Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 134

Θέμα: Περί αυτοκινήτων

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    Τανακα φαινεσαι αρκετα σκεπτομενο ατομο. Ομως θελω να ρωτησω κατι. Τι ηλικια εχεις?
    Πες μου τι ηλικια πιστευεις οτι εχω και γιατι και θα σου πω και γω μετα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    Καλημερα φιλε μου. Νομιζω διαβασα καπου οτι εισαι σε αρκετα μικρη ηλικια. Παρολα αυτα βλεπω κ απαντας σε εκατονταδες θεματα για.μηχανες ,θεματα οπως καταναλωση σταση οδηγησης. εαν εχεις γνωσεις λογω εμπειριας κ ηλικιας καλως.ΕΙδαλως ειναι πολυ λαθος να απαντας σε θεματα που δν γνωριζεις τπτ.
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Καλημερα φιλε μου. Νομιζω διαβασα καπου οτι εισαι σε αρκετα μικρη ηλικια. Παρολα αυτα βλεπω κ απαντας σε εκατονταδες θεματα για.μηχανες ,θεματα οπως καταναλωση σταση οδηγησης. εαν εχεις γνωσεις λογω εμπειριας κ ηλικιας καλως.ΕΙδαλως ειναι πολυ λαθος να απαντας σε θεματα που δν γνωριζεις τπτ.
    Όντως έιμαι σε μικρή ηλικία.Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω όπου μπορώ με βάση ό,τι έχω διαβάσει και ό,τι ξέρω απο την όποια(μικρή) εμπειρία έχω.Σχεδόν πάντα αναφέρω όμως ότι δεν είναι απο δική μου εμπειρία αυτό που απαντάω.Σε θέματα που αφορούν την ίδια την οδήγηση αποφεύγω να απαντάω πάντα.Αν έχω απαντήσει σε τέτοιο θέμα,λάθος μου και συγγνώμη.Συνήθως πάντως,ό,τι απαντάω έχει σχέση περισσότερο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και θέματα,οπότε δεν νομίζω να είναι λάθος αυτό.

Καλος φιλαρακι ολα καλα. οσο για τα αυτοκινητα εχουν καυ αυτα ψυχη κ δν ειναι κουτια, οχι ολα βεβαια. υπαρχουν αυτοκινητα που που απλα κινουνται, και υπαρχουν αλλα που σε ταξιδευουν

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Περίμενα έστω και 1 τεκμηριωμένη απάντηση πάνω στις σκέψεις μου.Έστω 1! Αντί για αυτό,είδα να με χαρακτηρίζουν μινάρα,κομπλεξικό και χασομέρη.
    .Απογοητευομαι οταν γραφω ο,τι καλυτερο μπορω,περιμενωντας με ανυπομονησια τα σχολια σας και αντι για αυτα βλεπω να με λένε μινάρα.
    Αν προσέξεις, όλα τα παρτάλια που δώσανε γλαφυρές απαντήσεις (στο όριο του γελοίου θα μπορούσε να πει κανείς..) είναι χαμένα κορμιά που φθονούν υπέρμετρα τον οποιοδήποτε στοιχειωδώς σκεπτόμενο άνθρωπο ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Καλος φιλαρακι ολα καλα. οσο για τα αυτοκινητα εχουν καυ αυτα ψυχη κ δν ειναι κουτια, οχι ολα βεβαια. υπαρχουν αυτοκινητα που που απλα κινουνται, και υπαρχουν αλλα που σε ταξιδευουν

Ειδικά όσον αφορά την corolla που ανέφερε, είχε κυκλοφορήσει μια το '86 τούμπανο! ακόμα θεωρείται από τα καλύτερα drift-άμαξα!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Το trueno ηταν ειναι και θα ειναι μοναδικο. περα απο την πλακα τωρα κ το αυτοκινητο ειναι ενα μοναδικο εργαλειο απολαυσης

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Μου έλυσες το πρόβλημα για το το φόρουμ θα ανοίξω:

www.autoforum.gr (το com είναι πιασμένο)

Ευχαριστώ
    Εδώ είναι η στιγμή που θα δείξω τον ανώτερό μου χαρακτήρα και θα ζητήσω συγνώμη από τον μικρό μας φίλο, καθώς παρασύρθηκα από τον όχλο.

Συγνώμη.

Και εγώ τα αγαπάω τα αυτοκίνητα, για 20 χρόνια δε, μόνο αυτά αγαπούσα.

δηλαδή συνγνώμη κιόλας

αλλά από πόσο ετών κι επάνω μπορείς να μιλάς γι αυτά τα θέματα???

υποθέτω δηλαδή ότι εγώ που είμαι άνω των 40 δεν πρέπει να μιλάω γιά μοτό στους 50αρηδες

αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Απλα δεν πρεπει να κατακρινουμε το παιδι. Ειναι μικρος και βραζει το αιμα του, διαβαζει και οτι βρει ειτε απο εντυπα ειτε Online και ειναι φυσικο να θελει να εκφερει γνωμη. Βεβαια σε αντιθεση με αλλα παιδακια που γραφουν εδω μεσα ειναι ευγενικος και υποχωρητικος.!

Ανακατώνεσαι με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

:rotflmao:

Αν η οδηγηση ηταν θεμα ηλικιας κ εμπειριας φιλε, ολοι οι οδηγοι αγωνων θα ηταν απο τα ΚΑΠΗ κ οχι 20ριδες. φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    :rotflmao:

Αν η οδηγηση ηταν θεμα ηλικιας κ εμπειριας φιλε, ολοι οι οδηγοι αγωνων θα ηταν απο τα ΚΑΠΗ κ οχι 20ριδες. φιλικα
    Μα το ειπα ξεκαθαρα, αν εχεις εμπειρια τοτε ολα μια χαρα.! Αν η εμπειρια πηγαζει απο το ιντερνετ και τα περιοδικα τοτε ειναι λαθος.!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @takata: δυό κουβέντες από μένα.
    Καλά κάνεις και το σκέφτεσαι, καλά κάνεις και το ψάχνεις.
    Και το πιό καλό απ'όλα είναι ότι είσαι μικρός. Εύγε.
    Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι πιο λακωνικός, σαφής και περιεκτικός στα γραπτά σου.

Και, κυρίως, μην ακούς κανέναν από εκείνους που σου λένε να μην εκφράζεσαι λόγω έλλειψης εμπειρίας/παραστάσεων.

Εδώ έχουν άποψη,(για τα πάντα σχεδόν) άτομα που καβαλάνε 3-4 χρόνια, ή ακόμη χειρότερα άτομα που καβαλάνε ακόμη λιγότερα αλλά όμως έχουν μπεί πίστα και έχουν κάνει css (μάι άζζ)....

tanaka γιατι δε μας λες την ηλικια σου?

κ ο παππους μου ειναι 84αρων αλλα οταν τον ρωτας ποσο χρονων ειναι, σου λεει οτι ειναι εφηβος, οτι παει ακομα σχολειο, μας λεει ιστοριες με τους συμμαθητες του κ τετοια χαζα...

δεν ξερω αν με πιανεις......
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24