ΑΧΧΑΑΧΧΟΥΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mικέ, ήρεμα λιγο με το πέσιμο γιατι βαριέμαι να σβηνω ποστ βραδιατικα
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys![]()
(κλαυσίγελος)
Epic ατάκα λέμε ...
:ZZZ: :ZZZ:
ΑΧΧΑΑΧΧΟΥΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mικέ, ήρεμα λιγο με το πέσιμο γιατι βαριέμαι να σβηνω ποστ βραδιατικα
@all, με ρέγουλα το σπαμ boys![]()
(κλαυσίγελος)
Epic ατάκα λέμε ...
:ZZZ: :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
![]()
![]()
![]()
"μπε" λεμε!
![]()
![]()
θα μπορουσες να πεις απο την αρχη απλα οτι κανεις παρτυ
και ασε και τις bmw στην ησυχια τους:a41:
Βρε σεις ; Πόσο κομπλεξικοί ειστε;;;(Οσοι με κοψατε οτι ψαρευω "πελάτες" )
Ποσο καιρο εχει να σας μιλήσει γυναίκα;;;
Ακόμα, τυποι σαν κ εσας δεν εχουν ανακαλύψει οτι το ιντερνετ χρησιμοποιειται για να ερχομαστε σε επικοινωνια με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες αντιληψεις με εμας και να κανουμε φίλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ιντερνετ ΔΕΝ ειναι για να μας κολλάει στον καναπέ και να κανουμε εικασίες.
Θα μπορουσα να δωσω κ αλλες ερμηνειες αλλά μάλλον θα με κόψουν οι διαχειριστές.
Οι υπόλοιποι, κάποιοι, που δεν ειναι σαν και εσάςι, ηρθαν, γνωριστηκαμε, γιναμε φιλοι, και ετοιμαζουμε κ αλλα παρτυ.
Αλλά εσεις δεν ειστε προσκαλεσμενοι οπως καταλαβαινετε.
Φιλιά
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
το παρτυ τα εσπασε.... και η ελενα θα μαθει να οδηγει μηχανη!!!
![]()
![]()
πελααάτες μουυυυυ!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elena K.
Βρε σεις ; Πόσο κομπλεξικοί ειστε;;;(Οσοι με κοψατε οτι ψαρευω "πελάτες" )
Ποσο καιρο εχει να σας μιλήσει γυναίκα;;;
Ακόμα, τυποι σαν κ εσας δεν εχουν ανακαλύψει οτι το ιντερνετ χρησιμοποιειται για να ερχομαστε σε επικοινωνια με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες αντιληψεις με εμας και να κανουμε φίλους.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ιντερνετ ΔΕΝ ειναι για να μας κολλάει στον καναπέ και να κανουμε εικασίες.
Θα μπορουσα να δωσω κ αλλες ερμηνειες αλλά μάλλον θα με κόψουν οι διαχειριστές.
Οι υπόλοιποι, κάποιοι, που δεν ειναι σαν και εσάςι, ηρθαν, γνωριστηκαμε, γιναμε φιλοι, και ετοιμαζουμε κ αλλα παρτυ.
Αλλά εσεις δεν ειστε προσκαλεσμενοι οπως καταλαβαινετε.
Φιλιά
το "πελατες" δεν περιεχει απαραιτητα τον ορισμο της Καλντεριμιτζους ξερεις, και οσοι με ξερουν καταλαβαν τι ηθελα να πω.
το μονο που θα κανω ειναι να την αλαξω με τη λεξη "αυλικοι" δεχομενος οτι δεν υπηρχε οικονομικο οφελος.
και σκασιλα μου και να μαθω στο φιναλε.
αμα σαρεσουν τα μηχανακια μαθε να οδηγας, αμα σαρεσουν οι βολτες κανε βολτες,για μενα δεν υπαρχει λογος να κανω "τουμπες" σε οποιο κοριτσακι μπαινει σε φορουμ ανδροκρατουμενο ουτε βλεπω το λογο να τυχει ειδικης μεταχειρησης.
εδω μεσα θα εχεις οτι κερδισεις με την συνεχεια και την εν γενει πορεια σου
την καλημερα μου.
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ισως το παρτι να προεκυψε μετα το ανοιγμα του thread, ποιος ξερει...
Παντως για να ειναι καποιος "πελατης" θα πρεπει να εχεις οφελος οικονομικο, οποτε εισαι οκ..
![]()
Πιστευω πως ολοι μπορουν να καβαλησουν ολα, αρκεί το "θελω" να υπερνικησει την όποια αρχική φοβία.
Οι παλιές μπεμπες ειναι χαμηλόσελες με χαμηλό κεντρο βαρους, δυσκίνητες στην πόλη βέβαια, αλλα εδω μιλάμε για μοτοσυκλετισμό και όχι για καθημερινη εξυπηρέτηση.
Πιστεύω πως ο κάθε αρχάριος μια χαρα θα εξοικειωθει με μια μοτοσυκλετα αυτου του τυπου.
Ρε Γαβρίλη γιατί τόση επίθεση? τι στραβό έκανε ή είπε η κοπέλα? Δηλαδή αν εγώ 2 μέρες πριν κατέβω αθήνα έκανα ένα ποστ με τίτλο τι μηχανάκι να πάρω και αφού κατέβαινα και έβλεπα ότι κανονίζεται βόλτα ελευσίνα και το έγραφα θα προμόταρα την ΡΕΜΑΛΟβόλτα? Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά είναι λίγο εχθρική η στάση σου χωρίς λόγο(κατά τη γνώμη μου) Προς θεού,καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή μιας και δεν την ήξερες κι από χτες την κοπέλα ούτε ξέρεις τι ρόλο βαράει...δεν θα ήταν όμως πιο πρέπον, για τον ίδιο λόγο, να κρατήσεις αυτή την γνώμη για σένα και για τους στενούς σου φίλους? ή έστω να κάνεις ένα ποστ μεταξύ σοβαρού και αστείου? Επιπλέον δε νομίζω ότι ζήτησε κάποια ειδική μεταχείρηση και ο όποιος χαβαλές και πείραγμα γίνεται σε κάθε γυναικείο ποστ νέου μέλους. Στη τελική δεν διαφήμισε κάποιο μαγαζί συγκεκριμένα...στην χειρότερη να διαφήμισε την παραλία. Ίσως να είμαι απλά απονήρευτος και ονειροπόλος, θέλω όμως να πιστεύω ότι είναι κι άλλοι σαν κι εμένα οπότε προτιμώ να βλέπω κάτι θετικά και ας κρατήσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τυχόν επιφυλάξεις, όχι να τις απωθήσω, απλά να τις κρατήσω για μένα και χαίρομαι κάθε φορά που αυτές οι επιφυλάξεις αποδεικνύονται ανούσιες ενώ παράλληλα είμαι και καλυμένος σε περίπτωση που αποδειχτούν σωστές. Όσο στραβός και να γίνει ο γυαλός εγώ θα πηγαίνω ευθεία και απλά ελπίζω να βρώ κι άλους συνοδοιπόρους! Ίσως και να έχω βρεί μερικούς, ο καιρός θα δείξει! Τώρα όσον αφορά το θέμα του ποστ...Έλενα δες τις μηχανές με την ίδια σκοπιά και ενθουσιασμό που βλέπεις τα πάρτυ και μη φοβάσαι τίποτα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
το "πελατες" δεν περιεχει απαραιτητα τον ορισμο της Καλντεριμιτζους ξερεις, και οσοι με ξερουν καταλαβαν τι ηθελα να πω.
το μονο που θα κανω ειναι να την αλαξω με τη λεξη "αυλικοι" δεχομενος οτι δεν υπηρχε οικονομικο οφελος.
και σκασιλα μου και να μαθω στο φιναλε.
αμα σαρεσουν τα μηχανακια μαθε να οδηγας, αμα σαρεσουν οι βολτες κανε βολτες,για μενα δεν υπαρχει λογος να κανω "τουμπες" σε οποιο κοριτσακι μπαινει σε φορουμ ανδροκρατουμενο ουτε βλεπω το λογο να τυχει ειδικης μεταχειρησης.
εδω μεσα θα εχεις οτι κερδισεις με την συνεχεια και την εν γενει πορεια σου
την καλημερα μου.
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
προαγεις το κουτσομπολιο? :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
δεν θα ήταν όμως πιο πρέπον, για τον ίδιο λόγο, να κρατήσεις αυτή την γνώμη για σένα και για τους στενούς σου φίλους?
μπέσα μηδέν?
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όποιο πρόβλημα σε απασχολεί το συζητάς στην ετήσια του ΜΟΤΟ?Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
προαγεις το κουτσομπολιο? :hypnotize
μπέσα μηδέν?![]()
![]()
Δεν θα το συζητήσεις με 2-3 κολητούς/ες σου? μ'αυτή τη λογική το λέω![]()
![]()
Δες το σαν brainstorming μεταξύ φίλων![]()
![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όποιο πρόβλημα σε απασχολεί το συζητάς στην ετήσια του ΜΟΤΟ?![]()
![]()
Δεν θα το συζητήσεις με 2-3 κολητούς/ες σου? μ'αυτή τη λογική το λέω![]()
![]()
Δες το σαν brainstorming μεταξύ φίλων![]()
![]()
δε με πειθεις.
please try again.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Ας κρατήσουμε το υπάρχον παράδειγμα και συνεχίζω με μια ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ(το τονίζω το υποθετική γιατί ποτέ δεν ξέρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
:hypnotize
δε με πειθεις.
please try again.δεν αναφέρομαι σε σένα προς θεού ούτε κάπου αλλού συγκεκριμένα απλά καλύπτω τα νώτα μου!!!) μεταξύ εμού και του sardasagam για παράδειγμα( κολητός)..Ε=εγω, Σ= sardasagam
Ε: έλα ρε μλκ, θα κάνουμε τπτ σήμερα?
Σ: ξέρω γω...έχεις καμιά ιδέα?
Ε: εκείνη που ρώταγε στο μοτο αν θα μάθει να οδηγάει κάτι έγραψε για ένα beach party, λες να πάμε?
Σ: μμμμμ,ψήνομαι.....που θα είναι?
Ε: κάτσε μισό να δω...λες ρε μλκ να είναι μούφα το ποστ για να μαζέψει κόσμο για το παρτυ?
Σ: μπορεί....ε, κλαιν στα @@ σου, πάμε και άμα δε λέει την κάνουμε για μπύρες..με μηχανάκι θα πάμε οχι με νταλίκα να μη βρίσκουμε να παρκάρουμε...
Ε: καλά λες, πάρε και κανέναν άλλον μπας και ψήνεται...
Σ:οκ, παιρνω και σ λέω σε λίγο!
Ε:οκ!
Αυτό ας πούμε είναι κουτσομπολιό?