ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγώ νόμισα πως είναι γκέι φόρουμ...
Φτου!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Φτου!!!
Πάμε αλλού??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;; Φτου!!!
καλως ηρθες,συνηθως οτι θελει αρκετα ο ανθρωπος το καταφερνει![]()
Α! κανε ενα up το θρεντακι τη Δευτερα το πρωι για να παρεις τις σωστες απαντησεις![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
ενιοτε εκτελει και τετοια χρεηΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
καλα νομιζες για γκουκλαρε ''gay moto thread'' να δεις τι βγαινει πρωτο πρωτοΑρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εγώ νόμισα πως είναι γκέι φόρουμ...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
"οταν θελεις κατι παρα πολυ, ολο το συμπαν συνομωτει για να το πετυχεις...."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλως μας ηρθες!!
μια συμβουλη: πριν καν αρχισεις να οδηγεις μηχανη, κανε μια ερευνα εδω μεσα για θεματα εξοπλισμο ασφαλειας!!!!
Καλημέρα και καλως σας βρηκα.
Ναι, ξερω ποσο σημαντικο ειναι το θεμα ασφαλειας. Εχω ηδη ολα τα σχετικα περι ασφαλειας. ΛΑτρευω τις μηχανες και εχω ηδη κανει μεγαλα ταξιδια ως συνεπιβατης..
Βασικα οτι και να φορας .....αμα κανεις μλκιες στον δρομο θα την παθεις την ζημια.
Ξεκινα παρτο χαλαρα το θεμα και ηρεμα, κανε τα μαθηματακια σου να δεις πως κολλας με τα "μηχανακια" σαν οδηγος αυτη την φορα και συνεχιζεις.
Τα "ταξιδια" δεν ειναι το ιδιο με το "κινηση στην Αθηνα" καθε μερα σε ωρες αιχμης. Αλλο να πηγαινεις στην εθνικη με 130 και αλλο να κατεβαινεις Κηφισιας με 100 και να παραβιαζει ο αλλος κοκκινο και να "γινεστε"!!!
Ααα και για πρωτη μηχανη ξεχνα την μπεμπα δεν βολευει. Παλιο, σκληρο,κραδασμοι και με μια μανιβελα που παω στοιχημα πρεπει να ανεβεις ολοκληρη απανω για να κατεβει.
Παρε ενα διομιση μονοκυλινδρο που να πατας σαν ανθρωπος κατω και να εχει και την μιζουλα του να ειναι και λιγο συγχρονο.
Αντε και απο αυριο αν οχι απο σημερα το απογευμα θα δεις τι παει να πει moto.gr με το threadακι που ανοιξες.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
den εισαι ο μονος!!!!!
αλλα ακομα να βρω γκόμενο
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλα νομιζες για γκουκλαρε ''gay moto thread'' να δεις τι βγαινει πρωτο πρωτο![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ειναι πολύ μουτρο ο Θειος. Καμικαζι Αγαπη μου ένα πράγμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Έχω και εγώ ένα θείο...
Αλλά είναι μαλάκας !
Ένα κάρο λεφτά μου έχει φάει...
![]()
Γιατί να μην τα καταφέρεις?
Τόσοι άσχετοι τα έχουν καταφέρει!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ (ΣΟΥ)
![]()
Εχει 17 συλλεκτικες τις οποιες εχεις επισκευασει-συναρμοληγησει μονος του.
Με αρρωστησε με τις μηχανες...
Θα στον συστησω εαν τον ποθεις τοσο πολυ!!!!!!!![]()
Ναι, καταλαβαινω τι εννοεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με την οδηγηση μηχανης ανοιγεις ενα μεγαλο κεφαλαιο στην ζωη σου, δεν ειναι χομπι οπως η ιππασια ή το σκι.
Σκεψου μια ακομα φορα τους λογους (αν υπαρχουν) κ αν εισαι αποφασισμενη ειμαστε μαζι σου, καλη αρχη![]()
Δεν εχω παρα να δοκιμασω....Θα φανει απο τις πρωτες βολτες....
Παντως πολλοι (ακομα και μηχανοβιοι)προσπαθουν να με αποθαρυννουν..
Θα δουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για να σου δωσουμε μια σοβαρη απαντηση στο εαν θα μπορεσεις ποτε να οδηγησεις μηχανη κ με ασφαλεις θα πρεπει να ξερουμε τον ακριβή σωματοτυπο σου.... οι καλες αναλογιες βοηθουν σε τετοιες περιπτωσεις
μια ολοσωμη φωτο (καλοκαιρινη αν ειναι δυνατον) θα βοηθουσε σε ασφαλη συμπερασματα....
Χμ....Αν ειναι να παρω σοβαρες απαντησεις, ε, τοτε να βαλω ολοσωμη καλοκαιρινη φωτο....
:-)
αν ειναι καλες πας για 20+ χαλαρααααααααααα.................!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Χμ....Αν ειναι να παρω σοβαρες απαντησεις, ε, τοτε να βαλω ολοσωμη καλοκαιρινη φωτο....
:-)
πως στην ευχη μπορω να βαλω φωτο μου στο προφιλ;
Για εμένα, το γεγονός ότι αμφιβάλλεις δείχνει μια βαθειά θέληση αλλά και την ανάλογη ικανότητα αυτοκριτικής, με τη βοήθεια των οποίων θα γίνεις εξαιρετική οδηγός!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Παντως πολλοι (ακομα και μηχανοβιοι)προσπαθουν να με αποθαρυννουν..
Θα δουμε...
Μη μασάς τίποτα! Αργά βήματα και σταθερά!
Αλλά όχι στη BMW, δε νομίζω πως θα είναι ευκολοδήγητη για έναν αρχάριο![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Για εμένα, το γεγονός ότι αμφιβάλλεις δείχνει μια βαθειά θέληση αλλά και την ανάλογη ικανότητα αυτοκριτικής, με τη βοήθεια των οποίων θα γίνεις εξαιρετική οδηγός!
Μη μασάς τίποτα! Αργά βήματα και σταθερά!
Αλλά όχι στη BMW, δε νομίζω πως θα είναι ευκολοδήγητη για έναν αρχάριο![]()
![]()
Σε ευχαριστω για τη θετικη σταση....
τι εναακτικη θα μου προετεινες; ενα ευκολο και οικονομικο μηχανακι;