Πατερας κουστουμαρισμενος εχει βγει για βολτα με τον γιο του ποδαρατοι....σε μια φαση περνανε μπροστα απο μια εκκλησια , ο πατερας γυρναει στον γιο του και του λεει :
-Παιδι μου , τον σταυρο σου....
...και ο γιος
-τον Χ.... και την Π..... ρε μαλακα!!
------------------------------------------------------------------------------------
Τελειωμενος χασικλης εχει παει στο Μαροκο για να βρει τις καλυτερες ''ποικιλιες''.Μια μερα ομως μεσα στην ζαλουρα του χανεται μεσα στην ερημο....εκει που περπαταει στην αμμο σκονταφτει σε ενα αντικειμενο....το παιρνει στα χερια του και ανακαλυπτει πως ειναι ενα λυχναρι.Καθαριζοντας το απο την αμμο ξαφνικα πεταγεται το τζινι και του λεει :
-Αφεντη εχεις τρεις επιθυμιες σαν ανταμοιβη που με ελευθερωσες απο το λυχναρι
ο λιωμας το σκεφτεται λιγο και του λεει :
>Πρωτα απ' ολα θελω να φτιαξεις εδω μια οαση με νερα και πολλα γλυκα του ταψιου.....
Πραγματι με μια κινηση απο το τζινι δημιουργειτε μια οαση με φοινικες , ρυακια και τονους απο μπακλαβαδες , κανταϊφια κ.τ.λ.
>Ωραια man....τωρα θελω να μου φτιαξεις ενα γαρο με την καλυτερη γεμιση που εχει πιει ποτε ανθρωπος , να ειναι μισο μετρο και οταν τελειωνει χραπ!!! να ξαναγινεται παλι μισο μετρο ....
Σε δευτερολεπτα ο κομματιας ειχε στα δαχτυλα του ενα γαρο μισο μετρο αναμμενο....αρχιζει να την πινει και πραγματι οταν εφτασε σε σημειο να καψει τα δαχτυλα του απο την καφτρα χρααααπ! παλι μισο μετρο το τσιγαρο....ο χασικλης συνεχιζει να καπνιζει , παλι φτανει στο τελος και παλι το τσιγαρο γινεται μισο μετρο..... το βραδυ αφου εχει καπνισει το τσιγαρο καμια τριαναταρα φορες το τζινι του λεει :
-Αφεντη συγνωμη που σε ενοχλω , αλλα μηπως πρεπει να μου πεις και την τριτη σου επιθυμια για να τελειωνουμε?
ο χασικλης το σκεφτεται λιγο και του λεει:
>....Ασε αλλα τρια τετοια γαρα και καντην..
------------------------------------------------------------------------------------
Απο δικαστικη πλανη ενας αθωος τυπακος μπαινει στην φυλακη...περιμενει αγρια υποδοχη απο τους βαρυποινητες , αλλα τελικα αυτοι ειναι πολυ φιλικοι και πιανουν κουβεντα:
-ρε παιδια πως την περνατε εδω? εχει τηλεορασεις και τετοια?
>οχι ρε μαυρα χαλια , η μονη μας διασκεδαση ειναι οταν μαζευομαστε στο προαυλιο και παιζουμε το μεγαλο παζαρι....
-το τηλεπαιχνιδι με τον Μικρουτσικο?
>Ναι αυτο! και επειδη εισαι καινουργιος αυριο παικτης θα εισαι εσυ!!
ενθουσιασμενος ο τυπος με την καλοσυνη των βαρυποινητων , την αλλη μερα ετοιμαζεται και βγαινει στο προαυλιο .... τον περιμενουν ολοι οι φυλακισμενοι καθισμενοι αμφιθεατρικα και ενας ορθιος που εκτελει χρεη παρουσιαστη
>Καλησπερα σας κυριοι και καλως ορισατε στο μεγαλο παζαρι , για σημερα εχουμε εναν καινουργιο παικτη , αλλα ας μην χρονοτριβουμε ...φιλε μου τι προτιμας την κουρτινα ενα η να σε γαμησουμε ολοι?
-....εεε μα την κουρτινα ενα βεβαια!!!
>ας δουμε πρωτα τι εχασες.......
ο Σουπερμαν κανει περιπολια πετωντας πανω απο την υφηλιο....σε μια φαση καθως περναει πανω απο κατι εξωτικα ακατοικητα νησακια, βλεπει την catwooman ξαπλωμενη ανασκελα στην παραλια με τα ποδια ανοικτα να βογγαει και να χτυπιεται....
σκεφτεται...
μα την μου**ρα ειναι αυτηρε πουστη μου!!....και δειχνει να εινα ξαναμενη.....αλλα παλι αν κανω κατι μαζι της ολοι οι super ηρωες θα με παρουν στο ψιλο....ρε δεν γ@μιεται!!! θα παρω φορα απο εδω πανω και με την super υπρηχητικη ταχυτητα μου θα τις ριξω εναν στα γρηγορα ουτε που θα παρει γραμμη τιποτα.....
ο superman ετοιμαζεται.....κανει καθετη εφορμηση με ''ολα'' και ριχνει ενα αστραπιαιο στην catwooman....
η catwooman λεει :
-τι ηταν αυτο!!!???
και ο αορατος ανθρωπος :
-δεν ξερω αλλα με πονεσε πολυ!!!