Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Νήπιο και μπαμπάς στο μηχανάκι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian

Το ερώτημα ήταν : "από ποια ηλικία είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ασφαλές".

Και οι πέτρες ξέρουν τους κινδύνους της μηχανής, πόσο μάλλον κάποιος που έχει φάει 30 χρόνια στη σέλα κι έχει επισκεφθεί το ΚΑΤ αρκετές φορές.

Οι μισοί από μας, είτε μιλάνε σπαστά ελληνικά, είτε απαντούν χωρίς να διαβάσουν την ερώτηση.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σας παρακαλώ, μην ακούω για πολίτικαλι κορρέκτ σε αυτό το θρέντ.

Δεν έχει να κάνει ούτε με την κοινή γνώμη, ούτε με τον πουριτανισμό, ούτε με τον συντηρητισμό.

Έχει να κάνει με μικρές αθώες ψυχούλες.

Αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα, θα μπορέσετε να ζήσετε με τον εαυτό σας, γνωρίζοντας πως προκαλέσατε - έστω άθελά σας - ζημιά στο παιδάκι σας?

Στο παιδάκι που δε φταίει σε τίποτα αν εσείς δεν έχετε άλλο τρόπο να το πάρετε από το σχολείο. Δεν είναι επιλογή του, είναι δική σας.

Προσέχετε τις επιλογές που έχουν αντίκτυπο στους άλλους και προσέχετε τα παιδάκια σας.

Όλοι αγαπάτε τα παιδιά σας.

Μάλιστα, ένας γονιός που βάζει το παιδί του στο σκούτερ χωρίς κράνος, το αγαπάει το ίδιο με έναν που του βάζει κράνος.

Ένας γονιός που δεν ανεβάζει το παιδί του στη μοτό, το αγαπάει το ίδιο με έναν που το βάζει στην ποδιά του σκούτερ.

Λύσεις υπάρχουν. Θέλετε να τις δείτε?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Δε νομιζω να ανεβαζα το παιδι μου σε μηχανακι,πριν γινει 10-12 χρονων τουλαχιστον.
    Ξερω οτι ειναι ζορι να πηγαινεις το παιδι στον παιδικο/νηπιαγωγειο/σχολειο με το αμαξι,σε ωρα αιχμης..
    Αλλα αν αναλογιστεις τους κινδυνους,νομιζω οτι δεν αξιζει..
    Μ αρεσουν κατι τυποι που ανεβαζουν το παιδι στο τεποζιτο,πισω ακριβως το αλλο παιδι και πισω η μανα..
    το αστειο ειναι οτι αν αρρωστησει καποιο παιδι,ο ιδιος μαλακας στεναχωριεται οσο τιποτα.
    που να πεσει δλδ..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Λύσεις υπάρχουν. Θέλετε να τις δείτε?

Nαι
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    εγω τα δικα μου τα ανεβαζα στην βεσπα μικρα, μπροστα και αναμεσα στα ποδια μου και πατουσαν στο σασι της βεσπας.ταχυτητα χελωνας και ματια 14 για τις μαλακιες των αλλων.....
    σε μοτοσυκλετα δεν τα ανεβασα μεχρι που μεγαλωσαν αρκετα και μπορουσαν να καταλαβουν και να πατησουν γερα στα ποδοστηρια του συνοδηγου!!!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    επειδή γράφοντε πολλά για την ασφάλεια από εμάς εδώ κ αμφιβάλω αν είμαστε 100% συνετοί με την ασφάλεια, κ εγώ το γιό μου τον πήγαινα στο παιδικό σταθμό με το παπί γιατί δεν είχα το παλιοκούτι να μπώ μέσα κ να είναι πιό προστατευμένο υποτήθεται, έτσι τον πήγαινα κ τον έφερνα για 3 μήνες μέχρι που μετακομίσαμε στο σπίτι μας κ όλα καλα πήγαινε με τα πόδια, σας πληροφορώ ότι κυνδινέψαμε περισσότερες φορές, σήμερα είναι 21 έχει δικιά του μηχανή δικό του εξοπλισμό κ το μυαλό στο κεφάλι του. όσο προσοχή κ να τού παρέχεις ποτέ δεν είσαι σίγουρος για την ασφάλεια κανενός οπότε όλα αυτά συγνώμη αλλά για μένα είναι αερολογίες.......
    george

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ''sf'' ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ Club????
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2006, 22:09
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Φιλια Και Μπουνιες Στο Υαμαηα Μ1!!!!
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8