Ακούω προβλέψεις![]()
Εγώ βλέπω Ben Spies. Μακάρι και ένα Ducati στο βάθρο....
Ακούω προβλέψεις![]()
Εγώ βλέπω Ben Spies. Μακάρι και ένα Ducati στο βάθρο....
Pedrosa![]()
Αν δεν κάνει μαλακία και πιέσει πάλι το λάστιχο από την αρχή![]()
Γιατί θα έχουν και ασύμμετρα ελαστικά τώρα με επιλογή extra hard.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
λοιπόν, βλέπω δυνατούς Λορένθο, Στόουνερ, Πεντρόσα.
Δε νομίζω να πάει τόσο καλά ο Σπις ούτε ο Χέιντεν αλλά στοίχημα θα είναι η υπόθεση Ρόσι, αν πάει καλά σημαίνει ότι πράγματι έχουν βρει κάτι.
Νομίζω θα παιχτεί στους τρεις πρώτους η μάχη, δίνω κι εγώ φαβορί Ντάνι!
(Αν και πραγματικά δεν έχω ιδέα και τα βασίζω όλα σε προαίσθημα....)
:rotflmao: έτσι και εγώ Μενέλαε. Λέω Spies γιατί πέρυσι ήταν δεύτερος και είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
(Αν και πραγματικά δεν έχω ιδέα και τα βασίζω όλα σε προαίσθημα....)
και Αμερικλάνος οπότε θα είναι δυνατός σε μία πίστα που μάλλον την ξέρει.
Κάτι που ήθελα να πω. Δεν ξέρω που προτιμάτε να βλέπετε Motogp αλλά το
Eurosport UK πραγματικά τα σπάνε οι άνθρωποι. Περισσότερες πληροφορίες
δεν έχω ακούσει από κανέναν. Παρουσιαστές ειναι ο Toby Moody και άλλος
ένας δεν θυμάμαι το όνομα του. Jules κάτι. Είναι πολύ καλοί και έχουν
πολύ ψαγμένες πληροφορίες. Από Torrents τους βρίσκω. Αν ξέρετε
καλά Αγγλικά δείτε οπωσδήποτε τα προκριματικά του Eurosport UK.
Εγώ πάλι νομίζω ότι για το λόγο αυτό δε θα πάει και πολύ καλά...Λέω Spies γιατί πέρυσι ήταν δεύτερος και είναι και Αμερικλάνος οπότε θα είναι δυνατός σε μία πίστα που μάλλον την ξέρει.
Ναι, κι άλλοι 3-4 θα τον δουν.... αν κοιτάξουν πίσω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Ακούω προβλέψεις![]()
Εγώ βλέπω Ben Spies.![]()
![]()
![]()
Πέρα από την πλάκα η πίστα έχει ξαναστρωθεί (εκτός από το τμήμα του οβάλ) οπότε και τα δεδομένα θα είναι νέα.....
Για να δούμε !![]()
Give me fuel, Give me fire
εγω γιατι βλεπω τα τρια repsol στο βαθρο? ζω για αυτην τη στιγμη...
προβλεπω στονερ πεντροσα ντοβι τεταρτο τον σπις πεμπτο τον αχωνευτο εκτο τον σιμο εβδομο τον ροσι
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
εγω γιατι βλεπω τα τρια repsol στο βαθρο? ζω για αυτην τη στιγμη...
προβλεπω στονερ πεντροσα ντοβι τεταρτο τον σπις πεμπτο τον αχωνευτο εκτο τον σιμο εβδομο τον ροσι
![]()
![]()
έτσι ακριβώς αυτό λέω κ γώ....
Υσ: αχώνευτος ποιός ο λορεντσάκο;;![]()
george
Limoncellos podium...νομιζω ενα σκαλι παραπανω...ισως και 2....![]()
...Last year’s pole man and second place race finisher Ben Spies (Yamaha Factory Racing) took the top spot with 18 minutes remaining, after progressing through the ranks at the beginning of the session to post a final time of 1’43.260.
Casey Stoner (Repsol Honda) had moved into the lead with a minute and half remaining with a lap of 1'43.552, but it wasn’t enough to hold off Spies, and the Australian finished the session sandwiched between two Americans on Yamaha’s when Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3) stepped into third with a time of 1’43.574. ...
http://www.motogp.com/en/news/2011/m...1+indianapolis
Μακάρι να τους μαμήσει πάλι ο Αυστραλός![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
αυτη ειναι η δουλεια του.....
Κωλόφτερο Σπις μου φαίνεται τελικά θα δουν τα γατάκια....!!!!!
Εμένα μου φαίνεται ότι μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα παίζουν πολλοί για τη νίκη ,αλλά στο τέλος θα γίνει πάλι Λούης ο Stoner
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους