Κουλ δεν είσαι![]()
Εγώ έγραψα απλά μια φιλική συμβουλή προς τον Τακατα![]()
Κουλ δεν είσαι![]()
Εγώ έγραψα απλά μια φιλική συμβουλή προς τον Τακατα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κακώς επιμένεις. Θα έπρεπε να με ξέρεις καλλίτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κουλ δεν είσαι![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τι έχεις πάθει ρε...?!
Γιατί κράζεις έτσι τον νέο...?![]()
Δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες, ρπμ.
Μήπως να αρχίσω κι εγω με ορισμένους από εσάς που οδηγάτε 4-5 χρόνια, έχετε βγεί και δύο-τρία εξωτερικΑ, και τα μάθατε όλα...?
Για μηχανάκια, για αμάξια, για μίξερ ακόμη και για σιλκεπίλ...?
Υπάλληλοι γραφείου που ξέρουν μηχανολογία,
μπετατζήδες που γνωρίζουν ηλεκτρονικά,
πλασιέ παπουτσΩν που εκφράζουν απόψεις περι κατεργασίας μετάλλου,
ατομάκια ανύπαρκτα που εχθές μπήκαν πίστα, σήμερα είναι σεβαστοί και καταξιωμένοι μοτοσυκλετιστές,
φραγκάτοι -ή όχι- επείδή αλλάξαν 10 μηχανάκια..?
πρώην ντελιβεράδες με τζιεσεξαρ 1000..?
προγραμματιστές που επείδή ξέρουν να σερφάρουν παίρνουν ''πτυχία'' σε ΟΛΕΣ τις ειδικότητες...?
Μηχανικοί και γνώστες από τα περιοδικά...? επείδή διαβάσαν Μοτό κ' 4τροχούς...?
Πλάκα κάνετε..?
σοβαρευτείτε και σεβαστείτε τουλάχιστουν κάποιους όπως το παλλικάρι που ξεκινά την μοτοσυκλετιστική του εισαγωγή με τέτοιον μελετημένο/ψαγμένοτρόπο.
![]()
![]()
Μαυρη αληθεια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μήπως να αρχίσω κι εγω με ορισμένους από εσάς που οδηγάτε 4-5 χρόνια, έχετε βγεί και δύο-τρία εξωτερικΑ, και τα μάθατε όλα...?
Για μηχανάκια, για αμάξια, για μίξερ ακόμη και για σιλκεπίλ...?
Υπάλληλοι γραφείου που ξέρουν μηχανολογία,
μπετατζήδες που γνωρίζουν ηλεκτρονικά,
πλασιέ παπουτσΩν που εκφράζουν απόψεις περι κατεργασίας μετάλλου,
ατομάκια ανύπαρκτα που εχθές μπήκαν πίστα, σήμερα είναι σεβαστοί και καταξιωμένοι μοτοσυκλετιστές,
φραγκάτοι -ή όχι- επείδή αλλάξαν 10 μηχανάκια..?
πρώην ντελιβεράδες με τζιεσεξαρ 1000..?
προγραμματιστές που επείδή ξέρουν να σερφάρουν παίρνουν ''πτυχία'' σε ΟΛΕΣ τις ειδικότητες...?
Μηχανικοί και γνώστες από τα περιοδικά...? επείδή διαβάσαν Μοτό κ' 4τροχούς...?![]()
Και μιας και εγραψα,takata καλα κανεις και ψαχνεσαι..
Κρατα ολα τα σχολια που λαμβανεις ως καλοπροαιρετα.Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν αρκετες εμπειριες,σε διαφορους τομεις..
Δεν ξερω αν εχεις προηγουμενη εμπειρια απο φορουμς, αλλα πλεον σιγουρα θα εχεις καταλαβει πως οσο σωστο και αν νομιζεις οτι ειναι αυτο που γραφεις σιγουρα θα υπαρξουν καποιοι/ες που θα αντιδρασουν αρνητικα. Ακριβως οπως και στην πραγματικη κοινωνια!
Για το θεμα σου τωρα, οριστε τι πιστευω εγω. Η μηχανη σε σχεση με ενα αυτοκινητο, αναφερομενος βεβαια σε μεσους ορους τοσο στα οχηματα οσο και στον αναβατη-οδηγο, σου προσφερει περισσοτερες εμπειριες!Ασχημες ή ομορφες δεν εχει σημασια διοτι δεν παυουν να ειναι εμπειριες-συγκινησεις! Τα συναισθηματα ειναι πολυ πιο δυνατα. Απο τον θυμο για τον λαλακα που σου πεταχτηκε απο το στοπ και την γλιτωσες στο τσακ, μεχρι το χαμογελο μεσα απο το κρανος υστερα απο τον χαιρετισμο με καποιον παντελως αγνωστο "συναδελφο" σε καποιον επαρχιακο δρομο! Συναισθηματα που πραγματικα σου ευχομαι να τα ζησεις καποια στιγμη (οκ για το πρωτο, δλδ τον θυμο, οχι και τοσο) γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η μηχανη!
Και να κλεισω ανεφερομενος στην διαδρομη που ανεφερες. Ναι θα κινδυνευα περισσοτερο, ναι θα κρυωνα, ναι θα βρεχομουν, ναι θα ειχα το νου μου στην βενζινη μην τυχον μεινω στην μεση του πουθενα, ναι σε ολα! Αλλα το θεμα καθαρα για εμενα, ειναι το χαμογελο που θα ειχα οταν με το καλο θα εφτανα στον προορισμο μου, σκεπτομενος το τι καταφερα να κανω και τις εικονες που απεκτησα κανοντας το!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
<φωνές από τον χειριστή πομόνας>
Τάσε.. αν εγώ διαβάσω 10 βιβλία για τρακτέρ και άλλα τόσα για το όργωμα με βόδια και μπω στο φόρουμ σου που το λες www.τρακτερης.gr και πω ότι με το βόδι είναι καλύτερα, θα μου πεις "Μπράβο που σκέφτεσαι";
Και μην φωνάζεις.. Περάσαμε δύσκολο σ/κ
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κοίτα:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τάσε.. αν εγώ διαβάσω 10 βιβλία για τρακτέρ και άλλα τόσα για το όργωμα με βόδια και μπω στο φόρουμ σου που το λες www.τρακτερης.gr και πω ότι με το βόδι είναι καλύτερα, θα μου πεις "Μπράβο που σκέφτεσαι";
Και μην φωνάζεις.. Περάσαμε δύσκολο σ/κ
![]()
Αν είσαι 16 χρονών, θα σε χτυπήσω φιλικά στην πλάτη.
Αν είσαι 50 (που είσαι), θα σε χτυπήσω δυνατά στην πλάτη.![]()
![]()
Αυτό έγινε και στην περίπτωση του μικρού φίλου μας.. Λίγο πολύ (άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο) θυμόμαστε πως ήταν κάποτε στα 16 μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κοίτα:
Αν είσαι 16 χρονών, θα σε χτυπήσω φιλικά στην πλάτη.
Όταν φτάσω στα 50, @@ δύναμη θα έχεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν είσαι 50 (που είσαι), θα σε χτυπήσω δυνατά στην πλάτη.![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το αμαξι που εχω τωρα, το καραγουσταρω. Μου αρεσει πολυ.
Μαλιστα, καθε φορα που περναω για να παρω την μηχανη, το χαιδευω καθως περπαταω διπλα του κ το καμαρωνω.
Πριν λιγες μερες ομως μου εμεινε απο μπαταρια, λογω ακινησιας.![]()
![]()
Ουτε καν μπρος δεν του χα βαλει για κανα μηνα.
Αλλου σε α-ηδονιζει το καρο κ αλλου η μηχανη
![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
ε λοιπόν...με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εδώ έχουν άποψη,(για τα πάντα σχεδόν) άτομα που καβαλάνε 3-4 χρόνια, ή ακόμη χειρότερα άτομα που καβαλάνε ακόμη λιγότερα αλλά όμως έχουν μπεί πίστα και έχουν κάνει css (μάι άζζ)....![]()
![]()
![]()
φίλαι™, φίλος σου ειναι ο αποπανω;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κοιτα ο πιτσιρικας που θα βαλει τους μηχανοβιους σε νταλκαδες!!!!!
ρε συ μικρε και που να μεγαλωσεις!!!!
αν βγαλεις και διπλωμα για τουτου και για μοτο θα τους κανες εδω μεσα αναστα ο κυριος!!!!!
μικρε σε παω βρε!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!τσακο μια χωρις αλκοολ!!![]()
καλαματιανος
ναι ρε αδερφικός. πατάτες μπλουμ τσιγάρο 2-4 ζευγάρι στα σκοινάκια και δε συμμαζεύεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
φίλαι™, φίλος σου ειναι ο αποπανω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
http://3.bp.blogspot.com/-GTHAj9CM2K...ca-d42bjkw.pngΟχι ολα παντως! Ας οδηγησει Porsche 911 Turbo,την πρωτη, και τα λεμε
![]()