Φυσικά πετύχαμε και τα περίφημα τσοπανόσκυλα της περιοχής αλλά τελικά ήταν πολύ πιο ήρεμα από ότι είχαν αρχικά περιγραφεί:
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=109577
Ντάξει φιλικά και παιχνιδιάρικα δεν ήταν αλλά με το που έβλεπαν ότι εσύ δε σταμάταγες δεν σε έπαιρναν και στο κυνήγι. Μάλλον θα τα βρήκα γερασμένα
![]()
Από εκεί βέβαια ξεκίναγε και ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ημέρας.
Έως τα Λιβάδια με τις στάνες, ο δρόμος χρησιμοποιούνταν από τους ντόπιους οπότε ήταν σε καλή κατάσταση. Με το που ξεκινήσαμε το μονοπάτι για Αρτοτίνα όμως ο δρόμος έγινε περίεργος και μας έδειξε τα δόντια του.
Παντού κροκάλες και σαθρό χώμα. Απαιτούσε τουλάχιστον Karoo και όχι μαμα λάστιχα Scorpion και τουλάχιστον καμια 40 κιλά ελαφρύτερο φορτίο έκαστος.
![]()
Ίσως η αίσθηση ότι είσαι πραγματικά αποκομμένος και μακριά να έπαιζε και το ρόλο του. Ήθελα να ξερα πώς θα ήταν αν ήμουν όντως μόνος μου όπως αρχικά στη τρέλα μου το χα σχεδιάσει.
Κουνια που με κουναγε![]()
Και με αυτά και με αυτά φτάσαμε Αρτοτίνα. Λίγο πιο κουρασμένοι από όσο θα θελα βέβαια, γιατι ο δρόμος ακόμα μακρύς.
![]()
Στην Αρτοτίνα παρέα με την προτομή του τοπικού μήλου της έριδος ως προς την καταγωγή επαναστάτη (Αθ. Διάκου), ξέρεται μωρέ όπως και με τα χωριά του Θ. Κολοκοτρώνη στο Μαίναλο, ή τα χωριά του Κατσαντώνη όπως θα δούμε πιο κάτω.
Η παρέα που λέτε έψαξε να βρεί κάπου εκεί κάτω από τραπέζι με τις μπύρες ξανά τις δυνάμεις της, γιατι συνειδητοποίησε ότι ο γραφών δεν αστειεύεται με τις διαδρομές και έχει βάλει σκοπό να ταλαιπωρήσει κόσμο.
![]()