Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Χρειάζομαι συμβουλές!!!

Νέο μέλος
    από super motard τι άλλο μου προτείνετε σε 50cc και εάν είναι του χρονού πέρνω ένα μεγαλήτερο και δίνω το 50 στον αδερφό μου ή το πουλάω

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devlo
    από super motard τι άλλο μου προτείνετε σε 50cc και εάν είναι του χρονού πέρνω ένα μεγαλήτερο και δίνω το 50 στον αδερφό μου ή το πουλάω
    50ράκια super motard/ enduro βγάζουν χονδρικά:

Aprilia
    Derbi
    Rieju
    Beta
    CPI
    Peugeot

Βγάζουν και άλλες εταιρίες αλλά νομίζω αυτά έρχονται στην Ελλάδα... Όποιο και να πάρεις το ίδιο κάνει γιατί σχεδόν όλα μοιράζονται το ίδιο μοτέρ που κατασκευάζει μία τρίτη εταιρία, η ιταλική minareli. Κοίτα απλά να είναι σε άριστη κατάσταση γιατί συνήθως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είναι πιτσιρίκι οπότε..

Για μεταχειρισμένο ψάξε αρκετά και μην δώσεις με τίποτα πάνω από 1200-1300..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Απο εμφανιση aprilia και derbi ,μοτερικα ειναι σχεδον ολα τα ιδια απο οσο ξερω,aprilia derbi σιγουρα.Αν κοιταξεις για μεταχειρισμενα μπορεις να βρεις αρκετα με το κιτακι για 80κυβικα.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1708735/ να ενα αρκετα φτιαγμενο μοτερικα τουλαχιστον.

Νέο μέλος
    καινούριο δεν συμφέρει να πάρω. απο μεταχειρισμενα δεν ξέρω... για καινούργιο ποσα πρέπει να δόσω και ας μην είναι aprilia που είδα έχει σχεδόν 3000 ευρό

Με 2500 κατι περνεις derbi http://www.derbi.com/gr/index.php?op...d=4&Itemid=319
    Αν το αντεχεις καλως αλλιως μεταχειρο με πολυ προσοχη απο τι καγκουρα θα το παρεις.

Νέο μέλος
    στην οδήγηση πως είναι είναι εύκολο δεν έχω πάρει ποτέ enduro ή super motard στα χέρια, μου είναι καλά και για δύο άτομα?

Ρε μαγκες διχρονο για 18χρονο αρχαριο λεει η θα ζορισει στην οδηγηση?
    διχρονο=σε ριχνει
    τετραχρονο= πεφτεις

Αυτο ξερω..

Νέο μέλος
    στην αρχή λογικό είναι θα πηγαίνω αγκομαχόντας αλλά προσεκτικά θα μάθω ένας φίλος μου έχει derbi 50cc θα μου μάθει τι πρέπει να προσέχω και έσεις που ξέρετε θα μου δόσετε και καμία συμβουλή άντε και με το καλό όταν πάρω θα ανεβάσω το πρωτο ξεκίνημα με super motard..
    κατι που δεν μου είπατε πριν είναι καλά και για δύο άτομα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
    διχρονο=σε ριχνει
    τετραχρονο= πεφτεις

Αυτο ξερω..
    τριχρονο=ηλικια αυτουνου που ειπε αυτη την πατατα

στην αρχή λογικό είναι θα πηγαίνω αγκομαχόντας αλλά προσεκτικά θα μάθω ένας φίλος μου έχει derbi 50cc θα μου μάθει τι πρέπει να προσέχω και έσεις που ξέρετε θα μου δόσετε και καμία συμβουλή άντε και με το καλό όταν πάρω θα ανεβάσω το πρωτο ξεκίνημα με super motard..
    κατι που δεν μου είπατε πριν είναι καλά και για δύο άτομα?
    Mην ανησυχεις ειναι πολυ ευκολα στην οδηγηση.Οτι παρεις περιμενουμε φωτο κλπ.Ο πισω καθεται λιγο αβολα λογω στενης σελας αλλα ολα θα συνηθισει.^^ Παντα κρανος ,για σενα και για τον φιλο/φιλη που θα κουβαλας!

Νέο μέλος
    φυσικά πάντα κράνος και σας ευχαριστώ για την βοήθεια
    την παρασκευή πηγαίνω ένα για τις τελευταίες μου διακοπές μέχρι την δευτέρα και μετά θα πάω για την μηχανή. μόλις την πάρω θα ανεβάσω φωτογραφία

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
    διχρονο=σε ριχνει
    τετραχρονο= πεφτεις

Αυτο ξερω..
    καλύτερα να σταματήσεις να συμβουλεύεσαι αυτόν που στο είπε..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Μανιβελάτο μέλος
    φυσικά πάντα κράνος και σας ευχαριστώ για την βοήθεια
    την παρασκευή πηγαίνω ένα για τις τελευταίες μου διακοπές μέχρι την δευτέρα και μετά θα πάω για την μηχανή. μόλις την πάρω θα ανεβάσω φωτογραφία
    Πάντα +Μπουφάν Γάντια Τζην Κλειστά Παπούτσια.. Δεν θες να πάθεις για να μάθεις.. Ευκολοδήγητα είναι απλά τον πρώτο καιρό θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι σωστά το συμπλέκτη. Σε οποιοδήποτε όχημα είναι πονοκέφαλος στην αρχή αλλά συνηθίζεις πάρα πολύ γρήγορα..

Θεωρώ ότι δεν αξίζει να πάρεις καινούριο.. Παρ'όλα αυτά αν αποφασίσεις καινούριο ψάξου και ξέχνα τιμές καταλόγου.. Υπάρχουν ξεχασμένα στοκ 50ράκια από 1500 ευρώ καινούρια.. Αύριο αν έχω χρόνο θα ρίξω μια ματιά..

Μανιβελάτο μέλος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1569289/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1191558/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1609864/

Θα βρεις και άλλα αν ψάξεις.. Αν μπορείς να παζαρέψεις το rieju στα 1400 πάρτο... Ισπανικό είναι.. Στην Ελλάδα είναι ψιλοάγνωστα αλλά ευρώπη πουλάνε ζεστό ψωμάκι..

Derbi + Aprilia είναι σχεδόν τα ίδια.. Πάρε το πιο φτηνό..

Νέο μέλος
    οκ ευχαριστώ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για βόλτες
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2014, 15:48
  2. Χρειάζομαι συμβουλές
    από o_gavros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2013, 22:42