κλαίωωΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όλη δική σου Μικέ,ήταν απλά ένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλαίωωΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όλη δική σου Μικέ,ήταν απλά ένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Το monster με 8000 είναι μηχανή , το ρδέλο "mamy look no hands , i ll be a monster someday" με 5500 είναι απλά ένα ρδέλο .
Τα Ducati και τις υπόλοιπες παπαριές τις ακούω βερεσέ.
Και βέβαια είναι πιο φιλικό από οτιδήποτε θέλει να λέγεται μηχανή μέχρι 600 cc , κάτι σαν τα μπουρδελα τα CB-400 που τα έχουν οι σχολές οδηγών και λιγότερα κιλά .
Η κοπελιά ζήτησε να μάθει να οδηγεί μηχανή και όχι ημίμετρα , αν ήταν για σκούτερ-κάτι θα της έλεγα να πάρει honda innova . Πιο entry level μηχανή από το monster κυρίως το στρογγυλοφάναρο δεν υπάρχει . Και θέλω πολύ ν ακούσω τον πρώτο που το είχε και δεν το χάρηκε μέχρι να το αποχωριστεί ...
Respect mah authoritah!!!!
Και για να υπερθεματίσω , κολλητός μου , άσχετος με μηχανές , μόλις έβγαλε δίπλωμα ένα χρόνο πριν , αγόρασε ένα 620ie . Θα αγόραζε το δικό μου αλλά δεν είχε δίπλωμα και δεν μπορούσα να τον περιμένω για να αλλάξω μηχανή !!! Τώρα απουσιάζει στο χωριό του και με στέλνει κάθε τόσο στο γκαράζ του να δω τι κάνει "η γυναίκα της ζωής του" .
Η μοναδική εμπειρία που είχε πριν ήταν να βλέπει τις μηχανές να περνάνε από δίπλα του στο δρόμο όταν οδηγούσε το τουτού του !!!
Respect mah authoritah!!!!
Ναι, τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
[...]ΥΓ Ρε μλκες οταν φτιαχνει κοπελα το thread ειστε ολοι στην πλακα και στο καμακι και οταν το φτιαχνει κανα παλικαρι τον αρχιζετε στην ειρωνια και στις "παναγιες", τον banαρετε και περνει τον π0υλ0 μαζι ολα τα υπολοιπα thread που παραπονιουνται για τους mod κτλ.
GTP![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, τι;![]()
Καλώς τον, κι' άργησες......................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όλη δική σου Μικέ,ήταν απλά ένα...![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μεινε στο BMW και ασε να σου λενε για Ducati Monster και VTR 250
Εγω παντως αν ηθελα καινουργια μηχανη ρετρό στυλ,ή σε Moto Guzzi V7 Racer θα πηγαινα ή σε Honda CB 1300 S.
Η κοπέλα έγραψε πως δεν είναι σχετική με οδήγηση μοτοσυκλέτας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Μεινε στο BMW και ασε να σου λενε για Ducati Monster και VTR 250
Εγω παντως αν ηθελα καινουργια μηχανη ρετρό στυλ,ή σε Moto Guzzi V7 Racer θα πηγαινα ή σε Honda CB 1300 S.
Τι να τα κάνει αυτά τα τέρατα![]()
To Moto Guzzi V7 Racer πάντως![]()
Έλενα καλώς ήρθες και καλές βόλτες ό,τι και αν πάρεις![]()
Καλημέρα σας αγορια...
Αν και σας εχασα απο καποιο σημειο, απολαμβανω τα καλοσορισματα σας!!!!!!!!!!!!!
Ελα ντε...νταξει το Moto Guzzi το 'χε ανετα,το CB οχι,αλλα εμενα μου αρεσει πολυ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Η κοπέλα έγραψε πως δεν είναι σχετική με οδήγηση μοτοσυκλέτας.
Τι να τα κάνει αυτά τα τέρατα![]()
To Moto Guzzi V7 Racer πάντως![]()
Έλενα καλώς ήρθες και καλές βόλτες ό,τι και αν πάρεις![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
...
Οδηγω αυτοκινητο εδω και πολλα χρονια αλλά είμαι ασχετη με τη μηχανη.
....
Πες μας ότι είσαι κι οδηγός ταξί να μας αποτελειώσεις.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
με το innova θα τα επιανε τα λεφτα της....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Η κοπελιά ζήτησε να μάθει να οδηγεί μηχανή και όχι ημίμετρα , αν ήταν για σκούτερ-κάτι θα της έλεγα να πάρει honda innova . Πιο entry level μηχανή από το monster κυρίως το στρογγυλοφάναρο δεν υπάρχει . Και θέλω πολύ ν ακούσω τον πρώτο που το είχε και δεν το χάρηκε μέχρι να το αποχωριστεί ...
επισης αυτο με το monster θα το χρησιμοποιω στις παρεες μου για ανεκδοτο...![]()
ακου "δεν δεν υπαρχει πιο entry level" απ'το monster...
![]()
![]()
μονος σου το ειπες οτι ειναι κατι σαν το cb400. ε, αυτα ειναι τα καταλληλοτερα entry level μηχανακια. και αυτο το επιβεβαιωνει οτι τα ειχαν ολες οι σχολες οδηγων παρ'οτι ειχαν ερθει μεταχειρισμενα απο την χωρα του ανατελλοντος Ηλιου γιατι ο ακατονομαστος δεν εκανε εισαγωγη.
εχουν αφησει εποχη στην Ελλαδα. φιλικοτατο μοτερ, ελαστικοτατο και με γκαζι οσο πρεπει για να σε βγαζει απο την δυσκολη θεση αλλα να μην σε σκοτωνει...
το monster θα ηθελε πολυ να τους μοιασει αλλα ειναι Ducati....sorry...![]()
κοπελια, πηγαινε αγορασε καποιο εκ των cb400sf, cb-1, bros 400/600. και ανακατασκευασε το μαζι με τον θειο σου. ανταλλακτικα θα βρειτε και στο περιπτερο, που λεει ο λογος. θα χαρεις και εσυ με την διαδικασια και ο θειος σου (αφου ειναι μερακλης) και το μηχανακι θα το ευχαριστηθεις και εφ'οσον το ανακατασκευασεις καλα, θα το εχεις για παντα...
καλως ηρθες...
![]()
Θα τα καταφέρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Τι λέτε; θα τα καταφέρω;
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
![]()
Έριξα μια ματιά στο προφίλ σου. Έχουμε το ίδιο όνομα και την ίδια ημέρα γεννήσεως!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.