Επιδίωξες ταξιδάκι με το CBR 600F που συμφωνώ πως είναι καναπεδάκι σε σχέση με πολλά άλλα ss....
Ειλικρινά, τι περίμενες σε ταξίδι απο ενα ss..??![]()
Επιδίωξες ταξιδάκι με το CBR 600F που συμφωνώ πως είναι καναπεδάκι σε σχέση με πολλά άλλα ss....
Ειλικρινά, τι περίμενες σε ταξίδι απο ενα ss..??![]()
Αυτη την περιοδο καβαλαω ενα derbi300,runner200,modenas125,fazer1000, για μενα ολα kawla ειναι, (το καθενα για τους λογους του),φτανει που μπορω ακομα και κυκλοφορω σε 2 τροχους.
(Βελζεβουλ', κοιτα να δεις που θα με κανεις να συμφωνησω με τον Sniper...)
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
(Βελζεβουλ', κοιτα να δεις που θα με κανεις να συμφωνησω με τον Sniper...)
Μα είναι δυνατό ??? Και εγώ συμφωνώ με τον sniper !!! Τα διαόλια αυτά δεν είναι για τουρισμό !! Αλλά δεν νομίζω ότι οι κάτοχοι τους τα έχουν για την πίστα ....![]()
![]()
για να πας ΑΠΛΑ μια βολτα δεν χρειαζεται να ξεκινησεις τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
αγύμναστος σίγουρα και κουλός θα μπορούσα να θεωρηθώ !! Δεν ήξερα ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατικά γυμναστήριο και να κάνω όλα τα σχολεία του κόσμου για να μπορέσω να κάνω μια βόλτα με το μηχανάκι, σαν άνθρωπος....![]()
![]()
αλλα αν θες να πας ταξιδι και γενικοτερα να χαρεις τις (οποιες) αρετες του, πρεπει και φυσικη κατασταση να βελτιωσεις και να κανεις καποιο σχολειο να σου πουν τι να κανεις και ποτε...
εχε στο μυαλο σου: ειδικες κατασκευες---> ειδικοι χειρισμοι.
αν θες κατι για τουρισμο και να πηγαινεις "σαν ανθρωπος" οπως λες κοιτα στα περιοδικα εκει που λεει "on-off"...
και θα συνεχισω να επιμενω για το tiger. αλλωστε το παει και ο καπ10, οποτε ειναι προφανες οτι απο θεμα "υψους" σιγουρα δεν θα εχεις θεμα...![]()
![]()
hypermotard .......?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Bρες πάλι ένα 1100.![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
... μπα, θα γράψω αργότερα, να τα διαβάσω όλα πρώτα
![]()
εκτος απο το οτι δεν ειναι για τουρισμο, γραφει και κατι αλλο κατω-κατωΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Μα είναι δυνατό ??? Και εγώ συμφωνώ με τον sniper !!! Τα διαόλια αυτά δεν είναι για τουρισμό !! Αλλά δεν νομίζω ότι οι κάτοχοι τους τα έχουν για την πίστα ....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλά μην κριτικάρεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις..![]()
Keep looking![]()
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Ότι είπε. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω αλλάξει 5 μηχανάκια: 600 γυμνό, 1000 SS, 600 γιαπωνέζικο motard (μετατροπή), 600 ευρωπαϊκό motard και ένα Duke 690, που είναι μια κατηγορία μόνο του :P Και οδεύω ακάθεκτος προς το 6ο, το οποίο μάλλον θα είναι ξανά ένα από αυτά τα άχρηστα supersport (δύσκολα κόβεται, αν και προσπάθησα :/)...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα συνεχίζεται πάντα γιατι δεν υπάρχει το τέλειο μηχανάκι, όπου τέλειο διαβαζε: "Αυτό που κάνει όλα όσα θέλουμε και πολύ καλα"
Δεν υπάρχει περίπτωση να βολευτείς με ΕΝΑ μηχανάκι. Χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο. Αυτό βέβαια αν γουστάρεις να καβαλάς και δεν το κάνεις μόνο για πρακτικούς λόγους.
Σημείωση: έχω και αυτοκίνητο, αλλά, δυστυχώς, δε μπορεί να αντικαταστήσει κανένα μηχανάκι. Χρησιμεύει μόνο σε έκτακτη ανάγκη.
Life begins at 45°.
Εσένα σε κοβω για κάτι τέτοιο...![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Θα μας τρελλάνεις ρε σύντροφε;Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
Δλδ τα GS1200 που είναι περισσότερα από τα παπιά στην Αθήνα, αγοράστηκαν για να δουν τις Άνδεις και την Μογγολία; Ή με το 1100 έκανες το γυρο του κόσμου;
Συμβιβασσμούς κάνουμε, αναγκαστικά..![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Οπως θα 'λεγε κι ο Τσακ η λυση στο προβλημα σου ακουει στο ονομα β-στρομ.![]()
![]()
Μπορεις να κοιταξεις και το βερσυς.![]()
R 80 του '80 και να μην ξανακούσουμε νέα σου σύντομα..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...