Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: Περί αυτοκινήτων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    Από την άλλη, αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω
    πάρε με τηλ.

(είπε και τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη. Αυτός, με δέος, σήκωσε τις δυο βαριές πλάκες και κατέβηκε σιγά-σιγά από το όρος)

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    πάρε με τηλ.

(είπε και τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη. Αυτός, με δέος, σήκωσε τις δυο βαριές πλάκες και κατέβηκε σιγά-σιγά από το όρος)

....ενώ εμείς χορεύαμε ημίγυμνοι γύρω από το χρυσό μοσχάρι....

"Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος
    οδηγας διτροχο takata?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
    οδηγας διτροχο takata?
    Περιστασιακα οδηγαω,αλλωτε ανεβαινω...παει καιρος απο την τελευταια φορα που οδηγησα.Απο κει και περα,με το αυτοκινητο εχω πιο συχνη επαφη.Και ποδηλατο καθημερινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Dεν με πιστευεις οτι ειμαι 16 ε? Οκ...ποσο ειμαι κατα τη γνωμη σου?
    Παρεπιπτοντως,ειναι Takata
    Περιστασιακα οδηγαω,αλλωτε ανεβαινω...παει καιρος απο την τελευταια φορα που οδηγησα.Απο κει και περα,με το αυτοκινητο εχω πιο συχνη επαφη.Και ποδηλατο καθημερινη
    λες οτι εισαι 16.....κ παει καιρος απο τη τελευταια φορα που οδηγησες μηχανακι....
    δλδ ποσο παλιοτερα????
    οταν ησουν 12????
    ή μηπως εννοεις τη προηγουμενη βδομαδα.....τοσο παλια???

16 χρονο κ εχεις πιο συχνη επαφη με αυτοκινητο......μπορεις να προσδιορισεις??

στα ποστ σου ηθικολογεις κ διατεινεσαι για την ορθη χρηση του κρανους κ απο την αλλη οδηγεις.....οδηγουσες χωρις διπλωμα!!!!!

ενα τοσο σκεπτομενο ατομο, με τοσο προσεγμενη γραφη κ αλλοτε με politically correct αποψεις να ειναι ΤΟΣΟ ανεύθυνο?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

[...]Οδηγησα μια μηχανη που εχει ο πατερας μου ως εταιρικη[...]
    :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Προσωπικά κρατάω αυτό:

[Β]Πιστέυω ότι όλα τα πράγματα έχουν προσωπικότητα,γιατι έχουν φτιαχτεί απο ανθρώπους που έβαλαν την δικία τους πινελιά σε αυτό που έφτιαξαν.Για μένα κανένα αυτοκίνητο δεν είναι "κουτι" και καμία μηχανή "καφάσι"![/Β]

όλα τα υπόλοιπα που σου σούρνουν είναι πλακίτσα μη μασάς...

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος
    βγαλε διπλωμα για το αυτοκινητο,βγαλε και για μηχανη,καβαλα κ τα δυο κ θα καταλαβεις αμεσως τις διαφορες,μια θα σου πω που ειναι απο τις πιο βασικες.καβαλωντας μηχανη ξεχνας παρα πολλα προβληματα που σε απασχολουν,καβαλοντας το αυτοκινητο τα σκεφτεσαι συνεχεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
    καβαλοντας το αυτοκινητο
    Φωτό;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Φωτό;
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος
    φιλε , ολοι αυτοι που στα χωνουν να ξερεις εχουν και τουτου!!!!ασε που αν πιασει καμια ψυχαλα τρεχουν στην ασφαλεια του αυτοκινητου!!!μερικους μαλιστα τους εχω δει με το χαρτακι να ψωνιζουν στο σουπερ μαρκετ αυτα πως τα λενε .......με τα φτερα......για τις δυσκολες μερες..... και μετα τα ψωνια στο τουτου και στο σπιτι!!!!!

οδηγοι οι μεν του αυτοκινητου,οδηγοι και των μοτο!!!!μην μασας με τιποτα!!!!το θεμα ειναι αν ειναι μαλακας ο οδηγος μαλακας θα ειναι ειτε με μοτο ειτε με τουτου!!!!
    οσο για το οτι καβαλας ,αυτο και αγαπας ειναι γεγονος!!!
    αλλος μονο την μοτο αλλος μονο το αυτοκινητο αλλος και τα δυο μαζι!!!το καθενα με την χαρι του!!!!!
    καλαματιανος

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    φιλε , ολοι αυτοι που στα χωνουν να ξερεις εχουν και τουτου!!!!
    Ναι, αλλά έχουν Corolla.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Ναι, αλλά έχουν Corolla.
    Εγώ πάντως den έχω κορόλα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Βασικά εγώ έχω Corolla και, διαβάζοντας το κειμενάκι, σκέφτηκα ότι κατάφερε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήθελε. Να αποδείξει δηλαδή ότι δεν έχει ιδέα ούτε από αυτοκίνητα, ούτε από μηχανάκια. Αλλά προτίμησα να παραμείνω σιωπηλός για να μην κατηγορηθώ ως biased.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Βασικά εγώ έχω Corolla και, διαβάζοντας το κειμενάκι, σκέφτηκα ότι κατάφερε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ήθελε. Να αποδείξει δηλαδή ότι δεν έχει ιδέα ούτε από αυτοκίνητα, ούτε από μηχανάκια. Αλλά προτίμησα να παραμείνω σιωπηλός για να μην κατηγορηθώ ως biased.
    Που το στηριζεις οτι δεν εχω ιδεα?
    Αν εννοεις σε σχεση με την εμπειρια,εχεις απολυτο δικιο.Δεν ξερω πως πραγματικα ειναι να εχεις στην κατοχη σου μια μηχανη ή ενα αυτοκινητο.Οπως και δεν ξέρω που τελικα μπορει να κρυβεται η προσωπικοτητα μιας Corolla.Διαβαζω οτι βρω μπροστα μου,στα τεχνικα θεματα ξερω καποια πραγματα,μαθαινω για την ιστορια τους και τα θαυμαζω.Ολα ομως ειναι μια εμμεση εμπειρια.Δεν εχω βρεθει ποτε-δυστυχως-μεσα σε Citroen SM ούτε οδήγησα ποτε Corolla.Αλλα ηδη εχω αναπτυξει μια σχεση που με κανει να τα βλεπω σαν κατι περισσοτερο απο μεταλλικες μαζες που μας πανε απο το σημειο Α στο Β.Ισως ειναι λαθος ο,τι πιστευω τωρα.Μπορει.Αυτο μπορω να σας το πω οταν θα μεγαλωσω πλεον αρκετα.
    Μια ιδεα περικλυει κατι που βρισκεται στο μυαλο μας,θωλο και οχι απαραιτητα πραγματικο,στο οποιο περιοριζομαστε με μια εμμεση επαφη.Οταν αυτο το κατι το κατακτησουμε,εχουμε δηλαδη κατανοησει τη σημμασια του και πλεον ολες μας οι αισθησεις μπορουν να το αντιληφθουν,τοτε ειναι πλεον μια εμπειρια.Αν δεχτουμε αυτο τον ορισμο,ειμαι απειρος και οχι ανιδεος.

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks