Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Συλλυπητηρια

Unhappy Συλλυπητηρια

Χτες βραδυ στην Πατρα,στην Ευα,στη διασταυρωση που οδηγει προς Περιμετρικη εσβησε ακομα ενα παλικαρι...επεσε πανω σε νταλικα που εστριβε.Χωρις κρανος λενε,πεθανε ακαριαια....Εγω,αν και μεναμε στην ιδια περιοχη,δεν το ηξερα το παιδι....Σε οσους τον ηξεραν και στην οικογενεια του,συλλυπητηρια και κουραγιο!

Δυστηχώς καραδοκεί το κακό εκεί που δεν το περιμένεις.. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω.. το έχω κάνει πολλές φορές.. Βέβαια λέω "θα πάω 200 μετρα και δεν θα πάω πάνω από 60" αλλά δεν ξέρεις που στο φυλάει.. Όπως και να έχει μακάρι να μην έχουμε άλλους αδικοχαμένους συναδέλφους. Είναι πραγματικά κρίμα.. Κράνος στο κεφάλι και από εκεί και πέρα πάντα θα υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, απλά να προσέχουμε..

Μέλος Το avatar του/της snowman
    Δεν τον ήξερα αλλά ήταν αδερφός μιας φίλης... Σκατά!
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

Ειχε μαγαζι στο κεντρο των Βραχνεικων?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Μέλος Το avatar του/της snowman
    It's sad that you're not here...To open up your eyes and watch me disappear!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Καλή δύναμη στην οικογένεια του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Re: Συλλυπητηρια

[i]

Και ελπιζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ! [/B]
    Δηλαδή άμα φόραγε θα τη γλύτωνε?
    Και μεταξύ μας να σου πω και κάτι …
    Αυτή η ιστορία έχει γίνει μια κούραση, βάλε κράνος, μπότες δέρματα και είσαι εντάξει…
    @@ εντάξει είσαι άμα γίνει η μαλακία και σκάσεις κάπου !
    Α και η άλλη η παραμύθα με τη πίστα…
    @@ ασφαλής είσαι και μέσα στη πίστα (άμα πέσεις κάτω με 200 πχ)
    (πιο ασφαλής από το δημόσιο δρόμο ναι, ασφαλής όχι)
    Εν κατακλείδι πάρτο χαμπάρι η μηχανή είναι επικίνδυνη.
    Το ξέρεις και παίρνεις τα ρίσκα σου, αλλιώς σπίτι καναπέ και το ξεχνάς
    Υγ
    Κάνε μια προσπάθεια να μη γράφεις σε συμβουλευτικό τόνο είναι ενοχλητικό. Στο κάτω κάτω δεν σε προσέλαβα να κάνεις το μπαμπά μου!
    Ούτε η μάνα μου δε μιλάει έτσι...

Συλλυπητηρια

Re: Re: Συλλυπητηρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Δηλαδή άμα φόραγε θα τη γλύτωνε?
    Και μεταξύ μας να σου πω και κάτι …
    Αυτή η ιστορία έχει γίνει μια κούραση, βάλε κράνος, μπότες δέρματα και είσαι εντάξει…
    @@ εντάξει είσαι άμα γίνει η μαλακία και σκάσεις κάπου !
    Α και η άλλη η παραμύθα με τη πίστα…
    @@ ασφαλής είσαι και μέσα στη πίστα (άμα πέσεις κάτω με 200 πχ)
    (πιο ασφαλής από το δημόσιο δρόμο ναι, ασφαλής όχι)
    Εν κατακλείδι πάρτο χαμπάρι η μηχανή είναι επικίνδυνη.
    Το ξέρεις και παίρνεις τα ρίσκα σου, αλλιώς σπίτι καναπέ και το ξεχνάς
    Υγ
    Κάνε μια προσπάθεια να μη γράφεις σε συμβουλευτικό τόνο είναι ενοχλητικό. Στο κάτω κάτω δεν σε προσέλαβα να κάνεις το μπαμπά μου!
    Ούτε η μάνα μου δε μιλάει έτσι...

Μπορει το κρανος να μη σε σωσει πανω απο τα 100 χιλιομετρα.Αλλα το παληκαρι που πεθανε-την μερα των γενεθλιων του οπως διαβαζω-πηγαινε καπου με 80 χιλιομετρα απο ο,τι ακουω.Δεν θα χε περισσοτερες πιθανοτητες να γλιτωσει?Ο συμβουλευτικος τονος ειναι λιγο ενοχλητικος,αλλα με πιανει η καρδια μου να ακουω ολη την ωρα για αναβατες που πεφτουν με 60 και 70 χιλιομετρα την ωρα και να σπανε το κεφαλι τους επειδη δε φορεσαν κρανος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
    Ειχε μαγαζι στο κεντρο των Βραχνεικων?
    Ναι

Re: Re: Re: Συλλυπητηρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Μπορει το κρανος να μη σε σωσει πανω απο τα 100 χιλιομετρα.Αλλα το παληκαρι που πεθανε-την μερα των γενεθλιων του οπως διαβαζω-πηγαινε καπου με 80 χιλιομετρα απο ο,τι ακουω.Δεν θα χε περισσοτερες πιθανοτητες να γλιτωσει?Ο συμβουλευτικος τονος ειναι λιγο ενοχλητικος,αλλα με πιανει η καρδια μου να ακουω ολη την ωρα για αναβατες που πεφτουν με 60 και 70 χιλιομετρα την ωρα και να σπανε το κεφαλι τους επειδη δε φορεσαν κρανος.
    +1

Koυράγιο στους δικούς του...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Και τα 50 θα του ήταν αρκετά πάνω σε μια νταλίκα που έστριβε.
    Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
    Το θέμα είναι γιατί να πέσει πάνω στη νταλίκα…?
    (και όχι γιατί δε φόραγε κράνος)

Από και πέρα σου το ξαναλέω ο συμβουλευτικός τόνος είναι ενοχλητικός και οι κοινοί τόποι βαρετοί όσο δε φαντάζεσαι.
    Κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν γράψει σ όλη τους τη ζωή πάνω από 100000 χλμ
    Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλάs σε όλους.

Από και πέρα σου το ξαναλέω ο συμβουλευτικός τόνος είναι ενοχλητικός και οι κοινοί τόποι βαρετοί όσο δε φαντάζεσαι.
    Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλά σε όλους.
    Διαφωνουμε πανω σε αυτο το θεμα και ειναι ξεκαθαρο.Δεν εχω σκοπο να συνεχισω,μπορει να γινει σε ξεχωριστο thread αυτο.Εγω απλα εγραψα για να συλλυπηθω τους δικους του ανθρωπους και οσους τον ηξεραν απο εδω μεσα,αν το ηξερε κανεις το παιδι.Το γιατι επεσε πανω στην νταλικα δεν το ξερω.Εγω ξερω οτι επεσε σε μια ταχυτητα που θα μπορουσε να ειχε σωθει αν φορουσε κρανος.Δεν φορουσε δυστυχως,και ο,τι και να πουμε τωρα δεν θα γυρισει πισω.Ας ληξει εδω η συζυτηση περι κρανους!

Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλάs σε όλους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    Συλληπητήρια για το παλικάρι.Φίλε mg καμία μηχανή δεν είναι επικίνδυνη ,επικίνδυνοι οδηγοί ίσως.εμείς οδήγούμε οπότε ήμαστε και υπόλογοι.
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θερμά συλλυπητήρια !!
    από panagiotis dim στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2010, 11:53
  2. Συλλυπητηρια !
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2005, 18:07