Αντε Αντε.. Μια χαρα τα χεις παει..
![]()
Αντε Αντε.. Μια χαρα τα χεις παει..
![]()
Πατέρας πια..
παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια
δυστιχος μαλλον δεν τηα το βαλω μπροστα σημερα οπως υπολογιζα![]()
μαλλον αυριο (ελπιζω)![]()
Εχω να ακούσω τέτοιο εργαλείο .. πολλά χρόνια. Ακόμα περισσότερα έχω να δω να παίρνει εμπρός με πετάλι στο δίχαλο. Καλή ολοκλήρωση.
Στην θέση σου δεν θα έβαζα το αυτοκόλλητο "GARELLI" αλλά ως ηθική υποχρέωση θα τύπωνα "Το GARELLI του Παππού"..
Κώστας
φιλε μου κωστα ευχαριστω για τα καλα σου λογια
τα αυτοκολητα (οταν βρω καποιον προθυμο να κανει την δουλεια) θα λενε garelli αλλα εγω ξερω πιανου ηταν ..![]()
επεισης βρεθηκε η αδεια κυκλοφοριας του με την φοτογραφια του παππου και θα τυποσω πινακιδα
![]()
εχεις pm
Dream as if you'll live forever . . . . . . . . .
Live as if you die today . . . . . . . . . . . . . .
να σε καλα φιλε μου παυλο για το μαγαζι με τα αυτοκολητα μαλλον εκει θα τα φτιαξω αν και δεν ξερω αν μπορουν να μου τα στιλουν...απο δευτερα θα επικοινονισω![]()
και παλι ευχαριστω![]()
![]()
Το φανάρι έγινε πολύ όμορφο, θα σου πρότεινα κι εγώ να μην το αλλάξεις!
Όσο για το σύνολο.... Όσο πάει κι ομορφαίνει!
Μια υπέροχη γηραιά κυρία!
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αν ρίξεις μια ματιά στο ebay για αυτούς που πουλάνε αυτοκόλλητα, μπορείς να ρωτήσεις κάποιον απ'αυτούς αν μπορούν να σου κάνουν τα αυτοκόλλητα που θέλεις. Οι περισσότεροι εκεί πουλάνε σε ιδιώτες αυτοκόλλητα με το τεμάχιο και την διάσταση που θέλει ο καθένας. Δεν θα πούνε όχι στην δική σου παραγγελιά και δεν νομίζω να σου κοστίσει πάνω από λίγα ευρώ το κάθε κομμάτι.
ευχαριστω πολυ john steed![]()
φιλε μου turogale δεν εχω αγορασει ποτε απο ebay
επεισης προτιμω να τα φτιαξω στα ''μετρα που θελω'' παντος ευχαριστω πολυ
σημερα βαλαμε μπροστα φοτο σε λιγακι![]()
Δώσε δώσε πράγμα
εδω μια παρατηρηση. αυτος που σχεδιασε το τιμονι σε αυτο το μηχανακι δεν πρεπει να ειχε αισθηση του γουστου. το συγκεκριμενο τιμονι δεν του παει και πολυ , περα απο αυτο δεν ειναι και ιδιαιτερα ανετα επειδη ειναι πολυ στενο. τεελος παντων αφου το μηχανακι θα παραμεινει οπως ηταν θα μεινει και το τιμονακι του
![]()