παιδιά θέλω να μου πείτε μερικά θετικά τον super motards σε σχέση με παπιά, δρόμου και enduro γιατι τώρα πρέπει να ξανά πείσω τους δικούς μου..![]()
παιδιά θέλω να μου πείτε μερικά θετικά τον super motards σε σχέση με παπιά, δρόμου και enduro γιατι τώρα πρέπει να ξανά πείσω τους δικούς μου..![]()
Σου είπαμε.. Στον τομέα της ασφάλειας είναι απλά ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ.. Να προσθέσω ότι έχει και ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ και όχι τσοπ στικς άρα κρατάει και συγχρόνως δεν κοπανάει σε κακοτεχνίες του δρόμου..Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Θα συμφωνήσω και εγώ για το SX50 και για οποιοδήποτε αντίστοιχο 50άρι super motard. Είναι από όποια πλευρά και αν το δεις ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ από οποιοδήποτε παπί.
1)Έχει 2.5 φορές μεγαλύτερα λάστιχα
2)Έχει 2 φορές μεγαλύτερα φρένα και πίσω δισκόφρενο που συνήθως τα παπιά έχουν ταμπούρο
3)Έχει στιβαρό πλαίσιο και όχι απλά μία σωλήνα όπως έχουν κατά βάση παπιά scooter κτλπ
4)Είναι πιο ψηλό άρα έχεις μεγαλύτερη εποπτεία του δρόμου
5)Θα είσαι νόμιμος (δεν μπορώ να μπω για 100η φορά στη διαδικασία να πω πόσο τη %!%$#^& αν συμβεί το παραμικρό..)
Και όλα αυτά στο ίδιο βάρος..
Εγώ θα πρότεινα να το συζητήσεις με τους γονείς σου και γιατί όχι να τους δείξεις και το thread..
ΥΓ To endurάκι είναι σχεδόν ίδιο με το super motard. Αλλάζουν μόνο οι τροχοί, αν όμως δεν μπαίνεις χώμα δεν έχει νόημα.. Ένα μικρό supersport όπως το rs 50 της aprilia θα είναι εξίσου ασφαλές όμως πιο άβολο, πιο ακριβό, και όταν θα πέσεις θα πληρώσεις χρυσάφι τα πλαστικά.. Στο super motard δεν βρίσκει σχεδόν τίποτα κάτω πλην μανετών μαρς πιε κτλπ..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
οκ αυτό θα κάνω