Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
O Tζάμπας πέθανε.. ψάξου..
αυτο κανω.γι αυτο ζητησα και τις γνωμε σας.απλα θελει χρονο, χρημα και κοπο και χωρις μηχανη να κινηθω ειναι αστα.θα το εχεις περασει πιστευω.αν οχι το απευχομαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
O Tζάμπας πέθανε.. ψάξου..
αυτο κανω.γι αυτο ζητησα και τις γνωμε σας.απλα θελει χρονο, χρημα και κοπο και χωρις μηχανη να κινηθω ειναι αστα.θα το εχεις περασει πιστευω.αν οχι το απευχομαι.
so far so good.
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Οριστε και μονο κινητηρας ...
http://www.car.gr/parts/view/911779/
και ενας δευτερος
http://www.car.gr/parts/view/1253552/
![]()
τα εχω δει,μην κουραζεσαι!απλα το ψαχνω μεχρι να φτασω εκει.![]()
so far so good.
Πριν αλλάξεις οτιδήποτε, ζήτα μια εξουσιοδοτημένη δεύτερη γνώμη, αν είσαι όντως από τον Πειραιά ψάξε στην Χατζηκυριακού και θα την βρεις, εκτός και αν η πρώτη γνώμη ήταν από εκείκαλά ξεμπερδέματα
![]()
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Πριν αλλάξεις οτιδήποτε, ζήτα μια εξουσιοδοτημένη δεύτερη γνώμη, αν είσαι όντως από τον Πειραιά ψάξε στην Χατζηκυριακού και θα την βρεις, εκτός και αν η πρώτη γνώμη ήταν από εκείκαλά ξεμπερδέματα
![]()
μαγος εισαι?αυτο σκοπευω να κανω σημερα.το μονο εξουσιοδοτημενο κοντα μου,Νικαια μενω,εκτος απο αυτο που παω τωρα,ειναι αυτο που λες.βασικα πρεπει να βρω τροπο να μετακινουμαι και εχω την υπομονη να περιμενω οσο χρειαστει μεχρι να φτιαχτει σωστα η μηχανη.αναρωτιεμαι αν εχει συμβει το ιδιο και σε αλλους κατοχους κλε.απαντησεις ευπροσδεκτες!![]()
so far so good.
πηγα σημερα και βγαλαμε το φιλτρο λαδιου.ο πιτσιρικας που το καθαρισε πριν μου το δωσει(το επλυνε με βενζινη),διαπιστωσε οτι η βενζινη δεν περναει απο τις τρυπες του φιλτρου και οτι ειναι κολλημενο.ισχυει αυτο?
so far so good.
έχω την εντύπωση ότι το φιλτρο λαδιού παρεμβάλλεται παράλληλα στο κύκλωμα λίπανσης ώστε να μην διακοπεί η κυκλοφορία του λαδιού αν φράξει
Αν και καθυστερημενα ,ειχα υποσχεθει να ενημερωσω σχετικα με το προβλημα που ειχα με το ΚΛΕ και παραλληλα να ευχαριστησω οσους προσφεραν απλοχερα τη βοηθεια τους!Τελικα οντος υπηρχε προβλημα με τη μπιελα και κατεληξα σε αλλαγη μοτερ.Βρεθηκε ενα με 35.000 χλμ και μεχρι στιγμης ολα καλα.Παντος θα μεινω με την απορια για το τι εφταιξε τελικα για να βγαλει τετοια ζημια η μηχανη!Πιθανες αιτιες απ οτι λενε οι μαστορες(εξουσιοδοτημενοι ),κακη ποιοτητα λαδια(valvoline dura blend) η αστοχια φιλτρου λαδιου.(champion f304),τα οποια ειχα βαλει στο ενδιαμεσο service,(εκτος εξουσιοδοτημενου).τα συμπερασματα δικα σας.!Εγω με την απορια θα μεινω.! :roll:
να ειστε ολοι καλα.! :beerchug:
so far so good.
Τελικα ποσο πηγε το μαλι ????
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Άμα είναι με ένα "λ" θα βγήκε φτηνά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Τελικα ποσο πηγε το μαλι ????![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Συγνωμη γεροντα μου . Δεν θα ξαναγινει !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα είναι με ένα "λ" θα βγήκε φτηνά ...![]()
![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Που το ειδες το μαλλι?Μου έπεσαν οταν έκανα λογαριασμό!Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Τελικα ποσο πηγε το μαλι ????.1 χιλιαρικακι ετσι για πλακα.Βοηθεια μου!
![]()
![]()
so far so good.