Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 206

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη.
    ,

Ε για αυτο λεω να βρει "καλα παιδια" ο ανθρωπος... και μετα η απολυτη ηδονη ειναι να τον δεις με το ναρθηκα στα δαχτυλα και να του πεις με σατανικο χαμολεγο: ωωωω κριμα... πως το παθατε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως υπανθρωποι, ισως τελικα η πιο ενδεδειγμενη λυση ηταν να βρεις τιποτα "καλα παιδια" και να τους εσπαγαν τρια δαχτυλα... με τετοια κριση στην αγορα θα πληρωνες τα δυο, το ενα θα στο εκαναν δωρο... και μιλαω πολυ σοβαρα! (για την μεθοδο, οχι για το δωρο)

υ.γ. αν ετοιμαζεστε να αρχιστε τιποτα politically correct κορωνες, πραγματικα ρε σεις... στα @@δια μου!

Μαζι σου,αλλα μπας και ξερεις εσυ κανεναν τετοιο να του προτεινεις;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Σήμερα πήγα σε μεσίτη και έβαλα πωλητήριο Έπαθα ένα νευρικό κλονισμό με την ιστορία αυτή και δεν το ρισκάρω να χαλάσω άλλο την υγεία μου...

αν είναι δυνατόν...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Μην μπλεξεις με σωματικη βλαβη και τετοια.Δεν εχει κανενα νοημα να τραβιεσαι στα δικαστηρια για τον καθε καραγκιοζη.Κοιτα τι πρεπει να κανεις:Πηγαινε συζητησε το μαζι του και πες του για τη σοβαροτητα της καταστασης.Αμα δεν καταλαβει,ρωτησε τον τι θελει απο σενα για να σε αφησει ησυχο.Στην τελικη,αμα θελει πολεμο,ξεκινα με καταγγελιες για ο,τι παραβαση μπορει να εχει κανει.Απο πολεοδομικη μεχρι ο,τι βρεις.

Δεν καταλαβαίνει, το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει και η απάντησή του είναι ότι στο σπίτι του δε δέχεται υποδείξεις και θα κάνει ό,τι του γουστάρει.Με σωματικές βλάβες δεν σκόπευα να μπλέξω...Όταν σε ένα σπίτι 4 άτομα ενήλικα κοιτάνε πως να κάνουν φασαρία όλο το 24ωρο για σπάσιμο επειδή τους κάνεις παρατήρηση για τί συνεννόηση μιλάμε;
    Όσο για τις υποδείξεις για να βρω κανα "καλόπαιδο" μου πέρασε και αυτή η σκέψη από το νού αλλά απορρίφθηκε αυτοστιγμεί,άσε που δεν έχω σχέση με καλόπαιδα.Η κόρη όμως που από τα 16 της έχει σχέση με πρεζόνια και εμπόρους ναρκωτικών τα έστειλε μια δυο φορές και την τελευταία προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητό μου αλλά ευτυχώς είχα κλειδώσει την πόρτα και αρκέστηκαν να βάλουν εκεί φωτιά.Ξέρεις τί μου είπε η αστυνομία;Μην το συνεχίζεις και μην κάνεις τίποτα γιατί τους ξέρουμε και την επόμενη φορά θα σκοτώσουν κανέναν σας...Κατάλαβες τώρα για τί μιλάμε;;; Οπότε καταλαβαίνεις γιατί επιλέγω να πουλήσω το σπίτι...τελοσπάντων ευχαριστώ όλους για την εποικοδομητική συζήτηση,ο μαέστρος και η προβληματική του οικογένεια μόλις σταμάτησαν επιτρέποντάς μου να αποσυρθώ για να κοιμηθώ μ την ευγενική άδειά τους.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Καλά λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του,θα έκανα ,θα έρανα και λοιπές μαλακίες....

Αυτός που έχει το πρόβλημα τι κάνει όμως...? Να μπλέξει σε ψυχοφθόρες διαδικασίες..?

Δύσκολες καταστάσεις

@AUFGEBRACHT:Μακάρι να βρεις λύση με τους καθυστερημένους..στην τελική τι να πω..άρχισε να κάνεις προπόνηση στη σφυροβολία...αν σου φεύγουν οι βολές στην αυλή του...ουπς συγγνώμη

Edit: Τώρα είδα το τελευταίο ποστ ...τι να πει κανείς..
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Δεν καταλαβαίνει, το έχουμε συζητήσει και ξανασυζητήσει και η απάντησή του είναι ότι στο σπίτι του δε δέχεται υποδείξεις και θα κάνει ό,τι του γουστάρει.Με σωματικές βλάβες δεν σκόπευα να μπλέξω...Όταν σε ένα σπίτι 4 άτομα ενήλικα κοιτάνε πως να κάνουν φασαρία όλο το 24ωρο για σπάσιμο επειδή τους κάνεις παρατήρηση για τί συνεννόηση μιλάμε;
    Όσο για τις υποδείξεις για να βρω κανα "καλόπαιδο" μου πέρασε και αυτή η σκέψη από το νού αλλά απορρίφθηκε αυτοστιγμεί,άσε που δεν έχω σχέση με καλόπαιδα.Η κόρη όμως που από τα 16 της έχει σχέση με πρεζόνια και εμπόρους ναρκωτικών τα έστειλε μια δυο φορές και την τελευταία προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο αυτοκίνητό μου αλλά ευτυχώς είχα κλειδώσει την πόρτα και αρκέστηκαν να βάλουν εκεί φωτιά.Ξέρεις τί μου είπε η αστυνομία;Μην το συνεχίζεις και μην κάνεις τίποτα γιατί τους ξέρουμε και την επόμενη φορά θα σκοτώσουν κανέναν σας...Κατάλαβες τώρα για τί μιλάμε;;; Οπότε καταλαβαίνεις γιατί επιλέγω να πουλήσω το σπίτι...τελοσπάντων ευχαριστώ όλους για την εποικοδομητική συζήτηση,ο μαέστρος και η προβληματική του οικογένεια μόλις σταμάτησαν επιτρέποντάς μου να αποσυρθώ για να κοιμηθώ μ την ευγενική άδειά τους.
    Ασε,καταλαβα για τη οικογενεια μιλαμε...θα την βρουν απο καποιον αλλο μια μερα,να σαι σιγουρος.

Φιλε μου τι να σου πω,μακαρι να βρεις την ηρεμια σου.

Για μερικους φιλους πιο πανω...
    http://www.youtube.com/watch?v=V-9h6LmXgCY
    -..Not Yet!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο καθενας εχει την αποψη του για το πως θα αντιδρουσε σε αντιστοιχη φαση, και αφου ο φιλος αποφασισε να πουλησει το σπιτι του για αυτο το λογο εχει καλως και καλα κανει αν αυτο ειναι το σωστο κατα την αποψη του.

Εγω δεν θα το ανεχομουνα σε καμμια περιπτωση, αλλα εγω ειμαι εγω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ο καθενας εχει την αποψη του για το πως θα αντιδρουσε σε αντιστοιχη φαση, και αφου ο φιλος αποφασισε να πουλησει το σπιτι του για αυτο το λογο εχει καλως και καλα κανει αν αυτο ειναι το σωστο κατα την αποψη του.

Εγω δεν θα το ανεχομουνα σε καμμια περιπτωση, αλλα εγω ειμαι εγω.
    Ρε συ χυμαδορε συμφωνοι, αλλα το θεμα δεν ειναι αν ειναι σωστο η οχι που ο φιλος αναγκαζεται να πουλησει το σπιτι του.Το θεμα ειναι οτι μεσα απο 2-3 γραπτα καμια φορα ξεχναμε να συμπληρωσουμε τα κενα αναμεσα στις λεξεις.Προφανως και η κατασταση ειναι ΑΡΚΕΤΑ πιο περιπλοκη απόσο φαινεται εκ πρωτης οψης.Ο ανθρωπος ΠΟΥΛΑΕΙ το σπιτι που ΕΧΤΙΣΕ.Προφανως και δεν ειναι απλα μια υποθεση "ενοχλητικου γειτονα"
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ασ μην πω γιατι θα με στειλετε στο πυρ το εξωτερο

Αφου ετσι αποφασισες.... καλα εκανες!

Γνωμη μου ομως, ξανασκεψου ολα τα ενδεχομενα!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ασ μην πω γιατι θα με στειλετε στο πυρ το εξωτερο

E πες το και μη μας κρατάς σε αγωνία. (Δε θα σε στείλουμε πουθενά, στο υποσχόμαστε, άντε το πολύ πολύ να σε στείλουμε να παίξεις κανα πιάνο εκείε παραδίπλα )
    Dura lex, sed lex.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    όχι ρε Ερρι, δεν θα αντεξω τόση σκληράδα....

Να μεταφέρουμε τις συναντήσεις του moto σπίτι σου; Μαμίσιες εξατμίσεις αποκλείονται.
    safety doesn't happen by accident

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Οπότε οι απέναντι για να καταλάβω είναι του κοινού ποινικού δικαίου;.. Αν θες να τους σπάσεις τα νεύρα και εσύ με την σειρά σου (διότι φίλε το σπίτι ναι μεν το πουλάς αλλά ποιος θα το αγοράσει σήμερα;.. εκτός και αν το "σκοτώσεις" ).

Προσπάθησε να πάρεις σε μικρά χρονικά διαστήματα (ανά 5-8 μέρες ας πούμε) το 100 και να δηλώνεις πως είδες ύποπτες κινήσεις σε εκείνο το σπίτι απο διάφορους ύποπτους σε περίεργες ώρες που κρατάνε πακετάκια. Αν είναι του ποινικού δικαίου οι συγκεκριμένοι , θα έχουν κάθε 5-10 την αστυνομία και μόνο για μπουζούκι δεν θα έχουν όρεξη.

Υ.Γ. τα τηλεφωνήματα απο θαλάμους και οι καταγγελίες ανώνυμες.

Όσον αφορά τσαμπουκάδες κτλ.. μόνο χαμένος θα βγείς ακόμα και αν έχεις δίκιο.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

γιατι ανωνυμες ? Θα δωσουν σημασια σε ανωνυμες καταγγελιες ?

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21
  3. Ερώτηση περι ανταλλαγής
    από S. Goofy στο forum Off topic