Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 124

Θέμα: Πανεπιστήμια & Άσυλο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Αχ Βυρων, Αχ Βυρων... Αυτην την υπογραφη μου την θυμαστε οταν αρχισουν τα δυσκολα, κατσε βρε στα 45 σου να διαβασεις τι λεμε, μπορει στο τσιπουραδικο να το παιζεις μαγκας με αυτα που μαθαινεις εδω.. ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
    Μάγκας? moi?
    Ευτυχώς την τρικυμία εν κρανίω την έβγαλα στα μηχανάκια και όχι στα forum να το παίζω comandate Markos.

Ωραίες είναι οι αρχιδοζαλίστρες θεωρίες,το viva la liberta πνεύμα, αυτό το "αφήστε τα ψώνια και πιάστε τα καδρόνια" που βγάζεις στα ποστάκια σου......αλλά πως να στο πω..... βρώμισε ρε παιδί μου....μείνε λίγο στο θέμα.

Θα σας μπουν στα σπίτια να σας βιάσουν οι μπάτσοι, το ελεύθερο πνεύμα χρειάζεται άσυλο για να ανθίσει, το 1984 είναι κοντά, θα σας βάλουν bar code στο λαιμό για να σας ελέγχουν, όχι στο internet το θεριό και άλλες φίφες. Ούτε στο Tea Party τέτοια καταστροφολογία

Τί άλλα? Σπίτι όλα καλά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κανεις λαθος, (ασχετως ισως με το θεμα μας) ακομα και ο "μεγαλος εθναρχης πατριωτης" Παπαδο.. (αφου για αυτον λες) δεν τολμουσε να αγγιξει προσωπα - θεσμους που ειχαν ιστορικη σημασια για τον κοσμο..

Δίνεις ρεσιτάλ καρότου σήμερα

Για πε, για πε....ποια πρόσωπα που είχαν ιστορική (sic) σημασία για τον κόσμο δεν τόλμησε να αγγίξει ο Παπαδό*...?

*Μήπως εννοείς αυτόν με τα μπισκότα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    [B]
    Ρε...δεν μπορεις να ζήσεις χωρις αυτα τα thread.
    true!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Δίνεις ρεσιτάλ καρότου σήμερα

Για πε, για πε....ποια πρόσωπα που είχαν ιστορική (sic) σημασία για τον κόσμο δεν τόλμησε να αγγίξει ο Παπαδό*...?

*Μήπως εννοείς αυτόν με τα μπισκότα?
    τον Καζαντζίδη νομίζω ...

α και τον Βοσκόπουλο ...

το χω ;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    τον Καζαντζίδη νομίζω ...

α και τον Βοσκόπουλο ...

το χω ;;
    Πάσο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ποναγε το χέρι και τελικά έκοψαν το χερι...

Δεν καταργήθηκαν οι κομματικές οργανώσεις , καταργήθηκε το άσυλο

Δεν καταργήθηκαν τα κακώς κέιμενα των ΑΕΙ-ΤΕΙ , έφεραν τους ιδίωτες τελικά μέσα να επιβαλουν την τάξη...

Ουτε και οι αποψεις εδω πέρα μέσα δεν με παραξενευουν πλεον

Συντηρητικές , υπερ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και βεβαια κουβέντα για το ότι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΛΑΟΣ συμφωνησαν σε ΟΛΑ.

Το μονο ασυλο που πρεπει να "πολτοποιηθει" ειναι το βουλευτικο.

Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστειτε να παρετε θεση και να μην κρινεται επιφανειακα
    το θεμα του ασυλου , των Πανεπιστημιων και φυσικα της ιδιωτικης πρωτοβουλιας που τοσο

εχετε υοθετησει. Λεγεται ΠΕΙΝΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ αλλα τοτε θα ειναι αργα , θα τα εχετε χασει ολα παλικαρια ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κανεις λαθος, (ασχετως ισως με το θεμα μας) ακομα και ο "μεγαλος εθναρχης πατριωτης" Παπαδο.. (αφου για αυτον λες) δεν τολμουσε να αγγιξει προσωπα - θεσμους που ειχαν ιστορικη σημασια για τον κοσμο..

Ε ναι τον Παναγούλη τον έφαγαν… μετά !

1η Μαίου του 76

(για την ιστορία)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Λες να κάνουν και χαρακίρι ????

:rotflmao:

ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ποναγε το χέρι και τελικά έκοψαν το χερι...

Δεν καταργήθηκαν οι κομματικές οργανώσεις , καταργήθηκε το άσυλο

Δεν καταργήθηκαν τα κακώς κέιμενα των ΑΕΙ-ΤΕΙ , έφεραν τους ιδίωτες τελικά μέσα να επιβαλουν την τάξη...

Οι ιδιώτες ήταν πάντα μέσα (βλέπε κυλικεία, σίτηση, και άλλες παροχές, αλλά και εξοπλισμούς). ΄Μόνο που τώρα είναι επίσημοι "μέτοχοι" και θα κοιτάξουν να βγάλουν κέρδος από αυτό. Με ότι συνεπάγεται τελικά για το μέσο φοιτητή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστειτε να παρετε θεση και να μην κρινεται επιφανειακα
    το θεμα του ασυλου , των Πανεπιστημιων και φυσικα της ιδιωτικης πρωτοβουλιας που τοσο

εχετε υοθετησει. Λεγεται ΠΕΙΝΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ αλλα τοτε θα ειναι αργα , θα τα εχετε χασει ολα παλικαρια ... [/B]
    Οι λίστες δείχνουν τους Έλληνες τους δεύτερους πιο χαρούμενους στον κόσμο παρά την κρίση (αλήθεια δεν είδα ποιοί ήταν οι πρώτοι). Μας τον βάζουν ασάλιωτο και εμείς χαιρόμαστε! Αναρωτήθηκε κανείς γιατί οι καφετέρειες είναι ακόμα γεμάτες? Γιατί ο "μέσος" φοιτητής που έρχεται στη σχολή μου μπορεί να έχει και Mercedes C200 ή μηχανάκια με 14.000 και πάνω? Όσο υπάρχει κάτι να απασχολείται "το πρόβατο" (TV, γκόμενες, κλαμπάκια, μπουζούκια, καφεδάκια, μπανάκια, διακοπούλες, smartphones και άλλα καλούδια) ποιός ο λόγος να κάνει κάτι? Δυστυχώς προς το παρόν θίγεται η μειοψηφία (στην οποία ανήκω αλλά το παλεύω) και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό το πράγμα.

Φανταστείτε ότι οι γονείς μου τσόνταραν να πάρω ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τις μηχανές που καβαλάω και τελικά κατέληξε το κράτος να μου ζητάει 300 ευρώ τεκμαρτό φόρο !!! Μακάρι να καταφέρω να τελειώσω σύντομα να σηκωθώ να φύγω από αυτή τη χώρα που κατάντησε μπανανία γιατί πραγματικά η ζωή εδώ για μένα (και δεν ξέρω για πόσους άλλους) έχει καταντήσει πολύ ψυχοφθόρα...
    2 stroke Sport Touring

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    για αυτους εδω μεσα που το βλεπουν σαν μια καλη κινηση ολο το νομο πλαισιο , μακαρι να βγειτε αληθινοι, ΑΛΛΑ δε το βλεπω.

οταν σε λιγο θα μας αρχισουν να μας χρεωνουν τα βιβλια μας ,που το καθενα παιζει να κανει και 50αρικακι , οταν θα πληρωνουμε τη θεση στα εργαστηρια (τωρα πληρωνουμε μονο οτι σπασουμε λολ) και οταν θα τελειωνεις με τα μαθηματα και θα πας να φυγεις και θα σου λεει ο μπατσος , εξακριβωση μεγαλε, τοτε μαλλον θα εχετε κανει μεγαλο λαθος.

γιατι να μη καταργηθει το βουλευτικο ασυλο και να καταργηθει το πανεπιστημιακο? και εδω οποιος απαντησει θελω τεκμηριωμενες απαντησεις και οχι λογια του αερα

γιατι να μη καταργηθουν τα βρωμερα κομματα ενδοπανεπιστημιακα? γιατι φυσικα και δε τους συμφερει που δε θα μαζευουν πια τσιρακια.

και για να καταλαβω, ξυπνησε ξαφνικα μια μερα ενας φασιστας απο κει μεσα (ακα βουλη) και ειπε, α ωραια τοσα χρονια ασυλο το βαρεθηκαμε κατσε (δημοκρατικα παντα ε?) να ψηφισω κανα νομο να το καταργησουμε? δε νομιζω. κατι θα παιζει απο πισω. δημοκρατικα παντα

ενα μεγαλο βημα για το παρακρατος μπροστα, ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ για τους υπολοιπους πισω
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Μακάρι να καταφέρω να τελειώσω σύντομα να σηκωθώ να φύγω από αυτή τη χώρα που κατάντησε μπανανία γιατί πραγματικά η ζωή εδώ για μένα (και δεν ξέρω για πόσους άλλους) έχει καταντήσει πολύ ψυχοφθόρα...

και γω αυτο περιμενω φιλε ,για ακριβως τον ιδιο λογο που εγραψες.
    και πιστεψε με ,δεν ειμαστε οι μοναδικοι....
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme

γιατι να μη καταργηθουν τα βρωμερα κομματα ενδοπανεπιστημιακα? γιατι φυσικα και δε τους συμφερει που δε θα μαζευουν πια τσιρακια.

Άλλη μια μπουρδελοσυζήτηση...μπλα μπλα μπλα.....

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης με εσένα αγαπητέ νομπελίστα,απλά παραθέτω τα γραφόμενά σου για να κάνω ένα μικρό σχολιάκι

Για τα γαμωκόμματα (και μιλάω για ΟΛΑ τους) που πρέπει οπωσδήποτε με κάποιον τρόπο να καταργηθούν,δεν πρόκειται να βγει κανείς πολιτικός από την "μεγάλη κατηγορία" και να πει καταργούμε το εκκολαπτήριο ψηφοφόρων μας..

Τις παρατάξεις θα τις καταργήσουν οι φοιτητές οι ίδιοι γυρίζοντάς τους την πλάτη και ρίχνοντας τους μούτζα και με τα 2 χέρια..

ΑΛΛΑ...ταυτόχρονα θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στις γαμάτες σημειώσεις που πρέπει να πάρουν από τον εκάστωτε "ενοματάρχη" , στα παρτάκια και στις εκδρομές σε Μύκονο και Αράχωβα,στις καταληψούλες για να χάσουμε το μάθημα του τάδε καθηγητή που είναι "μαλάκας" και λοιπές "αγωνιστικές παροχές"

Όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν υπόβαθρο παιδείας από την οικογένεια πρωτίστως
    Εγώ προσωπικά ελπίδα δεν βλέπω σε αυτή την κατεύθυνση.Και παρότι μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης πιτσιρικαρίας είναι αρκετά ποιοτικό και ελπιδοφόρο η βαθιά ριζωμένη αντίληψη των πραγμάτων στην κοινωνία μας δεν αφήνει τα παιδιά αυτά να κάνουν τη διαφορά.

...αν ανακατέψεις ένα κουβά μέλι με ένα κουβά σκατά, στο τέλος σκατά θα έχεις κι όχι μέλι...

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Οι ιδιώτες ήταν πάντα μέσα (βλέπε κυλικεία, σίτηση, και άλλες παροχές, αλλά και εξοπλισμούς). ΄Μόνο που τώρα είναι επίσημοι "μέτοχοι" και θα κοιτάξουν να βγάλουν κέρδος από αυτό. Με ότι συνεπάγεται τελικά για το μέσο φοιτητή.

Οι λίστες δείχνουν τους Έλληνες τους δεύτερους πιο χαρούμενους στον κόσμο παρά την κρίση (αλήθεια δεν είδα ποιοί ήταν οι πρώτοι). Μας τον βάζουν ασάλιωτο και εμείς χαιρόμαστε! Αναρωτήθηκε κανείς γιατί οι καφετέρειες είναι ακόμα γεμάτες? Γιατί ο "μέσος" φοιτητής που έρχεται στη σχολή μου μπορεί να έχει και Mercedes C200 ή μηχανάκια με 14.000 και πάνω? Όσο υπάρχει κάτι να απασχολείται "το πρόβατο" (TV, γκόμενες, κλαμπάκια, μπουζούκια, καφεδάκια, μπανάκια, διακοπούλες, smartphones και άλλα καλούδια) ποιός ο λόγος να κάνει κάτι? Δυστυχώς προς το παρόν θίγεται η μειοψηφία (στην οποία ανήκω αλλά το παλεύω) και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό το πράγμα.

Φανταστείτε ότι οι γονείς μου τσόνταραν να πάρω ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τις μηχανές που καβαλάω και τελικά κατέληξε το κράτος να μου ζητάει 300 ευρώ τεκμαρτό φόρο !!! Μακάρι να καταφέρω να τελειώσω σύντομα να σηκωθώ να φύγω από αυτή τη χώρα που κατάντησε μπανανία γιατί πραγματικά η ζωή εδώ για μένα (και δεν ξέρω για πόσους άλλους) έχει καταντήσει πολύ ψυχοφθόρα...

ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..........ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

Τσοντάρετε νά πάρω αύτοκίνητο,καί παραπονιόμουν ότι δέ μού φτάνουν
    γιά βενζίνη........
    ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....!!
    Θέλω νά πώ ότι ναί μέν άλλαξε ή ζωή μας πρός τό καλύτερο,άλλά
    δέν είναι όλα δεδομένα...
    Δέν μπορεί γιά παράδειγμα ένας φοιτητής πού χρειάζεται 400-500 τό μήνα
    καί άν είναι μακρυά άπό τό σπίτι καί 1000 νά θεωρεί δεδομένο
    τό αύτοκινητάκι ,τή βενζίνα κ.λ.π....
    Αύτά πού είπες παραπάνω βλέπουν καί συνεχίζουν νά μας πηδάνε βλέποντας
    ότι ύπάρχει άκόμα λίπος πολύ...!!
    Όταν τά καφέ θά άρχίσουν νά άδειάζουν,όταν τά μπαράκια τά Σαββατοκύριακα
    δέ θά άναστενάζουν,όταν θά σταματήσει νάναι ή νύχτα μέρα,
    όταν θά πιάσετε τή μπατανόβουρτσα πού τήν έχουν οί άλλοδαποί έδώ
    καί καμμιά 15αριά χρόνια..........
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ SEX....!!
    Mέχρι τότε καί όσο θά μαζεύεστε στίς πλατείες μέ τά Λακόστ καί τά
    Yves Saint Laurent,..........
    αύτοί θά άναφωνούν ...........
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.....!!!
    Οσο γιά τό έξω..??
    Δέ θά βρείτε έναν κόσμο άγγελικά πλασμένο,
    άν έχετε κώλο νά δουλέψετε.........ΤΡΑΒΑΤΕ..........άλλιώς σάς βλέπω γρήγορα πίσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Άλλη μια μπουρδελοσυζήτηση...μπλα μπλα μπλα.....

Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης με εσένα αγαπητέ νομπελίστα,απλά παραθέτω τα γραφόμενά σου για να κάνω ένα μικρό σχολιάκι

Για τα γαμωκόμματα (και μιλάω για ΟΛΑ τους) που πρέπει οπωσδήποτε με κάποιον τρόπο να καταργηθούν,δεν πρόκειται να βγει κανείς πολιτικός από την "μεγάλη κατηγορία" και να πει καταργούμε το εκκολαπτήριο ψηφοφόρων μας..

Τις παρατάξεις θα τις καταργήσουν οι φοιτητές οι ίδιοι γυρίζοντάς τους την πλάτη και ρίχνοντας τους μούτζα και με τα 2 χέρια..

ΑΛΛΑ...ταυτόχρονα θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στις γαμάτες σημειώσεις που πρέπει να πάρουν από τον εκάστωτε "ενοματάρχη" , στα παρτάκια και στις εκδρομές σε Μύκονο και Αράχωβα,στις καταληψούλες για να χάσουμε το μάθημα του τάδε καθηγητή που είναι "μαλάκας" και λοιπές "αγωνιστικές παροχές"

Όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν υπόβαθρο παιδείας από την οικογένεια πρωτίστως
    Εγώ προσωπικά ελπίδα δεν βλέπω σε αυτή την κατεύθυνση.Και παρότι μεγάλο κομμάτι της σύγχρονης πιτσιρικαρίας είναι αρκετά ποιοτικό και ελπιδοφόρο η βαθιά ριζωμένη αντίληψη των πραγμάτων στην κοινωνία μας δεν αφήνει τα παιδιά αυτά να κάνουν τη διαφορά.

...αν ανακατέψεις ένα κουβά μέλι με ένα κουβά σκατά, στο τέλος σκατά θα έχεις κι όχι μέλι...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.............

Μπράβο έκεί είναι όλη ή ούσία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΝ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..........ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ

Τσοντάρετε νά πάρω αύτοκίνητο,καί παραπονιόμουν ότι δέ μού φτάνουν
    γιά βενζίνη........
    ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....!!
    Θέλω νά πώ ότι ναί μέν άλλαξε ή ζωή μας πρός τό καλύτερο,άλλά
    δέν είναι όλα δεδομένα...
    Δέν μπορεί γιά παράδειγμα ένας φοιτητής πού χρειάζεται 400-500 τό μήνα
    καί άν είναι μακρυά άπό τό σπίτι καί 1000 νά θεωρεί δεδομένο
    τό αύτοκινητάκι ,τή βενζίνα κ.λ.π....
    Αύτά πού είπες παραπάνω βλέπουν καί συνεχίζουν νά μας πηδάνε βλέποντας
    ότι ύπάρχει άκόμα λίπος πολύ...!!
    Όταν τά καφέ θά άρχίσουν νά άδειάζουν,όταν τά μπαράκια τά Σαββατοκύριακα
    δέ θά άναστενάζουν,όταν θά σταματήσει νάναι ή νύχτα μέρα,
    όταν θά πιάσετε τή μπατανόβουρτσα πού τήν έχουν οί άλλοδαποί έδώ
    καί καμμιά 15αριά χρόνια..........
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ SEX....!!
    Mέχρι τότε καί όσο θά μαζεύεστε στίς πλατείες μέ τά Λακόστ καί τά
    Yves Saint Laurent,..........
    αύτοί θά άναφωνούν ...........
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.....!!!
    Οσο γιά τό έξω..??
    Δέ θά βρείτε έναν κόσμο άγγελικά πλασμένο,
    άν έχετε κώλο νά δουλέψετε.........ΤΡΑΒΑΤΕ..........άλλιώς σάς βλέπω γρήγορα πίσω.

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα και θέλεις να μου δείξεις ότι τελικά εγώ είμαι λάθος. Δεν κρύβω όμως ότι μιλάμε για αυτοκίνητο 15ετίας και για ένα ποσό από πλευράς μου της τάξης του 80% μετρητοίς καθώς καθόμουν και δούλευα σαν το σκυλί για να βάλω αυτά τα λεφτά. Λυπάμαι που δεν είχα τον "κώλο" όπως λές να μαζέψω περισσότερα για να το πάρω μόνος μου. Μάλλον το ότι η συντήρηση του (ασφάλειες, σέρβις, τέλη) βάραιναν αποκλειστικά εμένα και δεν ζήτησα ούτε ένα ευρώ για βενζίνη δεν παίζουν ρόλο, δεν είχα δεν το κυκλοφορούσα, απλά και τέρμα (και ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλάφτηκα ότι μού έλειψαν γιατί δουλεύω) Για την πληροφόρηση σου το αυτοκίνητο το έδωσα γιατί προφανώς κάπως έτσι σκέφτηκε και η κυβέρνηση, ότι δηλαδή δεν έπρεπε να έχω αυτοκίνητο και ξέρεις κάτι δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πάω και με τα πόδια αμα λάχει. Και τα χρήματα που πήρα από την πώληση τα έδωσα για να καλύψω αυτά τα 20% που τσόνταραν οι δικοί μου. (Μήπως έπρεπε να τα φάω στα μπουζούκια καλύτερα?)

Κάπου έγραψα επίσης ότι έχω προ πολλού κόψει τις εξόδους και αυτό γιατί και σχολή και δουλειά είναι ήδη πολύ (α ξέχασα μήπως και αυτό είνια λάθος γιατί ο φοιτητής δεν πρέπει να εργάζεται αλλά να κοιτάει τη σχολή του?)

Κώλος για δουλειά σε πληροφορώ ότι υπάρχει (προφανώς) αλλά αύριο που ξημερώνει δεν ξέρω αν θα υπάρχει δουλειά εδώ, και αν υπάρχει δεν ξέρω πόσα θα μου κρατήσουν (από τα 670 ευρώ που παίρνω το μήνα ΜΕΙΚΤΑ, η μήπως είναι πολλά? Αν είναι να ζητήσω οικοιοθελή μείωση...)
    2 stroke Sport Touring

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2011, 13:14
  2. Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 04:17
  3. βοηθεια για πανεπιστημια
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 11:33
  4. Παναγιωταρέα & Πανεπιστήμια.....
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2007, 07:06
  5. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF