για μια στιγμή ο δρόμος κοβόταν από μεγάλα σκαπτικά μηχανήματα.μετα δυσκολίας κατάφερα να περάσω και ας είχα και μοτοσυκλέτα.ανηφορικό τμήμα,στενότατο,με γκρεμίλα στα αριστερά μου να παραμονεύει για το ενδεχόμενο να ξεθάρρευα με το γκάζι και να το έχανα (το πολύ που έχω κιόλας...).πίστευα πως χάθηκα,έχοντας κάνει λάθος και στην ανάγνωση των χαρτών μου.για καλή μου τύχη,περνούσε ένα τζιπάκι με τρείς ιερομένους οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι βρισκόμουν στο σωστό δρόμο προς το χωριό.έτσι η θέση Σαμάρι όπου βρίσκεται και η πινακίδα που επιβεβαίωνε τους αποκριθέντες,φάνηκε μετά απο λίγο μπροστά μου
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
απο τα πιό adventure τρίστρατα που έχω συναντήσει :wacko:
περιμένοντας λίγο να ηρεμήσω από το κοπάνημα μάλιστα,από το δρόμο από Καρδίτσα,έρχεται κυριολεκτικά τάπα ένα αγροτικό φορτωμένο με κατσίκια.ο τύπος άκοφτος κυριολεκτικά άκοφτος συνέχισε την πορεία του προς Καρπενήσι,ενώ τα έρημα τα ζωντανά προσπαθούσαν να βρούν θέση να σταθούν στο πίσω μέρος!!!
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
Ben Okri
Ben Okri
Ben Okri