Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Νήπιο και μπαμπάς στο μηχανάκι.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Aν δεν πατάει γερά στους αναβολείς για ίντα ααφάλεια μπορούμε να μιλάμε; Όσο "καλά" και να κρατιέται αν δεν μπορεί να μπαλατζάρει το βάρος στα πόδια ασφάλεια δεν υφίσταται.

+ όσα θες!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Όλα τα παραπάνω είναι σωστά. Φυσικά αν γίνει κάτι κακό είται το παιδί σου είναι 2 ετών είτε 22 απ'την ακρόπολη θα πηδήξεις.
    Συνεπώς ο νομοθέτης αποδεικνύεται σοφός. Το παιδί πρέπει να είναι 5 ετών για να καταλαβαίνει ότι αν πέσει...έχασε, για να καταλάβει ότι δεν πρέπει εν κινήσει να κατέβει , να χαϊδέψει το σκύλο κλπ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    τραγικα επικινδυνο !!

ρε σεις....για τα παιδια μας μιλαμε.....και ποσο μαλλον ενα 3χρονο παιδακι.....

τι καρεκλακια για μηχανακια και μ@λ@κιες μου λετε.....

Στο γαλαξιδι το καλοκαιρι μια τουριστρια επεσε με το ΠΟΔΗΛΑΤΟ της ( γλιστρισε), με το παιδακι της απο πισω, στα ειδικα αυτα καρεκλακια για ποδηλατα πόυ υπαρχουν, και το παιδακι εσπασε το σαγονι του .....
    τι λετε?

επιβαρυνε λιγο τον προυπολογισμο σου, αντε παρε ενα τετοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1639010/

(εχει γεμισει η αγορα με τετοια !!!), και να πηγαινοφερνεις το παιδακι σου με ασφαλεια....

3 χρονων ειναι μωρο ακομα !!!
    + πολλα

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Άμα δέσεις το πιτσιρίκι και πέσει το μηχανάκι έστω και στατικά...

Εγώ ακόμη δεν έχω ανεβάσει τα δικά μου γιατί είναι μικρά (η μεγάλη 5) και δεν νομίζω να το κάνω μέχρι να αποκτήσουν συναίσθηση της κατάστασης (επιπτώσεις αν αφήσουν τα χέρια τους, αν θα πέσουν κλπ). Η μοτο δεν είναι κούνια. Χώρια που αν συμβεί στραβή και πάθουν κάτι με εμένα οδηγό (φταίω ή όχι αδιάφορο).... δεν θέλω να σκέφτομαι.
    Αυτο ακριβως.Σωστοτατος φιλε και απορω με πολλα που διαβαζω μερικες φορες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Και οι 2 μου κόρες ανέβαιναν στη μηχανή για "σχολικές" μετακινήσεις από 4 περίπου ετών, ηλικία που πατούσαν γερά στα μαρσπιέ, είχαν συναίσθηση του τι σημαίνει κρατιέμαι από χερούλια ή αναβάτη και εννοείται πάντα με κράνος.

Αν είχα επιλογή, θα τις πήγαινα με το κουτί. Αυτό όμως απλά δε γινόταν, μιας και με ρυθμούς μοτοσυκλέτας πάντα έφθανα αγχωμένος τα μεσημέρια σχεδόν στο κλείσιμο... Μέρες με βροχή, μου έτυχε να με περιμένουν σχεδόν στο πεζοδρόμιο...

Επειδή φυσικά δε θεωρώ την περίπτωσή μου μοναδική στο χάος που ζούμε οι περισσότεροι, όσοι ανεβάζετε παιδιά δώστε τουλάχιστον τη δέουσα προσοχή τόσο τσην οδήγηση όσο και στον εξοπλισμό! Βλέπω καθημερινά στο σχολείο γονείς να περιμένουν να παραλάβουν τα καμάρια τους συχνά τρικάβαλα, σε ελεεινά παπιοσκούτερ χωρίς φώτα-φλάς, ένα παιδί μπροστά & το άλλο πίσω, ανάποδα σε μονόδρομο και με εξοπλισμό το πολύ ένα κασκόλ το χειμώνα... Δυστυχώς αυτό είναι το παράδειγμα που δίνουν στους μελλοντικούς οδηγούς, αναβάτες & πεζούς και ακόμη πιο δυστυχώς είναι η πλειοψηφία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ακου τον blackbusa και τον Yianni24

Για τα παιδια μας μιλαμε , ετσι ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    τραγικα επικινδυνο !!

ρε σεις....για τα παιδια μας μιλαμε.....και ποσο μαλλον ενα 3χρονο παιδακι.....

τι καρεκλακια για μηχανακια και μ@λ@κιες μου λετε.....

Στο γαλαξιδι το καλοκαιρι μια τουριστρια επεσε με το ΠΟΔΗΛΑΤΟ της ( γλιστρισε), με το παιδακι της απο πισω, στα ειδικα αυτα καρεκλακια για ποδηλατα πόυ υπαρχουν, και το παιδακι εσπασε το σαγονι του .....
    τι λετε?

επιβαρυνε λιγο τον προυπολογισμο σου, αντε παρε ενα τετοιο

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1639010/

(εχει γεμισει η αγορα με τετοια !!!), και να πηγαινοφερνεις το παιδακι σου με ασφαλεια....

3 χρονων ειναι μωρο ακομα !!!
    Πόσα +++ θέλεις;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγκλημα....

Εγκλημα.....

Εγκλημα....

Για οποιοδηποτε βαζει παιδια κατω απο 7-8 χρονων σε δυο τροχους....

Οσο οδηγαρας και να εισαι....

1) Η ποιο απλη πτωση μπορει να ειναι μοιραια σε αυτες τις ηλικιες ( μιλαμε για σωματακια απο αφρο...)

2) Ποτε δεν ξερεις τι και πως θα σου τυχει.....

Τρανο παραδειγμα παιδι 8 χρονων με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις και σπασιμο χεριου ποδιου ( φοραγε κρανος και παταγε μαρσπιεδες... )

Κανεις δεν ειχε υπολογισει ομως οτι καποια στιγμη απο την κουραση της ημερας θα το επαιρνε ο....

Υπνος...!!!

Επεσε σαν τσουβαλι απο 640 ( λιγο ποιο πανω απο το καλιμαρμαρο...)

Καλλίτερα να το κλείσουμε το θέμα.
    Οι περισσότερες απαντήσεις είναι απίστευτα κλισέ του τύπου : πάρε αμάξι και κάποιες άλλες τόσο αυτονόητες που μπορείς να τις ακούσεις και από ένα παιδάκι.
    Πολύ συντηριτικοί ακουγόμαστε για μηχανόβιοι.

Πάντως την ζητούμενη απάντηση την πήρα από τον George: Οι κόρες του ανεβαίνουν από τα 4.

Ευχαριστώ όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Οι περισσότερες απαντήσεις είναι απίστευτα κλισέ του τύπου : πάρε αμάξι και κάποιες άλλες τόσο αυτονόητες που μπορείς να τις ακούσεις και από ένα παιδάκι.

Πάντως την ζητούμενη απάντηση την πήρα από τον George: Οι κόρες του ανεβαίνουν από τα 4.

Ευχαριστώ όλους

Συντηριτικός είναι ο G.Bush junior. Αν από όσα σου γράψαμε αυτά κατάλαβες, τότε στερούμαι περαιτέρω επιχειρημάτων.
    Καλύ τύχη ειλικρινά.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Συντηριτικός είναι ο G.Bush junior. Αν από όσα σου γράψαμε αυτά κατάλαβες, τότε στερούμαι περαιτέρω επιχειρημάτων.
    Καλύ τύχη ειλικρινά.
    Πολλα + και απο εμενα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Ξεκολάτε ρε .....δεν ξερετε τις ανάγκες του άλλου .

Αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος τι να κάνει δλδ ??

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian

Ευχαριστώ όλους

μαλλον πηρες μια απαντηση που ηθελες να ακουσεις, μεσα σε ολες τις αλλες που δε σε συνεφεραν.
    το οτι δε μπορεις να κανεις κατι αλλο, δε σημαινει πως αυτο που θα κανεις ειναι το σωστο.

μεγαλο παιδι εισαι, πραξε οπως νομιζεις, αλλα μη ρωτας για γνωμες που δε θελεις να ακουσεις

Προς το παρόν θα μείνω ουδέτερος.

Τώρα σκέφτομαι "γιατί όχι;"

Μπορεί όμως όσο μεγαλώνει και πλησιάζει η στιγμή να μπορεί να τον κουβαλάω να αλλάξω γνώμη.

Από την άλλη είναι μεγάλο θέμα να ξεκινήσει σωστά και να επιζητεί τη βόλτα με το μπαμπά,
    αντί να τρώει πλήρη στέρηση και να κάνει ότι του έρθει όταν βρει την ευκαιρία...

Ίδωμεν...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ''sf'' ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ Club????
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2006, 22:09
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Φιλια Και Μπουνιες Στο Υαμαηα Μ1!!!!
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8