δοκίμασε να βγάλεις και ένα μπουζι όταν στο κάνει αυτό και να δεις μην είναι τπτ μούσκεμα στην βενζίνη και βραχυκυκλώνει.
δοκίμασε να βγάλεις και ένα μπουζι όταν στο κάνει αυτό και να δεις μην είναι τπτ μούσκεμα στην βενζίνη και βραχυκυκλώνει.
sas eyxaristw oloys gia thn boitheia paidia.tha kanw ola ta peiramata poy m proteinate.sto metaksyt an skefteite tpt allo na to peite..
Όταν μιζάρεις και ακούς ένα τακ τακ στην μίζα και η μίζα δεν γυρνάει τότε θέλεις καρβουνάκια
Τα καρβουνάκια όταν είναι στα τελειώματά τους μία δουλεύουν μία όχι
Αν το βάλεις μπροστά ή το σπρώξεις με ταχύτητα ή κοπανίσεις με μια πένσα την μίζα παίρνει
Όταν πατάς μίζα και αυτό ακούς οτι πάει να γυρίσει και ψοφάει στο τέλος τότε θες μπαταρία με υποψία πρόβλημα στον ανορθωτή
Τέλος μπορεί να είναι καμια ασφάλεια ή κανα καλώδιο από καμια ασφαλειοθήκη (της μίζας) και είναι να κοπέι και κάνει νούμερα
Τώρα πες λεπτομέρειες όταν εννοείς δεν παίρνει,γυρνάει η μίζα, δεν γυρνάει,σκάει δεν σκάει,είναι ψόφιο
file m jokey kalimera.h miza doyleyei apsoga.thn mpataria thn exw alaksei.exthes k shmera eperne kanonika,ayrio mporei n mhn parei.p.x otan to bazw mprosta akoyw thn miza poly dynath alla zorizete n parei mpros.ta fwta m doyleyoun ola komple,an parei mprosta m doyleyei mia xara xwris skasimata k diakopes.
Τα 32αρια τα VPO4 φοράει το μηχανάκι ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
nai nomizw ayta foraei.doyleyoun poly kala pantws ta karmpyrater.sas eyxaristw oloys paidia nastai kala!!
afou o mastoras sou eipe gia pleksouda pare prota ta lefta sou piso k phgaine allou na to ftiakseis....
rissakas..................
Φιλε μου, συμπασχω μαζι σου!! Εχω και εγω ενα sf 400 και εδω και μηνες μου εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα!!! Μαλλον το προβλημα λυθηκε κατα λαθος!! Εκατσα με ενα φιλο να βαλουμε αλαρμ (οχι συναγερμο) και ανακαλυψα πολλα μισοκομμενα καλωδια που εκαναν επαφη οποτε ηθελαν!! τα φτιαξαμε ολα και απο τοτε δεν το εχει ξανακανει. Ολα τα κομμενα ηταν στο ιδιο σημειο της πλεξουδας , μπροστα απο το ντεποζιτο που πανε τα καλωδια στο τιμονι και στο φαναρι. Εχει ενα γατζακι που τα κραταει το οποιο τα μαγκωνει και με τα χρονια τα κοβει. Ελπιζω να βοηθησα![]()
kalhspera filaraki.katalava ti m les.apo oti to exw koitaksei mia xara einai to shmeio ekeino.twra gia thn pleksoyda dn kserw an to eixa anaferei alla eixe kai emena polla kopsimata alla moy thn eftiakse o mastoras.fobamai mhn einai ilektronikh kai exw frikarei!!eyxaristw pantws
Πάμε πάλι από την αρχή...
Η μίζα γυρνάει και δεν σκάει καν;
δεν γυρνάει καθόλου η μίζα;
Τσέκαρε και:
-Επαφές μπαταρίας
-μπουτόν μίζας
-διακόπτη-φονιά (kill switch)![]()
-stand switch όχι σάντουιτς,το διακόπτη του στάντ εννοώ...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
παιδιά καλησπέρα αν και το τοπικ είναι παλιό εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα εν ετη 2013....αλλά και εμένα μου το κάνει όποτε θέλει....δεν το κάνει πάντα!!!
κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει ???
Παιδιά το ίδιο πρόβλημα είχα με το dominator και με το που άλλαξα καρβουνακια...τσακμακι το μηχανάκι.
Επίσης να πω ότι η μίζα γύριζε κανονικοτατα
και εμένα γυρίζει κανονικά....αλλα μαλακιζεται οταν του έρθει....!!! λες να ειναι καρβουνάκιααααα??
Τελευταία τροποποίηση από pandelis; 06/03/2013 στις 20:57.
Νομίζω πολύ πιθανό. Επαιρνε 5 φορές και την μια με άφηνε. Την εκσπρωχνα δεν έπαιρνε αλλά αφού καρφωνα ταχύτητα μετά έπαιρνε. Με είχε τρελανει. Τελικά ήταν καρβουνακια ναι