Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 69

Θέμα: Ένα ανθρώπινο μηχανάκι !

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS

Ένα ανθρώπινο μηχανάκι !

Πριν ένα χρόνο περίπου τσάκισα το μηχανάκι μου , ένα 1100gs το οποίο τολμώ να πω ότι το είχα βολευτεί για τα καλά ! Εντάξει δεν λέω , είχα μείνει καιρό χωρίς να καβαλήσω δίτροχο γιατί εκτός από το gs τσάκισα και ένα πόδι και δίψαγα για μοτοβόλτα . Έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση και φυσικά τα βάσανα μου! Στα χέρια μου λοιπόν έπεσε μια μαύρη Αφρικάνα για να παίξουμε το διάστημα των εορτών του Πάσχα! Κρυφή επιθυμία να κουμπώσω απάνω της και να την αγοράσω για να σταματήσει η αναζήτηση ! Τι τα ήθελα ? Φρίκη!!! Πλαίσιο ,γκάζι, φρένα για κλάματα ! Όχι αστεία, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά – λίγη σε όλα !!! Η σέλα δε ,είναι όλα τα λεφτά!! Ο τρισμέγιστος που την σχεδίασε πρέπει να μας την φύλαγε , δεν εξηγείτε αλλιώς. Πρέπει να του κουτούπωσε την γυναίκα κάποιος νταβραντισμένος βαρκάρης και δίψαγε για εκδίκηση- να πονέσει και ο δικός μας κώλος, όχι μόνο της καλής του…
    Στην συνέχεια βρέθηκα με ένα CBR600F ,δεν θα αναφέρω το πώς και το γιατί , αλλά ειλικρινά περιμένω πως και πώς να το επιστρέψω στον ιδιοκτήτη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω για κάποιους μήνες ακόμα. Εντάξει παραδέχομαι ότι είναι όμορφα αυτά τα διαόλια ! Και εντυπωσιακά είναι και γκάζι έχουν. Ναι ναι πολύ γκάζι , εξαιρετικό πλαίσιο ,εντυπωσιακά φρένα !! Φόρτωσα μερικά σώβρακα και καμιά κάλτσα σε ένα τανκ μπαγκ , και έφυγα για Λευκάδα. Θα πέρναγα απέναντι στο Μεγανήσι .
    Ήμουν βλέπεις σίγουρος ότι θα με τρομάξει το γκάζι, στην διαδρομή και μπορεί αν δεν φτάσει στην κάλτσα, να λερώσω κανένα χαλαρά ! Όπως, όμως καλά γνωρίζετε οι συνήθειες δύσκολα κόβονται , οδηγούσα το κόκκινο διαόλι σαν την Βαυαρέζικη μοσχάρα. Πέντε με έξι χιλιάδες στροφές ανά λεπτό και φυσικά μου φάνηκε ψόφιο! Οκ σύντομα κατάλαβα την βλακεία μου και ξεκίνησα την διασκέδαση ! Ωραία λέω ! Δεν δάγκωνα την γλώσσα μου καλύτερα?! Μετά την Κόρινθο άρχισαν να με πονάνε τα πόδια ,να με ενοχλούν τα χέρια μου και να μουδιάζει ο αντίχειρας ,ο αριστερός ! Μην τα πολυλογώ όταν έφτασα στον προορισμό μου την έπεσα για ύπνο ψόφιος !! Ο αντίχειρας και ο δείκτης παρέμειναν μουδιασμένοι για μια βδομάδα περίπου…

Στο νησί μου ,την Αμοργό, πήγα με το παπί ,χωρίς δεύτερη σκέψη ! Το φόρτωσα σα γαϊδούρι , το γέμισα βενζίνη με 3,5 ευρώ και βρέθηκα στον Πειραιά με συνοπτικές διαδικασίες! Στο νησί όλα καλά και όλα όμορφα , μέχρι να χρειαστεί να κάνω 15 χιλιόμετρα προς την χώρα της Αμοργού ,με ανηφόρα και κόντρα τον καιρό ! Μου φάνηκε τραγικά αστείο ότι με τον άνεμο κόντρα το παπί δεν πήγαινε μία και ότι με ούριο έδινε ρέστα ! Εντάξει ρε λεβέντες το κατάλαβα ,το ήξερα , δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα !

Η μεγάλη ανακάλυψη ήρθε όταν πήγα στο χωριό μου με το γρήγορο εργαλείο. Πίστευα ο αφελής ότι ο κλειστός επαρχιακός θα είναι διασκεδαστικός … Μπεεεεε ! Εκεί συνειδητοποίησα ότι οι μοτοσικλετιστές ήμαστε χειρότεροι ψεύτες από τους ψαράδες και τους κυνηγούς !!! Τι στο διάολο τα αγοράζετε αυτά τα μηχανάκια ? Άβολα του κερατά και οδηγείς με την μύτη καρφωμένη στην άσφαλτο ! Μην γίνει καμιά μαλακία και πάρεις χαμπάρι από την διαδρομή!
    -Πώς σου φάνηκε η διαδρομή ?
    -Γαμάτες στροφές ρε φιλαράκι και με καλή άσφαλτο !!!!
    -Ναι ρε μεγάλε αλλά τα βουνά τα δέντρα ,τα χωριά που πέρασες ? Πώς σου φάνηκαν ?
    -Τα ποια ????????? Μάστορα όλα είναι δρόμος……

Να ξεκίναγε παγκόσμιος πόλεμος και να είχε γεμίσει ο ουρανός πυραύλους ,χαμπάρι δεν θα έπαιρνα! Ο σβέρκος είχε τερματίσει την διαδρομή του και η μύτη καρφωμένη στην άσφαλτο !!! Ουρανό δεν είδα ! Στα κλειστά στροφιλίκια ήθελα να το πετάξω στην άκρη και να του βάλω φωτιά ,να το κατουρήσω και να συνεχίσω με το Κτελ! Σε κάθε στροφή ήθελε το γ@#$@νο τιμόνι να κλειδώσει και έφτυνα αίμα να το κρατήσω ! Και φυσικά όταν έφτασα , ύπνος ….Έλιωσα ο Ταλιμπάν στον ύπνο για να συνέλθω ,σαν τον Τουταγχαμών κοιμήθηκα !

Επανέρχομαι λοιπόν! Όχι μόνο αγοράζετε τις clipon-άτες μαλακίες που αγοράζετε , αλλά θεωρητικοποιείτε και την μαλακία που κάνατε και το εντάσσετε σε στάση ζωής! Ωραία ,εντάξει δεν το κάνετε μόνο εσείς αυτό ,αλλά και οι υπόλοιποι μοτοσικλετιστές την ίδια βλακεία κάνουμε ! Προσπαθούσε ο πορνόγερος ,τις προάλλες , να με πείσει ότι η Άφρικάνα είναι καλή μοτοσυκλέτα ! Γεροντοέρωτας θα μου πεις … Αντικειμενικότητα μηδέν ! Ο άλλος πετάει ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσει την Βαυαρέζικη παπαριά που χαλάει συνέχεια , γιατί ο Γερμανός ήθελε να φτιάξει το διαστημόπλοιο στις καταναλωτικές πλάτες μας και δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι έπεσε θύμα του μάρκετινγκ! Και όχι απλά δεν το βουλώνει αλλά στηρίζει την επιλογή του με ένα σορό ιδεολογήματα του κώλου !

…και η αναζήτηση συνεχίζετε !!!

Καλή τύχη .

...Απλά το διάβασα όλο και ήθελα κάτι να πω .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Ένα ανθρώπινο μηχανάκι !

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ...
    Επανέρχομαι λοιπόν! Όχι μόνο αγοράζετε τις clipon-άτες μαλακίες που αγοράζετε , αλλά θεωρητικοποιείτε και την μαλακία που κάνατε και το εντάσσετε σε στάση ζωής! Ωραία ,εντάξει δεν το κάνετε μόνο εσείς αυτό ,αλλά και οι υπόλοιποι μοτοσικλετιστές την ίδια βλακεία κάνουμε !
    ....
    …και η αναζήτηση συνεχίζετε !!!

Σύντροφε Κώστα,

τα ss δεν τα παίρνουμε για να κάνουμε τουρισμό (άσχετα αν κάνουμε - το πως το κάνουμε δεν είναι της παρούσης).

Εσένα δεν σε βόλεψε, το καταλαβαίνω αλλά ίσως από κοντά θα σου εξηγήσω γιατί δεν σου άρεσε..

Αλλά μην κριτικάρεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις..

Keep looking
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    θα ρθεις και συ στην αληθεια του στροματος, που θα πας
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    θα ρθεις και συ στην αληθεια του στροματος, που θα πας
    :a53:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    [...]…και η αναζήτηση συνεχίζετε !!!
    Θα συνεχίζεται πάντα γιατι δεν υπάρχει το τέλειο μηχανάκι, όπου τέλειο διαβαζε: "Αυτό που κάνει όλα όσα θέλουμε και πολύ καλα"

Ωραία η αναζήτηση, απλα μην την τρεναρεις πολύ γιατι θα πέσεις σε μια λούμπα στην οποία θα είσαι χωρίς μηχανάκι και απο την οποία δυσκολα θα βγείς.

Για τα SS, χωρίς να έχω ίδια πείρα, θα συμφωνήσω με τον παραπάνω συναδελφο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :a53:
    Κι εσύ άσε τα GS και τράβα πάρε στρόμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κι εσύ άσε τα GS και τράβα πάρε στρόμα...

ασταδιαλα ρε

Δεν πρόκειται να παρω GS λέμε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ασταδιαλα ρε

Και ποιος σε ρώτησε ρε μλκ; Έχουμε ήδη κάνει σχέδια με τον άλλον..

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ενα 990(το χαμηλο) μαλλον θα σε βολευε μια χαρα(περαν την καταναλωσης βεβαια η οποια ειναι μεγαλη)
    και θα σου εκανε τα γουστα,και οδηγειται(και ειναι μακραν καλυτερο μηχανακι απο το μπεμβε) πολυ ανετοτερα.
    Οδηγησε το και θα με θυμηθεις.Τι πας και μπλεκεις με Αφρικανες(καλο,χρυσο αλλα 20 χρονακια πισω) και CBR(αλλο μηχανακι,αλλη χρηση)
    Εγω βεβαια που ειμαι πιο σκληροπυρηνικος και ταξιδευω παντα χωρις συνεπιβατη για μενα ακομα και το 990 ειναι too much για εκει που θελω και πηγαινω.Μην παρεις ομως 690 γιατι ενεδρευει η παντοφλα.Ενα 990 σε καλη τιμουλα και με καλη τιμη δευτερο χερι απο προσεκτικο ιδιοκτητη θα δωσει λυση στο προβλημα σου.
    Εισαι και παπαρας,πας Περδικοβρυση και δεν ριχνεις κανα σημα χαμενε!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και ποιος σε ρώτησε ρε μλκ; Έχουμε ήδη κάνει σχέδια με τον άλλον..

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    ασταδιαλα ρε

Ειλικρινα παντως το μονο που δεν παθαινουν τα GS(εκτος των αλλων κουσουριων που εχουν) ειναι να τρυπανε (Μ)πιστονια λογω κακης βενζινης:a13:
    Το θες το spam σου!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εχω οδηγησει στην αμοργο οτι μηχανη μπορεις να φανταστεις, μια και παω εκει καθε χρονο καμια 20ετια, ειτε μονος, ειτε με μοτοπαρεες. Αν ψαχνεις μηχανη να φχαριστιεσαι διαδρομες οπως χωρα-αιγιαλη, η οποια ειναι και για μενα η διαδρομη benchmark προσωπικης οδηγικης ασφαλτινης ΓΚ@ΒΛΑΣ, κοιτα για κανα 950/990 ον-οφφ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ειλικρινα παντως το μονο που δεν παθαινουν τα GS(εκτος των αλλων κουσουριων που εχουν) ειναι να τρυπανε (Μ)πιστονια λογω κακης βενζινης:a13:
    Το θες το spam σου!
    Ρε χάλιες, γιατι ασχολείστε με μένα

Εγώ μηχανάκι έχω, αυτα που θέλω τα κάνει και μεχρι στιγμής έχει 62,000 χωρις βλαβη (παλιοκατσικοποδαροι)

Απαντήστε στον σύντροφο Κώστα, αντι να σπαμάρετε

Σύντροφε Κώστα, θα συμφωνήσω για το 990
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

.....
    Σύντροφε Κώστα, θα συμφωνήσω για το 990

+954

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Καλά ρε ρεμάλια τα λέτε επίτηδες ??? Το 990 δεν το φτάνω με τίποτα !Πρέπει να σκαρφαλώσω για να το καβαλήσω !!!!
    Καπετάνιε μπορεί να μην έχουμε βρεθεί καιρό τώρα ,αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν έχω ψηλώσει καθόλου

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2010, 12:02
  2. Θελω ενα μηχανακι...
    από menelaos46 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2009, 21:21
  3. Τι περιλαμβανει ενα βασικο σερβις σε μηχανακι?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2009, 22:18
  4. ελληνικη αστυνομια κλεμενο μηχανακι....αλλο ενα ρεκορ!!!!!
    από zoropatra στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 13:59
  5. Πόσοι χωρούν σε ένα μηχανάκι;
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2007, 01:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας