Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Λοιπον παιδια, εβλεπα το παιχνιδι της Εθνικης στην Δανια σημερα και εχω να παρατηρησω σαν φιλαθλος και οχι με τασεις προπονητη, ορισμενα πραγματα.

Καταρχην, ειναι γνωστο οτι οταν μια συγκεκριμενη συνθεση παει καλα δεν την αλλαζεις (ειδικα οταν εχει παρει το euro) αλλα μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.

Καποιοι παιχτες δεν επρεπε καν να ξεκινησουν σημερα

Επισης υποτιθεται οτι σημερα θελαμε νικη οπωσδηποτε.Τοτε τι ακριβως εκανε ο Βρυζας μπροστα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;;;;;
    Προς τι το συστημα 4-4-1-1;;;;;Να κρατησουμε το Χ;;;;

Για ποιο λογο αργησαμε να βαλουμε επιθετικο σχημα να κυνηγησει το αποτελεσμα (περιπου στο 70);

Γενικα η ομαδα με την αποδοση της δεν δικαιολογησε οτι ηθελε την νικη σε κανενα σημειο.

Κριμα....

Re: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Λοιπον παιδια, εβλεπα το παιχνιδι της Εθνικης στην Δανια σημερα και εχω να παρατηρησω σαν φιλαθλος και οχι με τασεις προπονητη, ορισμενα πραγματα.

Καταρχην, ειναι γνωστο οτι οταν μια συγκεκριμενη συνθεση παει καλα δεν την αλλαζεις (ειδικα οταν εχει παρει το euro) αλλα μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.

Καποιοι παιχτες δεν επρεπε καν να ξεκινησουν σημερα

Επισης υποτιθεται οτι σημερα θελαμε νικη οπωσδηποτε.Τοτε τι ακριβως εκανε ο Βρυζας μπροστα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;;;;;
    Προς τι το συστημα 4-4-1-1;;;;;Να κρατησουμε το Χ;;;;

Για ποιο λογο αργησαμε να βαλουμε επιθετικο σχημα να κυνηγησει το αποτελεσμα (περιπου στο 70);

Γενικα η ομαδα με την αποδοση της δεν δικαιολογησε οτι ηθελε την νικη σε κανενα σημειο.

Κριμα....
    Γενικα εγω ειδα οτι δεν υπηρχε καθολου φαντασια στο σημερινο παιχνιδι!
    Πασιτσες κατω απο την σεντρα και κατοπιν αντε μπας και μας βγει καμια κοντρα!

Και να πηγαιναμε στους τελικους, τι θα καταλαβαιναμε με τετοιο παιχνιδι....?

Τελος παντων, αν και απογοητευμενος, δεν θελω να μειωσω τις δυνατοτητες των παικτων μας.
    Ισως απλα οι Δωδεκα θεοι αποφασισαν να μας ριξουν ολους τους ανεμους που ειχανε, περυσι.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Re: Re: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Γενικα εγω ειδα οτι δεν υπηρχε καθολου φαντασια στο σημερινο παιχνιδι!
    Πασιτσες κατω απο την σεντρα και κατοπιν αντε μπας και μας βγει καμια κοντρα!

Και να πηγαιναμε στους τελικους, τι θα καταλαβαιναμε με τετοιο παιχνιδι....?

Τελος παντων, αν και απογοητευμενος, δεν θελω να μειωσω τις δυνατοτητες των παικτων μας.
    Ισως απλα οι Δωδεκα θεοι αποφασισαν να μας ριξουν ολους τους ανεμους που ειχανε, περυσι.
    Ενταξει ...

Μη τα περιμενουμε ολα μεσα σ' ενα χρονο !!

Εδω ειχαμε να χαρουμε την Εθνικη απο τοτε που υπηρξε !!

Νομιζω οτι αν τωρα γινει καλη δουλεια τα επομενα χρονια θα περπατησει πιο πολυ ακομα...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Re: Re: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Ενταξει ...

Μη τα περιμενουμε ολα μεσα σ' ενα χρονο !!

Εδω ειχαμε να χαρουμε την Εθνικη απο τοτε που υπηρξε !!

Νομιζω οτι αν τωρα γινει καλη δουλεια τα επομενα χρονια θα περπατησει πιο πολυ ακομα...

αυτό χρειάζεται δουλειά

ένας προπονητής που θα τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του όπως και ο ότο και νέο αίμα στην ομάδα, οι περισσότεροι είναι γύρω στα 32, δε μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς, να γίνει ένας καλός κορμός από 25αρηδες 27αρηδες και να δέσει η ομάδα. όπως η εθνική μπάσκετ, όλοι πιτσιρίκια είναι

Re: Re: Re: Re: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αυτό χρειάζεται δουλειά

ένας προπονητής που θα τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του όπως και ο ότο και νέο αίμα στην ομάδα, οι περισσότεροι είναι γύρω στα 32, δε μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς, να γίνει ένας καλός κορμός από 25αρηδες 27αρηδες και να δέσει η ομάδα. όπως η εθνική μπάσκετ, όλοι πιτσιρίκια είναι
    Εμ ναι !!

Αν δεν τον θαψουν τον Οττο ως συνηθιζεται !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: Re: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

Εμ ναι !!

Αν δεν τον θαψουν τον Οττο ως συνηθιζεται !!

παιδιά ακόμα και να μείνει ο Ότο τίποτα δεν πρόκειται να ξαναπάει καλά για την Εθνική Ελλάδος....Μια φορά κοιμήθηκε ο θεός....
    δεν υπάρχει ταλέντο ούτε σε αυτή την ομάδα ούτε σε μικρότερης ηλικίας παίχτες που θα τους διαδεχτούν...
    στη μόνη θέση που υπάρχει πλεόνασμα παιχτών είναι στους κόφτες ...και αυτοί φυσικά διακρίνονται για τα ανσταλτικά τους καθήκοντα και όχι γ ια τη δηιουργία....
    όταν θα βγούν 7αρια σαν τον Σαραβάκο και 10αρια σαν τον Καραπιάλη (αλλά όχι τόσο ξενίχτηδες όσο ο Λαρισαίος!!!) και με ένα σοβαρό προπονητή ίσως ξανακάνει κάτι η Εθνική!
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΠΟΙΟΣ??????

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ !!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα !!!

Μαζωχτειτε προστατες της εθνικης !! Βγαλτε τη στο πεζοδρομιο να την λιθοβολησει ο οχλος που λεγονται ελληνες .............

Ετσι γιατι εδω μονο νικητες γουσταρουμε ..............

Ειμαστε ανωτερη ρατσα λεμε τυφλα ναχουν οι ναζι ...............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΤΤΟ ΠΟΙΟΣ??????
    ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ !!!!!!

:hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	batraxos_skepasth.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	20,5 KB 
ID:	25820

χαχαχαχαχαχαχα !!!

Μαζωχτειτε προστατες της εθνικης !! Βγαλτε τη στο πεζοδρομιο να την λιθοβολησει ο οχλος που λεγονται ελληνες .............

Ετσι γιατι εδω μονο νικητες γουσταρουμε ..............

Ειμαστε ανωτερη ρατσα λεμε τυφλα ναχουν οι ναζι ...............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν ασχολήθηκα ούτε με τις νίκες ούτε με τις ήττες της Εθνικής...
    ασχολήθηκα με το χαμηλό επίπεδο από θέμα ποδοσφαιρικής ποιότητας της Εθνικής...Φυσικά το επίπεδο ήταν το ίδιο και πέρσι στην Πορτογαλία....απλά όλοι ήταν πεθαμένοι...οι δικοί μας έπαιξαν 100% των δυνατοτήτων τους χωρίς υστερήσαντες και πάλι τα περισσόταρα γκολ μπήκαν από στημένες φάσεις...
    βάλαμε 7 γκολ σε 6 παιχνίδια..εκ των οποίων το ένμα εκτός 90λεπτου.....όσο για ευκαιρίες και φάσεις ελάχιστες...
    αυτό είναι ποιότητα?????φυσικά τα ίδια έλεγα και περσι όταν κερδίζαμε ΄...μάλιστα γέλαγα που σήκωσε το ευρωπαϊκό ο Φύσσας...όταν ο Χατζηπαναγής δεν έχει παίξει καν στην Εθνική!!!!!
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δεν ασχολήθηκα ούτε με τις νίκες ούτε με τις ήττες της Εθνικής...
    ασχολήθηκα με το χαμηλό επίπεδο από θέμα ποδοσφαιρικής ποιότητας της Εθνικής...Φυσικά το επίπεδο ήταν το ίδιο και πέρσι στην Πορτογαλία....απλά όλοι ήταν πεθαμένοι...οι δικοί μας έπαιξαν 100% των δυνατοτήτων τους χωρίς υστερήσαντες και πάλι τα περισσόταρα γκολ μπήκαν από στημένες φάσεις...
    βάλαμε 7 γκολ σε 6 παιχνίδια..εκ των οποίων το ένμα εκτός 90λεπτου.....όσο για ευκαιρίες και φάσεις ελάχιστες...
    αυτό είναι ποιότητα?????φυσικά τα ίδια έλεγα και περσι όταν κερδίζαμε ΄...μάλιστα γέλαγα που σήκωσε το ευρωπαϊκό ο Φύσσας...όταν ο Χατζηπαναγής δεν έχει παίξει καν στην Εθνική!!!!!
    Καλα εκανες... ο καθενας κανει οτι μπορει ...

σκεψου να μην εκανε ο καθενας οτι μπορει ....

ακομα θα γρυλλιζαμε στους ανυπαρκτους δρομους ....

Καλα εκανες... ο καθενας κανει οτι μπορει ...

σκεψου να μην εκανε ο καθενας οτι μπορει ....

ακομα θα γρυλλιζαμε στους ανυπαρκτους δρομους ....

αν έχεις αν επισυνάψεις κάποιο πιο ποδοσφαιρικό επιχείρημα, πλην της ειρωνίας, είμαι ανοικτός προς συζήτηση..
    τώρα αν νομίζεις ότι πρέπει να επεφημώ μια ζωή αυτό το συνοθήλευμα απλώς επειδή πήρε το κύπελλο το 2004..΄τότε τι να πω...δεν είμαι τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

αν έχεις αν επισυνάψεις κάποιο πιο ποδοσφαιρικό επιχείρημα, πλην της ειρωνίας, είμαι ανοικτός προς συζήτηση..
    τώρα αν νομίζεις ότι πρέπει να επεφημώ μια ζωή αυτό το συνοθήλευμα απλώς επειδή πήρε το κύπελλο το 2004..΄τότε τι να πω...δεν είμαι τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ!!!
    Το να γουσταρεις που κερδισε η Εθνικη για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της δε χρειαζεται να το παιζεις ελληνας. Ακομα και οι ξενοι εδω που ειμαι γουσταρανε.

Τωρα αν θες να τη δεις ποδοσφαιρογιατρος δικαιωμα σου...

Εγω δεν παιζω ...ουτε και η εθνικη αν δεν θελουν.....και δεν ειρωνευομαι εσενα ουτε κανεναν .....

Το να γουσταρεις που κερδισε η Εθνικη για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της δε χρειαζεται να το παιζεις ελληνας. Ακομα και οι ξενοι εδω που ειμαι γουσταρανε.

Τωρα αν θες να τη δεις ποδοσφαιρογιατρος δικαιωμα σου...

Εγω δεν παιζω ...ουτε και η εθνικη αν δεν θελουν.....και δεν ειρωνευομαι εσενα ουτε κανεναν .....

δηλαδή επειδή έχω άποψη γι αυτό που βλέπω το παίζω ποδοσφαιρογιατρός?????ΈΛΕΟΣΣΣ
    θα ήμουν ηλίθιος να μην έχω άποψη για κάτι που βλέπω, άσχετα αν είναι σωστή ή λάθος η άποψη...(αυτό είναι θέμα προς συζήτηση και γι αυτο υπάρχει ο διάλογος)......
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δηλαδή επειδή έχω άποψη γι αυτό που βλέπω το παίζω ποδοσφαιρογιατρός?????ΈΛΕΟΣΣΣ
    θα ήμουν ηλίθιος να μην έχω άποψη για κάτι που βλέπω, άσχετα αν είναι σωστή ή λάθος η άποψη...(αυτό είναι θέμα προς συζήτηση και γι αυτο υπάρχει ο διάλογος)......
    Αλλα δεν εχουν βρει λυση απο τοτε που αρχισαν να κλωτσανε μπαλλα στην ελλαδα, τωρα θα βρεθει ;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    από BAD BOY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 15:02
  2. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 21:06
  3. Για Την Εθνικη Μασ...... Ρε Γαμωτο!!!!
    από LINA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 15:59
  4. Κληση Στην Εθνικη
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2004, 08:16
  5. Εθνική Αθηνών - Πατρών...
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 11:37

Κανόνες δημοσιεύσεων