. Δεν ξέρω βέβαια αν τα στοιχεία αυτά τα δίνει η εταιρία στην αστυνομία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι γτ δεν διευκρινίζεται αν οι κάμερες της Αττικής οδού θεωρούνται κάμερες κυκλοφορίας (όπου κάθε δικαίωμα έχει η αστυνομία να προβεί σε ενέργειες σύμφωνα με τα καταγεγραμένα) ή Κάμερες ασφαλείας όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροχαία παράβαση.
    Σε μια παρένθεση πάντως γενικά να τονίσω πως αν αξίζει κάποιος δρόμος για να πληρώσεις αυτός είναι η Αττική Οδός. Πληρώνω τόσες Μ@%!%#ς σε Εθνικές οδούς οπότε το 1,4 σε σχέση με τα 2,2 που χρεώνει ταρίφα το Αθηνών- Πατρών μου φαίνονται κάπως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_sapelas
    Λίγο προσοχή εδώ γιατί οι κάμερες πιστοποιούν την παράβαση. Όπως και με το όριο ταχύτητας. Δεν ξέρω βέβαια αν τα στοιχεία αυτά τα δίνει η εταιρία στην αστυνομία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι γτ δεν διευκρινίζεται αν οι κάμερες της Αττικής οδού θεωρούνται κάμερες κυκλοφορίας (όπου κάθε δικαίωμα έχει η αστυνομία να προβεί σε ενέργειες σύμφωνα με τα καταγεγραμένα) ή Κάμερες ασφαλείας όπου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροχαία παράβαση.
    Σε μια παρένθεση πάντως γενικά να τονίσω πως αν αξίζει κάποιος δρόμος για να πληρώσεις αυτός είναι η Αττική Οδός. Πληρώνω τόσες Μ@%!%#ς σε Εθνικές οδούς οπότε το 1,4 σε σχέση με τα 2,2 που χρεώνει ταρίφα το Αθηνών- Πατρών μου φαίνονται κάπως.
    σε καμια περιπτωση... Οι καμερες της αττικης οδου (στα καλυβια τους) δεν θεωρουνται καμερες κυκλοφοριας.

Παλαιό μέλος
    Και ναι λοιπόν...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ..
    ....
    η ελπίδα πέθανε σήμερις.
    Τώρα αναλογίζομαι αν μπορώ να υποβάλλω τις μηνύσεις που με έχουν συμβουλέψει δικηγόροι. Το μεγαρόσημο των 100 ευρώ για την κατάθεση της μήνυσης το αντέχω αλλά τα έξοδα δικηγόρων όχι... Θα το σκεφτώ λίγο σήμερα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Απ'ότι καταλαβαίνω ο δ/κας ήταν ανένδοτος.
    Οπότε και κερατάς και δαρμένος...

Λυπάμαι, χωρίς άλλα σχόλια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Τι να πω πραγματικο εξοργιστικο να διαβαζεις πως ενεργει η αστυνομια κυριως, αλλα και η εταιρια με τις πλατες τη αστυνομιας.

Μου εχει τυχει 2-3 φορες σε σχετικα-λιγα χρονια οδηγησης να μπω σε δρομο με διοδια κατα λαθος και φυσικα επρεπε να πληρωσω.... Μαλιστα μια φορα με ειχαν βαλει να πληρωσω για να περασω τα διοδια και να κανω αναστροφη και να ξαναπερασω μετα απο 10'' τα ιδια διοδια και να ξαναπληρωσω... (ειχα μπει σε λαθος δρομο)

Τεσπα, πλεον δεν πληρωνω πουθενα, ουτε και Αττικη οδο φυσικα (οταν θα κανω αποσβεση απολα τα _ΑΔΙΚΑ_με_το_ετσι_θελω_ διοδια που πληρωσα τοσα χρονια εγω και οι συγγενεις μου μεχρι δευτερου βαθμου θα το ξανασκεφτω για την αττικη).

Παλαιό μέλος
    Τα 2.80 ευρώ (που η εταιρεία τόσο πρόθυμα πέταξε) έγιναν 200 που αν πληρώσω σε 10 ημέρες θα είναι 100. Συν 100 το μεγαρόσημο για την κατάθεση της μήνυσης.
    Για το κοινό καλό, όποιο και αν είναι αυτό και αν ποτέ προκύψει θα τα δώσω.
    Αλλά αν φτάσω στο σημείο να θέλω δικηγόρο να με εκπροσωπήσει την πάτησα.
    Και έχοντας διαβάσει πέντε πράγματα αυτές τις μέρες ξέρω ότι στις μηνύσεις θα απαντήσουν με άλλες τόσες από την κοινοπραξία

Πες μας τι ειπες στον δικα κ τι σου ειπε.

Πληρωσε το 100ρικο κ μην πληρωσεις ποτε ξανα, ειναι μακροπροθεσμα οτι χειροτερο μπορεις να τους κανεις

(μηνυσεις κοντρα κανουν μονο κ μονο για να μετατεθει η υποθεση του αγιου πουτσου, δεν κερδιζονται κ το ξερουν)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Που φτασαμε ρε πστη μου.. να σκεπτομαστε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας,και ολα αυτα για τα λεφτα..
    Κυνηγησε τους φιλε μου οσο μπορεις οικονομικα,και οσο αντεχουν τα νευρα σου..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
    Που φτασαμε ρε πστη μου.. να σκεπτομαστε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας,και ολα αυτα για τα λεφτα..
    Κυνηγησε τους φιλε μου οσο μπορεις οικονομικα,και οσο αντεχουν τα νευρα σου..
    Τα νεύρα μου δεν έχουν θέμα. Τα οικονομικά μου όμως... Άλλη υπόθεση....

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

:hypnotize

"Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Τι να πω πραγματικο εξοργιστικο να διαβαζεις πως ενεργει η αστυνομια κυριως, αλλα και η εταιρια με τις πλατες τη αστυνομιας.

Μου εχει τυχει 2-3 φορες σε σχετικα-λιγα χρονια οδηγησης να μπω σε δρομο με διοδια κατα λαθος και φυσικα επρεπε να πληρωσω.... Μαλιστα μια φορα με ειχαν βαλει να πληρωσω για να περασω τα διοδια και να κανω αναστροφη και να ξαναπερασω μετα απο 10'' τα ιδια διοδια και να ξαναπληρωσω... (ειχα μπει σε λαθος δρομο)

Τεσπα, πλεον δεν πληρωνω πουθενα, ουτε και Αττικη οδο φυσικα (οταν θα κανω αποσβεση απολα τα _ΑΔΙΚΑ_με_το_ετσι_θελω_ διοδια που πληρωσα τοσα χρονια εγω και οι συγγενεις μου μεχρι δευτερου βαθμου θα το ξανασκεφτω για την αττικη).
    Και τί γίνεται άμα δεν πληρώνεις? Δεν έρχεται κλήση ή κάτι άλλο? Εγώ πάντως πριν από λίγο καιρό ήμουν στα διόδια της ΑΟ (πλήρωνα...) και από την ανοιχτή μπάρα πέρασε δίπλα μου μηχανή γρήγορα χωρίς να πληρώσει. Υπήρχε περιπολικό τέρμα δεξια του δρόμου που αμέσως έφυγε μαλλιοκούβαρα με σειρήνα - προφανώς ακολούθησε τη μηχανή.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός, σήμερα, ώρα 22:15...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 07:52
  2. Αττική Οδός έξοδος 18...
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 10:09
  3. Αττική Οδός - Περιπολικό
    από McGyver στο forum Ιστορίες του δρόμου