:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλα νομιζες για γκουκλαρε ''gay moto thread'' να δεις τι βγαινει πρωτο πρωτο![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλα νομιζες για γκουκλαρε ''gay moto thread'' να δεις τι βγαινει πρωτο πρωτο![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
xesthke.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
"οταν θελεις κατι παρα πολυ, το συμπαν ..."
Σορυ γκάις αλλά την αλλα δεν την αντέχω την αμπελοφιλοσοφία του κοελο.![]()
Έλενα καλώς ήρθες.
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Το googlαρα και....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
xesthke.
Έλενα καλώς ήρθες.
Kαλως σας βρηκα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
Βασικα οτι και να φορας .....αμα κανεις μλκιες στον δρομο θα την παθεις την ζημια.
Ξεκινα παρτο χαλαρα το θεμα και ηρεμα, κανε τα μαθηματακια σου να δεις πως κολλας με τα "μηχανακια" σαν οδηγος αυτη την φορα και συνεχιζεις.
Τα "ταξιδια" δεν ειναι το ιδιο με το "κινηση στην Αθηνα" καθε μερα σε ωρες αιχμης. Αλλο να πηγαινεις στην εθνικη με 130 και αλλο να κατεβαινεις Κηφισιας με 100 και να παραβιαζει ο αλλος κοκκινο και να "γινεστε"!!!
Ααα και για πρωτη μηχανη ξεχνα την μπεμπα δεν βολευει. Παλιο, σκληρο,κραδασμοι και με μια μανιβελα που παω στοιχημα πρεπει να ανεβεις ολοκληρη απανω για να κατεβει.
Παρε ενα διομιση μονοκυλινδρο που να πατας σαν ανθρωπος κατω και να εχει και την μιζουλα του να ειναι και λιγο συγχρονο.
Αντε και απο αυριο αν οχι απο σημερα το απογευμα θα δεις τι παει να πει moto.gr με το threadακι που ανοιξες.
![]()
Ακουστηκε σαν απειλη αυτο!!!!!!!!!!!!
καθε αλλο!! εχουμε πολλους "γαμπρους" εδω μεσα που ειναι προθυμοι να σου απαντησουν και -γιατι οχι?- να σου δειξουν και στην πραξη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Ακουστηκε σαν απειλη αυτο!!!!!!!!!!!!
να!! εγω για παραδειγμα εχω το καταλληλο μηχανακι για τα πρωτα σου μαθηματα!! (ενα yamaha ybr 250)
και μολις παρεις το κολαϊ, παλι εχω το καταλληλο μηχανακι για τον επομενο κυκλο μαθηματων! (triumph tt 600)
φυσικα εννοειται οτι πρωτα θα πιουμε κανα ποτακι αναλυοντας τη θεωρια...
ποτε ξεκιναμε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ισα μωρη σουπια που πας να του βγεις κι απο πανω του κοελιο!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
xesthke.
Να σε πιάσει ο στόμας μου δηλαδή;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
xesthke.
Έλενα καλώς ήρθες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
καθε αλλο!! εχουμε πολλους "γαμπρους" εδω μεσα που ειναι προθυμοι να σου απαντησουν και -γιατι οχι?- να σου δειξουν και στην πραξη!
να!! εγω για παραδειγμα εχω το καταλληλο μηχανακι για τα πρωτα σου μαθηματα!! (ενα yamaha ybr 250)
και μολις παρεις το κολαϊ, παλι εχω το καταλληλο μηχανακι για τον επομενο κυκλο μαθηματων! (triumph tt 600)
φυσικα εννοειται οτι πρωτα θα πιουμε κανα ποτακι αναλυοντας τη θεωρια...
ποτε ξεκιναμε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεμάτος μηχανάκια....
Υποθετω πως θα εχεις κ αλλα κρυφά που δεν αναφερεις....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
xesthke.
Έλενα καλώς ήρθες.
That makes us two Daz...
'Ελενα καλώς ήρθες![]()
καλως σας βρηκα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Γεμάτος μηχανάκια....
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
εεεχμ.. ναι.. η αληθεια ειναι οτι κρυβω μερικα κιλα οταν με ρωτανε το βαρος μου!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Γεμάτος μηχανάκια....
ΟΙ αντρες που οδηγουν μηχανη επιβαλεται να εχουν πιασιματαΑρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εεεχμ.. ναι.. η αληθεια ειναι οτι κρυβω μερικα κιλα οταν με ρωτανε το βαρος μου!!:rotflmao: :rotflmao:
τα βλεπετε ρε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
ΟΙ αντρες που οδηγουν μηχανη επιβαλεται να εχουν πιασιματα
αρεσω παιδι μου αρεσω!!!!