αναμείνατε συνέχεια...
έπεσε δουλειά...
ελπίζω να μην χτύπησε πολύ....![]()
![]()
![]()
αναμείνατε συνέχεια...
έπεσε δουλειά...
ελπίζω να μην χτύπησε πολύ....![]()
![]()
![]()
Τρεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Ξεβιδώνεται λοιπόν το εν λόγω κάλυμμα του φίλτρου. Μία βίδα είναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγώ (το fazer δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Τα μπροστινά τακάκια αλλάχτηκαν στο service των 12.000 χλμ. Πολλά χλμ. θα μου πείτε και όντως.) είμαι στα 19.000 χλμ και ακόμα έχω μπροστινά..! (και φρενάρω σχεδόν μόνο με το μπροστά-θα αλλαχτούν στα 20)
Πρέπει να του έβγαλες λίγο την πίστη του μηχανικού..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Μετά το service κατάφερα να τραβήξω σε κάπως καλή ανάλυση μια φωτό με την ανόμοια φθορά των τακακιών. όπως βλέπετε προς τις άκρες τους είναι πιο φαγωμένα από ότι στο κέντρο τους.
Τα μπροστινά τακάκια αλλάχτηκαν στο service των 12.000 χλμ. Πολλά χλμ. θα μου πείτε και όντως.
Τη μηχανή την πήρα με 3.700 χλμ. και στα 7500χλμ χρειάστηκε να αλλάξω τα πίσω. Προφανώς ο προηγούμενος χρησιμοποιούσε μόνο το πίσω φρένο. τέσπα...
Kαι .......... η κρίσιμη ερώτηση:
[FONT=times new roman]TA TAKAKIA, ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ? [/FONT]
You BETA believe...
Γιατί, περίμενες να βάλουν γράσο χαλκού ??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
TA TAKAKIA, ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
γιατί τα αλλάζετε ρε, καινούρια τακάκια![]()
![]()
εγώ όταν άλλαξα τα πίσω δεν είχαν καθόλου 'ψωμί', με τα σίδερα φρέναρα.. (![]()
:a31: )
ε ρε γμτ κανένας δεν έχει την αίσθηση της οικονομίας πια...
Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.
Keep readingΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί, περίμενες να βάλουν γράσο χαλκού ??![]()
![]()
You BETA believe...
Μιας και υπήρχε το τόπικ είπα να μην ανοίξω καινούργιο.
Είμαι στις 11k και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για το service των 12K, μετά από τη κρυάδα που έφαγα στις 6Κ από το Πατρινό επίσημο. 100€ ρε π@@στη μου για μια αλλαγή λαδιων και χωρις φίλτρο παρακαλώ….
Το παλικάρι που ανέλαβε με προειδοποίησε ότι στο service των 12K θα φάμε ώρα μιας και έχει και αλλαγή μπουζί και και και… (σα να μου έλεγε…αδερφέ έλα με καφεδάκι, παντελόνι ελαφρύ και χωρίς εσώρουχο….)
![]()
Μιας και πιάνουν λίγο τα χέρια μου θα το κάνω μόνος μου το servise κιας έχω ακόμα 10 μήνες εγγύηση.
Τελικά χρειάζεται αλλαγή των μπουζί? Το βιβλιαράκι λέει στις 18K και γω δεν έχω παρατηρήσει να έχει πέσει καθόλου σε απόδοση ή να έχει ανεβεί η κατανάλωση.
Εσείς πότε τα αλλάξατε?
Παρατα τα σερβις, ετσι κ αλλιως αν θα χρειαστεις την εγγυηση θα ειναι για τιποτα ψιλοπραγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Μιας και υπήρχε το τόπικ είπα να μην ανοίξω καινούργιο.
Είμαι στις 11k και ετοιμάζομαι ψυχολογικά για το service των 12K, μετά από τη κρυάδα που έφαγα στις 6Κ από το Πατρινό επίσημο. 100€ ρε π@@στη μου για μια αλλαγή λαδιων και χωρις φίλτρο παρακαλώ….
Το παλικάρι που ανέλαβε με προειδοποίησε ότι στο service των 12K θα φάμε ώρα μιας και έχει και αλλαγή μπουζί και και και… (σα να μου έλεγε…αδερφέ έλα με καφεδάκι, παντελόνι ελαφρύ και χωρίς εσώρουχο….)
![]()
Μιας και πιάνουν λίγο τα χέρια μου θα το κάνω μόνος μου το servise κιας έχω ακόμα 10 μήνες εγγύηση.
Τελικά χρειάζεται αλλαγή των μπουζί? Το βιβλιαράκι λέει στις 18K και γω δεν έχω παρατηρήσει να έχει πέσει καθόλου σε απόδοση ή να έχει ανεβεί η κατανάλωση.
Εσείς πότε τα αλλάξατε?
Μπουζι πρωτη φορα αλλαξα στις 24 εγω, τοσο λεει κ μεσα νομιζω, στις 12 απλως τσεκαρισμα κ καθαρισμα αν δεν κανω λαθος.