Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 134

Θέμα: Περί αυτοκινήτων

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κλείδωμα;
    Σφάξιμο;
    Μπαν;

Όλα τα παραπάνω;
    Ανασκολοπισμός...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τα κουτάκια έχουν μόνο ένα θετικό :

οι γαμόγατες δεν μπορούν να χέσουν το κάθισμα σου άσε που-σου είναι και πιο ασφαλές για να τις πατήσεις.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κλείδωμα;
    Σφάξιμο;
    Μπαν;

Όλα τα παραπάνω;
    Στον Takata;

Σε μένα;

Στους άλλους;

Σε όλους μας ίσως;

Δημοψήφισμα;

Ή δικτατορία;

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Τα κουτάκια έχουν μόνο ένα θετικό :

οι γαμόγατες δεν μπορούν να χέσουν το κάθισμα σου άσε που-σου είναι και πιο ασφαλές για να τις πατήσεις.
    ναι ε? τραβα να ξεμοναχιασεις γκομενα χειμωνα μες στο κρυο,εκει να σε δω με μηχανη....
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

θα μπορουσες να το ειχες κανει κ TakaΤaka Dome..........

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ναταν το.... κόμπλεξ ψώρα , θα γέμιζε όλη η χώρα !!!

Πέρα απο τις υπόνειες οτι μινάρω όλη μέρα,ότι είμαι κομπλεξικός,ότι είμαι τρελός τι άλλο έχετε να μου προσάψετε?

Και μη χειρότερα ρε σεις!

Κε Takata Dome, το thread ηταν οτι θα περιμενε καποιος σαν οαση σε μια πολυ στεγνη εποχη, φιλοσοφικη διαθεση, οχι για να βγει τοσο καποιο συμπερασμα, οσο για να μας θυμισει τις εποχες που συνοδευαν αυτες οι συζητησεις.
    Οπως θα ανακαλυψες περα απο τις ξερογκαζιες της μιας αραδας και του χουμορ δεν υπαρχει καμμια διαθεση για να ασχοληθουν με το θεμα σου.
    Απο μενα μια αποψη και συμπερασμα:
    Η μηχανη ειναι μια μοναχικη ιστορια, μοναχικη και ευελικτη και ο συνδυασμος αυτος σε κανει πιο ελευθερο οχι μονο στον προορισμο σου και στις επιλογες σου αλλα και καλυτερο σαν προσωπικοτητα αρκει να οδηγεις και πεζος τις σκεψεις σου τοσο καλα οσο την μηχανη σου στον Μπραλο.
    Δεκαετια 80, στο μπαμ τις μοτοσυκλετας το Κρατος φοβοταν αυτο το νεο κομμα που εφτιαχνε "δικυκλες" παρεες σε καθε συνοικια, που καβαλαγε πεζοδρομια, πηγαινε παντου καταργοντας καθε σημανση παρκαριζε παντου και γλενταγε "την αυτοκινηση του" γιατι μπορουσε με τις μηχανες του να ειναι παντου.
    Τωρα πια, ξερουμε ποσο γρηγορα σταματησε το Κρατος να ασχολειται με τους μοτοσυκλετιστες και απο ποτε σταματησε να ανησυχει και βεβαια που τους εχει γραμμενους απο τον Κ.Ο.Κ και μεχρι το Σπορ.
    Και αυτο εγινε γιατι τα παιδια με τα μηχανακια μαθανε απο τοτε ολα τα μοντελα και τις προδιαγραφες τους, μα αφησανε κατι απεξω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikes-26607200-1.jpg 
Προβολές:	419 
Μέγεθος:	368,0 KB 
ID:	234916
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Κε Takata Dome, το thread ηταν οτι θα περιμενε καποιος σαν οαση σε μια πολυ στεγνη εποχη, φιλοσοφικη διαθεση, οχι για να βγει τοσο καποιο συμπερασμα, οσο για να μας θυμισει τις εποχες που συνοδευαν αυτες οι συζητησεις.
    Οπως θα ανακαλυψες περα απο τις ξερογκαζιες της μιας αραδας και του χουμορ δεν υπαρχει καμμια διαθεση για να ασχοληθουν με το θεμα σου.
    Απο μενα μια αποψη και συμπερασμα:
    Η μηχανη ειναι μια μοναχικη ιστορια, μοναχικη και ευελικτη και ο συνδυασμος αυτος σε κανει πιο ελευθερο οχι μονο στον προορισμο σου και στις επιλογες σου αλλα και καλυτερο σαν προσωπικοτητα αρκει να οδηγεις και πεζος τις σκεψεις σου τοσο καλα οσο την μηχανη σου στον Μπραλο.
    Δεκαετια 80, στο μπαμ τις μοτοσυκλετας το Κρατος φοβοταν αυτο το νεο κομμα που εφτιαχνε "δικυκλες" παρεες σε καθε συνοικια, που καβαλαγε πεζοδρομια, πηγαινε παντου καταργοντας καθε σημανση παρκαριζε παντου και γλενταγε "την αυτοκινηση του" γιατι μπορουσε με τις μηχανες του να ειναι παντου.
    Τωρα πια, ξερουμε ποσο γρηγορα σταματησε το Κρατος να ασχολειται με την μοτοσυκλετα οταν σταματησε να ανησυχει και ενδιαφερετε τοσο πολυ που τους εχει γραμμενους στα Παντα και για δεκαετιες απο τον Κ.Ο.Κ μεχρι το Σπορ.
    Και αυτο εγινε γιατι τα παιδια με τα μηχανακια μαθανε απο τοτε ολα τα μοντελα και τις προδιαγραφες τους μα αφησανε κατι απεξω...
    Ευχαριστώ πολύ που κάθησες και διάβασες το thread και χαίρομαι που κάποιος σχολιάζει το ίδιο το thread και όχι εμένα(ακούτε ρε?).

Έκατσα και έγραψα ένα κείμενο που απαιτούσε αρκετή προσπάθεια.Οργάνωσα τις σκέψεις μου,προσπάθησα να τα θέσω όλα όσο πιο ευκρινώς μπορούσα και στήριξα όσο καλύτερα μπορούσα την άποψη μου ώστε να περάσω το μήνυμα που θέλω σε εσάς.

Περίμενα έστω και 1 τεκμηριωμένη απάντηση πάνω στις σκέψεις μου.Έστω 1! Αντί για αυτό,είδα να με χαρακτηρίζουν μινάρα,κομπλεξικό και χασομέρη.Μου λέτε ότι είμαι σε λάθος Forum.Γιατί ρε παιδία? Δεν σας μίλησα για το πόση ροπή έχει το Impreza στις χαμηλομεσαίες ούτε για το αν το Haldex του Scirocco έιναι καλύτερο απο το μπλοκέ του Megane.Εγώ ασχολήθηκα με τον μοτοσυκλετισμό και την αυτοκίνηση ως ιδεές κυρίως.Νόμιζα πως στο Forum υπάρχει χώρος για στοχασμούς και γενικές συζυτήσεις.

Έιχα γράψει ένα αμφιλεγόμενο thread που ίσως είχα άδικο.Σβήστηκε και έληξε εκεί το θέμα,τουλάχιστον για μένα.Γιατι βλέπω οτι για κάποιους εδω μέσα δεν έχει τελειώσει και ακόμα με χαρακτηρίζουν με βάση εκείνο το thread.Απογοητευομαι οταν γραφω ο,τι καλυτερο μπορω,περιμενωντας με ανυπομονησια τα σχολια σας και αντι για αυτα βλεπω να με λένε μινάρα.Η πλάκα έχει και ένα όριο παιδιά,πάρτε το απόφαση!

Υ.Γ: Αν σας δίνω την εντύπωση οτι ηταν αγγαρεία η σύνταξη του αρχικού κειμένου,κάνετε λάθος.Απλα προσπάθησα να βρώ τεκμηριωμένες απόψεις και κατέληξα να με εγκιβωτίζουν και να κάνουν όλοι έναν ελαφρό χαβαλέ

Υ.Γ 2:Τζάμπα ο κόπος,παρόμοια σχόλια θα κάνετε πάλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Έκατσα και έγραψα ένα κείμενο που απαιτούσε αρκετή προσπάθεια.Οργάνωσα τις σκέψεις μου,προσπάθησα να τα θέσω όλα όσο πιο ευκρινώς μπορούσα και στήριξα όσο καλύτερα μπορούσα την άποψη μου ώστε να περάσω το μήνυμα που θέλω σε εσάς.

Περίμενα έστω και 1 τεκμηριωμένη απάντηση πάνω στις σκέψεις μου.Έστω 1! Αντί για αυτό,είδα να με χαρακτηρίζουν μινάρα,κομπλεξικό και χασομέρη.Μου λέτε ότι είμαι σε λάθος Forum.Γιατί ρε παιδία? Δεν σας μίλησα για το πόση ροπή έχει το Impreza στις χαμηλομεσαίες ούτε για το αν το Haldex του Scirocco έιναι καλύτερο απο το μπλοκέ του Megane.Εγώ ασχολήθηκα με τον μοτοσυκλετισμό και την αυτοκίνηση ως ιδεές κυρίως.Νόμιζα πως στο Forum υπάρχει χώρος για στοχασμούς και γενικές συζυτήσεις.

Έιχα γράψει ένα αμφιλεγόμενο thread που ίσως είχα άδικο.Σβήστηκε και έληξε εκεί το θέμα,τουλάχιστον για μένα.Γιατι βλέπω οτι για κάποιους εδω μέσα δεν έχει τελειώσει και ακόμα με χαρακτηρίζουν με βάση εκείνο το thread.Απογοητευομαι οταν γραφω ο,τι καλυτερο μπορω,περιμενωντας με ανυπομονησια τα σχολια σας και αντι για αυτα βλεπω να με λένε μινάρα.Η πλάκα έχει και ένα όριο παιδιά,πάρτε το απόφαση!

Υ.Γ: Αν σας δίνω την εντύπωση οτι ηταν αγγαρεία η σύνταξη του αρχικού κειμένου,κάνετε λάθος.Απλα προσπάθησα να βρώ τεκμηριωμένες απόψεις και κατέληξα να με εγκιβωτίζουν και να κάνουν όλοι έναν ελαφρό χαβαλέ

Υ.Γ 2:Τζάμπα ο κόπος,παρόμοια σχόλια θα κάνετε πάλι
    Μαλλον δεν σου συγχωρουν το οτι ο συλλογισμος σου δεν συνοδευεται απο τις αντιστοιχες εμπειριες.
    Ειναι μαλλον καλυτερο να εχεις εμπειριες αλλα να μην σκεφτεσαι.

Υ.Γ
    Δεν χρειαζονται ολοκληρα δοκιμια παντως για να συζητησεις κατι εδω μεσα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ανασκολοπισμός...

:rotflmao:

Εγω παλι το αντιθετο, ξερω ποιες ειναι οι ανεσεις που προσφερει η μοτο κ την προτιμαω οταν εχω την αναγκη της αλλα δεν την κανω κ θεο.

Γενικως η εννοια "μηχανοβιος" που πιπιλανε ολοι μου φαινεται χαζη μοδα, οπως τα ιμο
    Μου εχει τυχει να ξεκινησω απο χαλκιδικη για αθηνα με την μηχανη, χειμωνας, 12 μεσανυχτα & καταρρακτωδη βροχη, μεχρι κ μετεωρολογικες γνωσεις πρεπει να εχεις σε τετοιο ταξιδι, ομως ειχα τους λογους μου, οχι για ενα φετιχ... "μηχανοβιος"... ουαου, στα @@ μας

Με το αμαξακι εισαι αραχτος κ λαιτ, σε ταξιδια καις περιπου το ιδιο με μια μηχανη κ αμα λαχει κανεις κ μετακομιση, η μηχανη ειναι αλλη φαση, ανετη μεσα στην πολη, δεν ψαχνεις για παρκαρισμα κ φυσικα μεγαλυτερη ευχαρι-στηση στον δρομο. (αν κ αυτο ειναι σχετικο, αν εχεις ενα καλοστημενο αυτοκινητακι 100 ιππων μια χαρα εισαι, δεν ειναι κ@υλα μονο να 200ριζεις σε 15 sec)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Τανακα φαινεσαι αρκετα σκεπτομενο ατομο. Ομως θελω να ρωτησω κατι. Τι ηλικια εχεις?
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …