Σελίδα 80 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ............

Μή μιλάτε άλλο γιά παιδεία,
    άπό τήν άλλη έδώ είναι άθλητικά
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ......

Σέ τελική πάνε μας κάπου νά μιλήσουμε...
    Βλέπεις αύτό τό φόρουμ έχει τόσα σοβαρά θέματα....
    Άπό τά γενέθλια τού Μήτσου,στούς προβληματισμούς τού Κίτσου....
    Καί μείς τά χαλάσαμε..??:rotflmao:
    Ξέρω είναι θέμα τάξης......

Terens εφόσον δεν το κατέχεις το θέμα και αφού δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα που σου εξηγώ εμένοντας στον από την αρχή λάθος σκεπτικισμό σου, άστο να πάει το παλιάμπελο. Ειλικρινα πάντως κοίταξε να βρεις ένα ακόμα μέρος στον κόσμο που τα πανεπιστήμια κρίνονται από τους εισαχθέους σε αυτά. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό το σκεπτικό σου στο λέω εγγυημένα.

Δε λες να καταλάβεις ότι αν μπεις ΤΟΥΒΛΟ δεν θα αποφοιτήσεις ΠΟΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πρώτον, μη συνεχίζετε εδω,

δευτερον να χαρείτε, όχι αλλο θρεντ για την παιδεία και τα πανεπιστήμια

καλά καλά stop από εμένα

πάντως ρε captain ανοίγονται κάτι θέματα τελείως cosmopolitan και σε πειράζει να μιλάνε για την παιδεία??? τεσπα ας το αφήσουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

καλά καλά stop από εμένα

πάντως ρε captain ανοίγονται κάτι θέματα τελείως cosmopolitan και σε πειράζει να μιλάνε για την παιδεία??? τεσπα ας το αφήσουμε.
    re μλκ ξεκολλα και εσυ.
    σου λεει εισαι σε λαθος θρεντ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re μλκ ξεκολλα και εσυ.
    ρε όχι αυτό το δέχομαι, για την παράκληση να μην ανοίξουμε άλλο για την παιδεία σχολίασα

καλά καλά stop από εμένα

Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα ανοιγόταν, άσε που καποια απο αυτά τα τσεκουρεύω.

Επισης αν ήταν στο χέρι μου, ουτε αυτο το θρεντ θα υπήρχε, αφου υπάρχει ομως κι αφου έχετε καταφέρει να μη βριζεστε όπως παλια, τουλάχιστον μεινετε στο θέμα.

Εαν θέλετε να μιλήσετε για την παιδεία, έχουν ανοιχτεί κατα καιρούς ενα καρο θρεντς (για την ακριβεια, με καθε νέο νομο ανοιγόταν κι ενα). Υπάρχει πρόσφατο για το άσυλο, μπειτε εκει και βγάλτε το άχτι σας

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re μλκ ξεκολλα και εσυ.
    τα εμαθες τα ''καλα''νεα???το ειπαν βεβαια και σε καποια site...χοντρο πεσιμο απο γαυρους σε συνδεσμο βαζελων στα Κατω Πετραλωνα...τις πορνης....το μαχαιρωμα επεσε συννεφο...το αιμα αφθονο...και η ζημιες πολλες...απο τυχη (παλι) δεν δολοφονηθηκε καποιος...οχι οτι με νοιαζει και πολυ βεβαια...

καλο πρωταθλημα να εχετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τα εμαθες τα ''καλα''νεα???το ειπαν βεβαια και σε καποια site...χοντρο πεσιμο απο γαυρους σε συνδεσμο βαζελων στα Κατω Πετραλωνα...τις πορνης....το μαχαιρωμα επεσε συννεφο...το αιμα αφθονο...και η ζημιες πολλες...απο τυχη (παλι) δεν δολοφονηθηκε καποιος...οχι οτι με νοιαζει και πολυ βεβαια...

καλο πρωταθλημα να εχετε...

ναι εναι παντου....και δυστηχως αυτα θα εχουν και αντιποινα

Αν ήταν στο χέρι μου, δε θα ανοιγόταν, άσε που καποια απο αυτά τα τσεκουρεύω.

Επισης αν ήταν στο χέρι μου, ουτε αυτο το θρεντ θα υπήρχε, αφου υπάρχει ομως κι αφου έχετε καταφέρει να μη βριζεστε όπως παλια, τουλάχιστον μεινετε στο θέμα.

Εαν θέλετε να μιλήσετε για την παιδεία, έχουν ανοιχτεί κατα καιρούς ενα καρο θρεντς (για την ακριβεια, με καθε νέο νομο ανοιγόταν κι ενα). Υπάρχει πρόσφατο για το άσυλο, μπειτε εκει και βγάλτε το άχτι σας

αν και αυτό που λέγαμε δεν έχει σχέση με το άσυλο, οκ

Δε λες να καταλάβεις ότι αν μπεις ΤΟΥΒΛΟ δεν θα αποφοιτήσεις ΠΟΤΕ.

να σου πω...αυτό μην το δένεις και κόμπο...

εγω δει συμφοιτητή να τελειώνει πολυτεχνείο κιόλας....
    και πραγματικά....ΔΕΝ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    κι αφου έχετε καταφέρει να μη βριζεστε όπως παλια, τουλάχιστον μεινετε στο θέμα.

Μόνο φιλικά! Ακούς ρε μλκ Γιώργο...; :rotflmao:

Πάντως (και σταματώ εδώ) το μόνο σίγουρο είναι ότι το πτυχίο δε δείχνει απαραίτητα και μορφωμένο ή έξυπνο άνθρωπο.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μα εδώ είναι θέμα παιδείας ρε Cpt... τόσοι "επιστήμονες" είναι σε εξέδρες όλων των ομάδων. Είναι σχετικό πως να το κάνουμε;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Μόνο φιλικά! Ακούς ρε μλκ Γιώργο...; :rotflmao:

Πάντως (και σταματώ εδώ) το μόνο σίγουρο είναι ότι το πτυχίο δε δείχνει απαραίτητα και μορφωμένο ή έξυπνο άνθρωπο.
    Σωστά.

Τόσοι πτυχιούχοι ασχολούνται με την μαλακία το ποδόσφαιρο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    2 αποσμάσματα για τα σκυλάκια (ΠΑΕ) που γαυγίζουν

"Όσο για τις δηλώσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟ ότι δεν ρωτήθηκαν για την έναρξη του πρωταθλήματος με την οποία διαφωνούν, είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένες. Αν οι δύο ΠΑΕ ήθελαν να έχουν πρακτικό αντίκρισμα οι αντιρρήσεις τους, μπορούσαν να τις διατυπώσουν δημόσια πριν πάρει τη σχετική απόφαση το προεδρείο της Σούπερ Λίγκας. Ήξεραν όπως ξέραμε όλοι την απόφαση που επρόκειτο να παρθεί. Επειδή ήθελαν και την πίττα ολόκληρη (τα λεφτά της NOVA) και τον σκύλο χορτάτο (ανέξοδη αντιπολίτευση στον Μαρινάκη) επέλεξαν να διατυπώσουν τις αντιρρήσεις τους κατόπιν εορτής. "

"Όσο για τους αρχιερείς της κάθαρσης πού ήταν όταν το Δημόσιο παραχωρούσε στον Κόκκαλη δημόσια περιουσία. Πού ήταν όταν ο δικηγόρος του Δημοσίου έχανε το δρόμο προς το δικαστήριο διευκολύνοντας την ΠΑΕ ΑΕΚ να μπει στο άρθρο 44. Όταν ο νυν υπουργός Οικονομικών εφεύρισκε νομοθετικές διατάξεις για να διαγραφούν τα χρέη του Πανιωνίου, της Καβάλας , του ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας. Δεν είμαστε όλοι «αμερικανάκια»..."

όλοι είναι το ιδιο... απλώς κάποιοι έχουνε (ΠΟΛΥ) περισσότερο κόσμο

ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ............ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑ..??

Λέω μήπως...??

:ZZZ:

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων