Γαμάτα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Clopy paste όλα!!!
Ήταν κάποτε ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είχε να το κάνει με τη γυναίκα του πολλά χρόνια. Πήγε μια μέρα χαρούμενος στο σπίτι του και λέει στη γυναίκα του:
- Γυναίκα κλείσε πόρτες, παράθυρα και κουρτίνες κι έλα στην κρεβατοκάμαρα να σου δείξω κάτι!
Πάει η γυναίκα χαρούμενη να κλείσει τα πάντα και άρχισε να γδύνεται γρήγορα γιατί νόμισε ότι ο άντρας της θα της κάνει έρωτα. Μετά πάει στον άντρα της και του λέει:
- Ήρθα.
Και τότε στο απόλυτο σκοτάδι ο άντρας της της λέει:
- Κοίτα!.... Πήρα ρολόι με φωτάκι!
![]()
![]()
Σ'ένα τοπικό φεστιβάλ που συμμετέχουν διάφορες μπάντες φτάνει η βραδιά προς το τέλος και βγαίνει να παίξει το τελευταίο συγκρότημα,
Ανεβαίνουν λοιπόν στην σκηνή και αρχίζουν να παίζουν. Περνάει η ώρα και αφού έχουν παίξει 5-6 κομμάτια και ο κόσμος από κάτω χοροπηδάει ξαφνικά στην μέση του κομματιού σηκώνεται ο Ντράμερ βγάζει το ιδρωμένο του t-shirt και το πετάει με δύναμη στον τραγουδιστή!!
Τον βλέπει ο Κιθαρίστας πετάει την κιθάρα κάτω βγάζει κι αυτός το βρεγμένο του t-shirt και του πετάει στη μάπα του drumer!!
Τον βλέπει και ο μπασίστας παρατάει αμέσως το μπάσο βγάζει κι αυτός το βρεγμένο και κατα-ιδρωμένο του t-shirt και το πετάει με δύναμη στον κιθαρίστα!
Ο τραγουδιάρης αφού έχει συνέλθει από το χτύπημα του drumer βγάζει κι αυτός το ιδρωμένο του t-shirt και το σκάει στη μάπα του μπασίστα με μίσος! Ο κόσμος από κάτω έχει σταματήσει να χοροπηδά και αναρωτιέται τι στο καλό συμβαίνει!!
Γυρνάει λοιπόν ένας και ρωτάει στον διπλανό του:
- Ρε συ τι στο καλό κάνουν αυτοί?
- Α δεν τους έχεις ακουστά ρε? Αυτοί έτσι κάνουν! Παίζουν 5-6 κομμάτια Rock στην αρχή και μετά αρχίζουν τις μπλουζιές!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάθεται ένα ζευγάρι και κοιτάζει τα αστέρια ένα βράδυ και λέει το αγόρι:
- Ένα αστέρι πέφτει γρήγορα κάνε μια ευχή!!
- Θέλω να με παντρευτείς!
- Μπα, αεροπλάνο ήταν .....
![]()
![]()
Δυο Σκωτσέζοι χάνονται στις Άλπεις. Ξεκινούν διάφοροι φορείς προσπάθεια να τους βρουν. Μετά από αρκετές μέρες τους εντοπίζουν σε κάποιο καταφύγιο.
Φτάνουν και χτυπούν την πόρτα:
- Ανοίξτε, Ερυθρός Σταυρός.
και ακούγεται μια αδύναμη φωνή από μέσα:
- Δώσαμε, δώσαμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε μία λίμνη με ενοικιαζόμενες βάρκες το αφεντικό φωνάζει απ το μεγάφωνο:
- Το νούμερο 99 να γυρίσει, τελείωσε ο χρόνος του.
Περνάνε μερικά λεπτά και η βάρκα δεν γυρίζει.
Το αφεντικό, πιο δυνατά στο μεγάφωνο:
- Νούμερο 99, γυρνά στο μόλο αμέσως, διαφορετικά θα σου χρεώσω καθυστέρηση!
Παρεμβαίνει ο βοηθός:
- Αφεντικό, έχουμε μόνο 75 βάρκες... Δεν υπάρχει νούμερο 99!
Το αφεντικό, μετά από σκέψη δευτερολέπτων χανει το χρωμα του,κυριολεκτικα τρεχει και βουταει το μικροφωνο παλι και ακουγεται:
- Νούμερο 66, είσαι εντάξει; Ζεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει φτασει 2η βδομαδα Οκτωβρη και σκαει ο δασκαλος στο σχολειο
- "Βγάλτε όλοι ένα αγραφο cd, διαγώνισμα"
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[B]Σ'ένα τοπικό φεστιβάλ που συμμετέχουν διάφορες μπάντες φτάνει η βραδιά προς το τέλος και βγαίνει να παίξει το τελευταίο συγκρότημα,
Ανεβαίνουν λοιπόν στην σκηνή και αρχίζουν να παίζουν. Περνάει η ώρα και αφού έχουν παίξει 5-6 κομμάτια και ο κόσμος από κάτω χοροπηδάει ξαφνικά στην μέση του κομματιού σηκώνεται ο Ντράμερ βγάζει το ιδρωμένο του t-shirt και το πετάει με δύναμη στον τραγουδιστή!!
Τον βλέπει ο Κιθαρίστας πετάει την κιθάρα κάτω βγάζει κι αυτός το βρεγμένο του t-shirt και του πετάει στη μάπα του drumer!!
Τον βλέπει και ο μπασίστας παρατάει αμέσως το μπάσο βγάζει κι αυτός το βρεγμένο και κατα-ιδρωμένο του t-shirt και το πετάει με δύναμη στον κιθαρίστα!
Ο τραγουδιάρης αφού έχει συνέλθει από το χτύπημα του drumer βγάζει κι αυτός το ιδρωμένο του t-shirt και το σκάει στη μάπα του μπασίστα με μίσος! Ο κόσμος από κάτω έχει σταματήσει να χοροπηδά και αναρωτιέται τι στο καλό συμβαίνει!!
Γυρνάει λοιπόν ένας και ρωτάει στον διπλανό του:
- Ρε συ τι στο καλό κάνουν αυτοί?
- Α δεν τους έχεις ακουστά ρε? Αυτοί έτσι κάνουν! Παίζουν 5-6 κομμάτια Rock στην αρχή και μετά αρχίζουν τις μπλουζιές!!!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Κλαιω ρεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Τα πίνουν ένας Αγγλος ένας γάλλος και ένας έλληνας ..
Πιάνουν κουβέντα για γ@μισια....
Εγώ γουστάρω να έχω τη γυναίκα απο πάνω όταν γ@μαω λέει ο Αγγλος...γουστάρω να βλέπω τα βυζια την να κουνιουντε....
Εγώ γουστάρω να την έχω απο κάτω λέει ο γάλλος....γουστάρω να τη βλέπω με τα πόδια ανοιχτά και να κουνιουντε και τα βυζια της......
Εγώ γουστάρω,λέει ο έλληνας, το πισωκολλητο.....
Καλα και τι βλέπεις στο πισωκολλητο τον ρωτάνε οι άλλοι δυο....
Ε να λέει ο έλληνας............
Χτες έβλεπα τσαμπιον λικ.......
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Φοιτητής της Κτηνιατρικής πηγαίνει για προφορική εξέταση του τελευταίου μαθήματος πρίν πάρει το πτυχίο σε έναν ιδιότροπο καθηγητή. Τον ρωτάει λοιπόν:
- Πώς κάνεις έκτρωση σε μία αγελάδα;
Αφωνος ο φοιτητής.
- Δεν ξέρω, ψελλίζει.
- Κόβεσαι! του αναγγέλει περιχαρής ο καθηγητής.
Απογοητευμένος ο φοιτητής, πηγαίνει το βράδυ σ' ένα μπαρ και κατεβάζει τα ξύδια αβέρτα. Τον κόβει ο μπάρμαν και τον πλησιάζει:
- Τί έγινε παλικάρι; Μεγάλοι νταλκάδες; Πες και σε μένα, μπας και σε βοηθήσω, τόσα έχω δει στη ζωή.
Ο φοιτητής στην πίκρα του δεν του απαντάει.
Επιμένει ο μπάρμαν και τον ξαναρωτά μαζί με το επόμενο ποτήρι.
- Και πώς μπορεί να ξέρεις εσύ πώς κάνεις έκτρωση σε αγελάδα;
Τον κοιτάζει συμπονετικά ο φιλότιμος μπάρμαν και του λεει..:
- Που έχεις μπλέξει?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
Εχει φτασει 2η βδομαδα Οκτωβρη και σκαει ο δασκαλος στο σχολειο
- "Βγάλτε όλοι ένα αγραφο cd, διαγώνισμα"
![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!