Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κλείσε τις καβάτζες ή πάρε σκύλο.
Δεν φταίνε τα γατάκια σε τίποτα. Αιώνες κυκλοφορούν στον πλανήτη πριν φέρουμε τα γαμομηχανάκια μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κλείσε τις καβάτζες ή πάρε σκύλο.
Δεν φταίνε τα γατάκια σε τίποτα. Αιώνες κυκλοφορούν στον πλανήτη πριν φέρουμε τα γαμομηχανάκια μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19:
Δεν το σκεφτηκα αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Ξέρεις οι γάτοι έχουν άλλη ιδέα για την ιδιοκτησία και το ζωτικό χώρο.
Αν καρφιτσωσεις την αδεια κυκλοφοριας καπου.. ισως γινει κατι
Κι οι αρουραίοι το ίδιο, αλλά δεν πιστεύω να χαλαστείς άμα ξεπαστρέψει κανείς καμιά ντουζίνα. Και είναι και πιο έξυπνοι οι βρωμύλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από τότε που γύρισα στο Ηράκλειο έχω μισήσει τις γάτες (πιτσιρικάς είχα δική μου). Αν ποτέ πιάσω κανένα από τα αρσενικά που κυκλοφορούν στη γειτονιά μου, θα του κόψω τα παπάρια με κονσερβοκούτι.
Αγαπάω τα ζώα αλλά όχι όταν χειροτερεύουν την ποιότητα ζωής μου και βρωμίζουν το μέρος που ζω. Στην περιοχή μου οι αδέσποτες γάτες είναι μάστιγα. Άλλο 1-2 γατιά το τετράγωνο, άλλο είκοσι. Αλλά ο δήμος τον παίζει και πρέπει εγώ να γίνομαι κακός και να μπινελικώνω όταν μαρκάρουν όπου γουστάρουν (6 μήνες μύριζε μέσα στο αμάξι, κάποιος πέτυχε διάνα) ή όταν χέζουν δίπλα από εκεί που εγώ βγαίνω για να πιω καφέ ή στις γλάστρες που φυτεύω φαγώσιμα. Και γκαστρώνονται και συνέχεια οπότε το πρόβλημα διαιωνίζεται. Ούτε τα κουνέλια της Αυστραλίας τέτοιο χάλι.
Η μόνη λύση που έχω βρει:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uIbkLjjlMV8
Γ@μώ τους Αιγύπτιους.... αυτοί τα ξεκίνησαν όλα.
εξαιρετικο ζωο η γατα..
τι αλλο θα ακουσουμε..
μια ερωτηση,γιατι ενα θεμα που αφορα τα σκατα της γατας βρισκεται στα τεχνικα?
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Από τότε που γύρισα στο Ηράκλειο έχω μισήσει τις γάτες (πιτσιρικάς είχα δική μου). Αν ποτέ πιάσω κανένα από τα αρσενικά που κυκλοφορούν στη γειτονιά μου, θα του κόψω τα παπάρια με κονσερβοκούτι.
Αγαπάω τα ζώα αλλά όχι όταν χειροτερεύουν την ποιότητα ζωής μου και βρωμίζουν το μέρος που ζω. Στην περιοχή μου οι αδέσποτες γάτες είναι μάστιγα. Άλλο 1-2 γατιά το τετράγωνο, άλλο είκοσι. Αλλά ο δήμος τον παίζει και πρέπει εγώ να γίνομαι κακός και να μπινελικώνω όταν μαρκάρουν όπου γουστάρουν (6 μήνες μύριζε μέσα στο αμάξι, κάποιος πέτυχε διάνα) ή όταν χέζουν δίπλα από εκεί που εγώ βγαίνω για να πιω καφέ ή στις γλάστρες που φυτεύω φαγώσιμα. Και γκαστρώνονται και συνέχεια οπότε το πρόβλημα διαιωνίζεται. Ούτε τα κουνέλια της Αυστραλίας τέτοιο χάλι.
σε τι απο ολα τα παραπανω φταινε τα ζωντανα ρε "ψηλε"?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε τι απο ολα τα παραπανω φταινε τα ζωντανα ρε "ψηλε"?![]()
![]()
Έλα ντε; Αυτό λέω κι εγώ...Όλα καλα,όλα σωστά αυτά που είπες για τον Δήμο που την παίζει κτλ κτλ κτλ.Τα ζωντανά όμως τί φταίνε;
Fortis Fortuna Adiuvat
αντε παλι τα ίδια...
δε βαριεστε να απαντατε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αντε παλι τα ίδια...
δε βαριεστε να απαντατε;![]()
σταματα εσυ γιατι θα βαλω την Ψειρα και τα μικρα να σε χ3σουν!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δοκίμασα εχθές βράδυ το ξύδι.
Εμπότισα 2-3 μικρά κομμάτια απο βαμβάκι με ξύδι και τα ακούμπησα σε σημεία πάνω στο σκούτερ.
Ράντισα και έναν κύκλο γύρω και κάτω απ το σκούτερ και πήγα για ύπνο.
Ξύπνησα σήμερα και κατέβηκα να δώ αποτελέσματα.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ για το «Αττικόν ήδυσμα».
Κανένα ίχνος της γαμιόγατας,θα επαναλάβω και απόψε για κάθε υποψία...![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
![]()
![]()
![]()
![]()
Θεος!!!
Να γιατί το θρεντ είναι στα τεχνικά.![]()
safety doesn't happen by accident
Όταν βαρεθούν το ξύδι, ψέκασε έναν κύκλο με μπαϊγκόν, και κάθε λίγες μέρες επανέλαβε.
Προσέξτε τι λέτε γιατί μπορεί και να σας απελάσουν![]()
...αφού πέσουν μερικές ψιλές...
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Όπως έχω ξαναπεί, η μόνη λύση είναι να κατουράς εσύ γύρω από την μηχανή και πάνω στην σέλα...![]()
Υ.Γ.
Μπίγκουλα, κάνε κανένα φράγκο δουλειά..!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αντί να κάτσεις και να κάνεις όλα αυτά,πάρε για μερικές μέρες ένα ηλεκτροφόρο σύρμα σαν αυτό που βάζουν οι μελλισοκόμοι για τα ζώα....![]()
μετά θα βλέπει σύρμα και θα κόβει πέρα![]()
μην σου πω ότι θα σου υπογράψουν και χαρτί ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν!