Χαιρετώ το forum!
Η αλήθεια είναι ότι σας διαβάζω και σας παρακολουθώ καιρό, συνεπώς πριν απόλα καλώς σας βρήκα και thanks εκ των προταίρων για τις απορίες που μου έχετε λύσει μέσω των διάφορων topics..
Το ερώτημα μου είναι εάν υπάρχει τρόπος να καθαριστεί ένα fairing που τοπικά φαίνεται να έχει αποκολληθεί η επίστρωση του, με αποτέλεσμα να να υπάρχουν κάποια θολά σημεία.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τα θολά αυτά σημεία είναι σαν να έχει πιάσει υγρασία-πάχνη το fairing, όπως συμβαίνει το χειμώνα στα τζάμια των αυτοκινήτων...
Το όλο θέμα γίνεται περισσότερο ενοχλητικά στη νυχτερινή οδήγηση από τα φώτα των απέναντι ή της αντανακλάσεις των πινακίδων σήμανσης σε σκοτεινούς δρόμους..
Υπάρχει λοιπόν τρόπος ή κάποιο εξιδικευμένο προιόν, ώστε να βοηθήσει λίγο τη κατάσταση? προς το παρόν δοκίμασα σκέτο νερό με μαλακό πανί και αρκετό τριψιμο, αλλά νομίζω πως δεν έχει αποτέλεσμα....any tips λοιπόν?
p.s. sorry εαν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί...first time posting
p.s. η έκταση της "ζημιας" δεν έιναι τόσο μεγάλη ώστε να προχωρήσω σε ακριβές λύσεις (πχ αντικατάσταση όλου του fairing, παρόλο που η μηχανή είναι cruiser και αναγκαστικά βλέπω μέσω του fairing τον έξω κόσμο..ωστόσο κάθε λύση καλοδεχούμενη)
Πάντα όρθιοι!