Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: 14η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis

14η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει η Παγκρήτια συνάντηση μοτοσυκλετιστών. Η 14η συνεχόμενη! Για τους μη γνωρίζοντες, αυτός είναι ένας θεσμός που προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος ατόμων μοτοσυκλετιστών και μη. Η συμπεριφορά όλων είναι σε γενικές γραμμές κόσμια χωρίς ιδιαίτερα έκτροπα και όλοι φεύγουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και φίλους. Κάθε χρόνο γίνετε σε διαφορετική τοποθεσία και συνήθως διοργανώνετε από διαφορετικό σύλλογο. Αυτή τη χρονιά θα γίνει στο Ηράκλειο από το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου. Η Παγκρήτια θα γίνει παραδοσιακά πλέον το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, δηλαδή 26,27 και 28 Αυγούστου.
    Ο χώρος που θα γίνει είναι η παραλία της ΔΕΠΤΑΗ στον Καρτερό Ηρακλείου, πρώην bar ΑΚΤΗ. Θα έχει ποτά, σουβλάκια ζωντανή μουσική το βράδυ καθώς και διάφορα δρώμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο χώρος ενδείκνυται για στήσιμο σκηνής και χαλάρωμα δίπλα στη θάλασσα θαυμάζοντας τις όμορφες παρουσίες. Όσοι όμως επιθυμούν να μείνουν σε ξενοδοχείο θα βρουν αρκετές επιλογές στη περιοχή του Καρτερού σε απόσταση περπατήματος από το χώρο της Παγκρήτιας.

Τιμή εισόδου 15 ευρώ με δώρο μπλουζάκι και κερασμένο το πρώτο ποτό.

more ...
    μανώλης - Honda CBF 600Si C-ABS

Μανιβελάτο μέλος
    Αυτά είναι.. είναι δεν είναι 7-8 χλμ από το σπίτι.. Λοιπά ρεμάλια ακούτε?

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

ΑΚΟΥΜΕ..................... και θα'μαστε εκει.....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

Εσυ να ερθεις με το DAX το Σαββατο και την Κυριακη που θα ειμαι εκει...
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    Εσυ να ερθεις με το DAX το Σαββατο και την Κυριακη που θα ειμαι εκει...
    αύριο έχω ένα Γάμο αλλά Κυριακή θα έρθω :wacko: Λογικά με Αρχαίο και Λύκο αλλά δεν έχουμε μιλήσει ακόμα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ελπιζω και εγω να ερθω τήν μια μέρα τουλάχιστον .....θέλω ρεποοοοοοοοοοοοοοο
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Νέο μέλος
    Sto logo sas auti itan i fetini organosi?! Na to vgalete se ena blog?!Sta 12 xronia ou erxomai exw dei la8i kai la8i alla auto itan eleino!!!Oute mia afisa mesa sto Irakleio?!

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzina
    Sto logo sas auti itan i fetini organosi?! Na to vgalete se ena blog?!Sta 12 xronia ou erxomai exw dei la8i kai la8i alla auto itan eleino!!!Oute mia afisa mesa sto Irakleio?!
    Στο θεμα της διαφημισης εχεις απολυτο δικιο, αλλα απο θεμα οργανωσης και διασκεδασης (λενε. Εγω ειμαι παρθενος στις Παγκρητιες και δεν μπορω να κρινω) ηταν πολυ καλο.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Η παγκρήτιες δεν είναι μπιτΣ πάρτυ , να δει κανείς την αφίσα και να πάει ...Είναι θεσμός που όποιος θέλει να πάει ξέρει που και πως ...

Δυστηχώς φέτος εγώ με 2 δουλειές ...ούτε να πεταχτώ δεν πρόλαβα .

Τα λέμε στην επόμενη ... Τελευταίο ΠΣΚ Αυγύστου 2012 .Μάταλα νομίζω από Μινόταυρους ;

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Σωστο.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Εγω αν και δεν ειμαι απο τους διοργανωτες (ουτε καν απο Ηρακλειο) αλλα μου δημιουργησε το ποστ σου μια απορια :
    Τι εννοεις ελεεινο
    Προς τι τοσο θυμος? καλα ισως να μην εκαναν σωστη διαφημηση αλλα οχι οτι πρεπει να την καταδικασουμε για αυτον τον λογο σαν ελεεινη..

Εγω παντως περασα πολυ καλα ,το γκρουπακι φοβερο, και γενικα εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις.
    Αλλα εκτος απο αυτο δεν ξερω αν το καταλαβες εδω ειναι το www.moto.gr ουδεμια σχεση με τους διοργανωτες .Αν θελεις και εχεις παραπονα και θελεις ενγκυρες απαντησεις οπως το "γιατι το βγαλαΝΕ σε ενα blog "
    μπες εδω που ειναι το forum του symoska (που εκανε την διοργανωση) και χωσε τους τα κανονικα.

http://www.symoska.gr/portal.php?sid...ae71aee060415e

η ακομα καλυτερα στο θρεντ της παγκρητιας..

http://www.symoska.gr/viewtopic.php?...ae71aee060415e

Γεια χαρα καλο απογευμα
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Το οτι δεν έγινε όση προβολή χρειαζόταν ........ ας είναι το μόνο μεμπτό για τις συγκεντρώσεις μοτό !!!
    ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το το ότι να οργανωθεί ένα τέοιο γεγονός χρειάζεται ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΤΡΕΞΙΜΟ !!!
    Είναι λάθος να γκρινιάζουμε για τέτοια μικρά ζητήματα !!! Άλλωστε οι μοτοσυκλετιστές γνωριζόμαστε και ενημερωνόμαστε μεταξύ μας ....
    Για μένα το βασικότερο ΟΛΩΝ είναι ότι τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια που συμμετέχω στις Παγκρήτιες .... δεν έχω δει ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ και ΚΑΓΚΟΥΡΙΛΙΚΙΑ που βλέπω αλλού και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα !!!
    Γενικά στην Κρητη όσες μοτο-εκδηλώσεις γίνονται χαρακτηρίζονται από κέφι και είναι ήρεμα τα πράγματα .....
    Όπου και να έχουμε πάει τα τελευταία χρόνια .... μας χαιρετάνε με χαμόγελο όταν φεύγουμε και μας λένε να ξαναπάμε !!!
    Αυτό και μόνο για μένα είναι τεράστια κατάκτηση !!! Η διαφύλαξή του δύσκολη .... και μόνο γι αυτό ότι συγχαρητήρια και να δώσεις στους διοργανωτές είναι λίγα !!!
    Είναι βασικό το γεγονός ότι μπορούμε οι μεγαλύτεροι να φέρνουμε και τα παιδιά μας που τώρα μπαίνουν στο χώρο της μοτο ....

Νέο μέλος
    8esmos einai sigoura alla den einai ka8e xrono tis idies meres!Kai den bgazoun mono a beach party afises! Perisi enta3i xanosoun ligo alla apo ena simio kai meta o topos itan gematos afises! Kai i persini sinantisi itan kai gamo! Ara sigkritika me tis sugkentroseis sto zaro,sta sougia,sto koutsounari,sta matala itan apotuximeni kai kaa sinepia mporw na to xaraktirisw eleiono!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 13η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών
    από painterakis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 206
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2010, 23:10
  2. 14η Χειμερινή συνάντηση μοτοσυκλετιστών
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 13:30
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2009, 18:27