Σε τρώει ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στο MX, ο κ@λ@ς πονάει? Στο εντούρο ε.. όπως και να το κάνεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τρώει ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στο MX, ο κ@λ@ς πονάει? Στο εντούρο ε.. όπως και να το κάνεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μήπως είδες κανέναν με GS800 να κάνει εντούρο και σου βγήκε η ερωτηση;
Κανουν εντουρο και με τετοια?Αυτο πρεπει να ειναι ελληνικη πατεντα-πρωτοτυπια!
Δύσκολο γιατί πρέπει να βρεις καλή καβάντζα μέσα στην πίστα και πάλι θα στην πέσουν οι κριτές...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στο MX, ο κ@λ@ς πονάει?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Άσχετε..Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
μπα το κανουν κ τα αμερικανακια...τα klr650 κ τα 800 ειναι τα δυνατα οπλα τους..![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
πως γινεται ο καθε ασχετος που δεν ξερει τι τον περιμένει να ανοιγει τετοια θρεντ?
:rotflmao:
πες τα ρε φιλε, δεν αφηνουν εμας τους νεαρους και χεραδες να ευχαριστηθουμε βολτα......
Τα πρωτα μονοπατια της μπομπης ειναι νηπιαγωγειο, ολα κατω και κλαινε, ενω αν φτασεις στην πηγη λες και εχει παει το καπη κυψελης.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ: ολο εκπληξεις παντως αυτο το φορουμ, παραπονο κανενα!!!!
...Δεν κακό κάποιος άσχετος να μην πηγαίνει στον καφενέ για τάβλι και να αγοράζει εντουράκι να την βρίσκει έτσι και με παρεούλα στα βουνά .
Εσύ τί ζόρι τραβάς ; Το ψωμί σου τρώνε ; ...ή όποιος παίρνει Εντούρο πρέπει να είναι στην ηλικία μου και να πηγαίνει και τάπα ;
Το παλικάρι δεν φταίει σε τίποτα.
Απλά η αιώνια κόντρα μοτοκροσσάδων-εντουράδων αναζοπύρωσε μετά την φάση με τον Σιαφαρίκα και το MX των εθνών
http://mxin.gr/forum/
Και όλα αυτά είναι παιχνιδάκια των Ομοσπονδιών στην πλάτη των "καημένων" χωμάτινων![]()
Παλιά που έκανα motocross πέτυχα ένα τυπά στα 120 (κέντρα επίπλου όχι χρονών) να πηγαίνει ΤΑΠΑ.
Άλματα, πέρναγε πάνω από τα σαμάρια αέρα ο τυπάς.
Βγάζει το κράνος και με τα βίας δεν θα ξεπέρναγε τα 50 χρόνια.
Ωραίος ρε κύριε του λέω μου έβαλες τα γυαλιά που δεν μπορώ να
κάνω 3 γύρες χωρίς να θέλω καινούργια χέρια.
"Α αγόρι μου, η όρεξη υπερνικάει τα χρόνια μερικές φορές"
Με έφτιαξε τότε. Έφερνε και την καημένη τη μάνα του μαζί
η οποία καθόταν μέσα στο αμάξι :rotflmao: :rotflmao: σαν μούμια ήταν.
Τι κακό δηλαδή να έχει η ηλικία;;
Χώρια πως μου έμαθε ένα κάρο πράγματα για το χώμα και πως να κάθομαι στο CR.
![]()
Εγώ πάντως μετά την τούμπα που έφαγα στο διπλό έχω γίνει ορκισμένος εχθρός των μοτοκροσάδων. Ασταδιαλα τσακίστηκα με τα κολοάλματα, εντούρο και πάλι εντούρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
[B]Το παλικάρι δεν φταίει σε τίποτα.
Απλά η αιώνια κόντρα μοτοκροσσάδων-εντουράδων αναζοπύρωσε μετά την φάση με τον Σιαφαρίκα και το MX των εθνών
]
:hypnotize
---Dum spiro, spero---
Αναβάτης ιπποδρόμου ειναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το "44" μπορεί να είναι κιλά ρε Μιχαλιό...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Mην αμελειτε βεβαιως-βεβαιως οτι περαν των δυο κατηγοριων μοτοκροσαδων-εντουραδων υφισταται και η τριτη κατηγορια γενικης:Φυσιολατρες-βολτατζηδες-χαβαλεδες-σκηνοβιοι-ταβερνοβιοι(στην οποια εχω την τιμη να ανηκω με ειδικευση στις δυο τελευταιες ιδιοτητες)
Τιποτα καλυτερο απο το να παρεις το παρεακι σου και να πας μια βολτα στο βουνο,ειτε ειναι ειναι βολτα μιας ωρας ειτε ''βολτα'' 1000χλμ
Ο σκοπος ειναι η διασκεδαση.Αμα μπει στο κεφαλι μας οτι ο ενας ειναι μοτοκροσας,ο αλλος εντουρας κλπ,το χασαμε το παιχνιδι κατα την ταπεινη μου αποψη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εσυ τζιτζιφιογκο ασε τα τραπεζια και τα διπλα αλματα και ξεθαψε σκηνες,υποστρωματα κλπ συναφη γιατι κατι ψηνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
Εγώ πάντως μετά την τούμπα που έφαγα στο διπλό έχω γίνει ορκισμένος εχθρός των μοτοκροσάδων. Ασταδιαλα τσακίστηκα με τα κολοάλματα, εντούρο και πάλι εντούρο.
:hypnotize![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Νομιζω παντως οτι εγω με το στρομα δικαιωματικά σας μαμαω ολους![]()
Ban 'em all