Υπέροχο..........10000+ ΕΎΓΕ !!!!
Υπέροχο..........10000+ ΕΎΓΕ !!!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Τι μου θυμίζεις ρε φίλε.......μπράβο......μπράβο......
![]()
![]()
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
φιλε μου yannis24 εχεις τρομερη φοτογραφια![]()
![]()
και παλι ευχαριστω![]()
![]()
Που μου θυμιζει...
...βαλε ενα avatar Τομ!!!!
![]()
![]()
Πατέρας πια..
αν μπορεις στιλε μου σε πμ πως βαζω εικονα στο προφιλ![]()
ευχαριστω εκ των προτερων![]()
Έχεις 8 μήνες να το καταευχαριστηθείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
το απογευμα θα εχω και την σελακαι μαλλον αυτο θα ειναι το τελος γιατι αρχιζουν φροντιστιρια και σε 8 μηνες πανεληνιες
![]()
![]()
Κάθε μέρα μετακινήσεις με την κούκλα σου!
Έγινε πολύ όμορφο!Αρχικά δημιουργήθηκε από tom kissas
εδω καθως δουλευει με την καινουρια του σελα![]()
![]()
Τις λεπτομέρειες σιγά σιγα, τα σημαντικότερα έχουν γίνει!
Η σέλα όντως είναι όμορφη, αν είναι δερμάτινη, να την καθαρίζεις συχνά με γαλάκτωμα σώματος.
Απομακρύνει τη βρώμα και την ενυδατώνει για να μη σου "σπάσει".
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
φιλε μου john steed η σελα ειναι δερματινη και για αυτον τον λογο θα πραξω οπως μου ειπες με γαλακτομα σωματος οταν λεροθει... οι μετακινισεις ειναι λιγο δυσκολες λογο του οτι εχει γινει ενα μπερδεμα με τα χαρτιακαι θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο. παρολα αυτα εγω το κυκλοφορω χωρις προβλημα
![]()
![]()
φιλε universalgr1 τα καταφερα και εβαλα και εικονα. να σε καλα για το πμ σου![]()
![]()
πολυ ωραιο εγινε αντε να τελειωσω και εγω να μβ να παμε καμια βολτα
μια ερωτιξη υδατοπαγιδα η καποιο αλλο φιλτρο εχεις πανω στο κομπρεσερ?
φιλε μου gms πρωτον σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια![]()
![]()
εγω το εχω λιωσει στην βολτα![]()
![]()
λοιπον για να απαντηξω στην ερωτηξη σου εγω δεν ειχα υδατοπαγιδα επειδη το κομπρεσαιρ μου ηταν πολυ μικρο (την δουλεια του την εκανε μια χαρα) αλλαα εκανα μερικα κολπακια για παραδειγμα δεν πρεπει να το αφηνεις γεματο αερα (αν εχει βαλβιδα ανοιγε την να βγαλει οτι εχει) και οταν τελειωνεις αφηνε ανοιχτες τις βαλβιδες αααα και κατι αλλο καλο καθαρισμα το πιστολι σουαν το κομπρεσαιρ σου ειναι μεγαλο βαλε υδατοπαγιδα δεν χανεις τιποτα
καλη σου επιτυχια![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίος ο κισσας,
καλές βόλτες![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)