Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 252

Θέμα: Ασχετοι εντουραδες

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Όσο αστειο κι αν φαίνεται στον κάθενα που δεν εχει δοκιμάσει , αυτη ειναι η πιο βαθειά αλήθεια... πνευματικα άλλωστε ηρεμεις όταν κουράζεται το σώμα , έτσι αφουγραζεσαι και πιο έντονα την ψυχή σου

αυτο σε συνδιασμό με την ανθρώπινη συντροφιά , την αλληλοβοήθεια στις δυσκολίες, την καλή και φιλική διάθεση της παρέας , την ζωηρή φύση και την οδηγηση μοτοσυκλέτας απλά σε ταξιδεύει αλλού , γι'αυτο και οσοι δοκιμάζουν κολλάνε...

Υ.Γ. έτσι για να γράψουμε και καμμια αληθεια έστω απο μια ηλιθια αφορμη!

Σταματα θα κατουρηθω!!

Νέο μέλος

Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
    Εγω παντως εχω να πω μιας και το ανεφερες βλεπω οτι εσεις οι μοτοκροσαδες ειστε ολοι γρηγοροι σαν τον ανεμο και δεν ακουτε κανεναν! Οποτε γνωρισα εντουρα ολα αυτα τα χρονια εγινε φιλος μου! Οσες φορες γνωριζα μοτοκροσα σπανια καταφερνα να διαπερασω τον χαρακτηρα του αφου οι περισσοτεροι ειχαν παντα μια ασπιδα εγωισμου και ψωροηπερηφανιας! Ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη παντα.... αυτα.

Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος!
    Δεν εχεις γνωρισει εντουρα.Εχεις γνωρισει κατι παιδια που πανε βολτα με μηχανη στο βουνο για τσιγαρο.
    Και παλι δεν ειναι το θεμα μου το εντουρο αλλα οι ελληνες και καλα εντουραδες.

Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
    Εγω παντως εχω να πω μιας και το ανεφερες βλεπω οτι εσεις οι μοτοκροσαδες ειστε ολοι γρηγοροι σαν τον ανεμο και δεν ακουτε κανεναν! Οποτε γνωρισα εντουρα ολα αυτα τα χρονια εγινε φιλος μου! Οσες φορες γνωριζα μοτοκροσα σπανια καταφερνα να διαπερασω τον χαρακτηρα του αφου οι περισσοτεροι ειχαν παντα μια ασπιδα εγωισμου και ψωροηπερηφανιας! Ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη παντα.... αυτα.

Ειναι γεγονος οτι μπορει σε μια ολοκληρη πίστα ΜΧ να βρισκονται 2 ΜΧαδες να κανουν προπόνηση και στις παυσεις να καθονται με τις πλατες γυρισμένες αμίλητοι!

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Ειναι γεγονος οτι μπορει σε μια ολοκληρη πίστα ΜΧ να βρισκονται 2 ΜΧαδες να κανουν προπόνηση και στις παυσεις να καθονται με τις πλατες γυρισμένες αμίλητοι!

Μ'αρεσει που λετε τους μοτοκροσαδες κομπλεξικους!χαχαχα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σοβαρα: Σταυρο μ αρεσει πολυ η προσεγγιση σου, δεν το ειχα σκεφτει ετσι παροτι το εχω νοιωσει

Μλκια: Χαρα στο κουραγιο σας που καθεστε και απαντατε σοβαρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ειναι μεχρι να τον παρει ο διαολος...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
    Μ'αρεσει που λετε τους μοτοκροσαδες κομπλεξικους!χαχαχα......

Ενας δεν εισαι...????

Αν ειναι να συζητάτε σ' αυτο το πνευμα, δε μου στέλνετε το θρεντ στις αντιαπραθέσεις να το περιποιηθώ δεόντως;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Φιλε mx44, δεν ειμαι εντουρας ουτε μοτοκροσας, επομενος μιας και εξω απο το χορο τα βλεπω με αλλο ματι θα σου πω οτι εχεις αδικο.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28158

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Re: Re: Ασχετοι εντουραδες

Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος!
    Δεν εχεις γνωρισει εντουρα.Εχεις γνωρισει κατι παιδια που πανε βολτα με μηχανη στο βουνο για τσιγαρο.
    Και παλι δεν ειναι το θεμα μου το εντουρο αλλα οι ελληνες και καλα εντουραδες.
    Δεν εχεις δει τον electronics τι κανει με το μηχανακι και που ανεβαινει... αφου δεν ξερεις καταστασεις μην εκτειθεσαι

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Σοβαρα: Σταυρο μ αρεσει πολυ η προσεγγιση σου, δεν το ειχα σκεφτει ετσι παροτι το εχω νοιωσει

Πλακα μου κανεις!!
    Ποιος απαντησε σοβαρα?Αυτος που παει μακρυα πνευματικα και αφουγκραζεται την ψυχη του(πω ρε πουστη θα κατουρηθω σημερα),αυτος που του εβαλε τα γυαλια ο 50χρονος με τη μανα του στο αυτοκινητο που εκανε αλματα στα 120(που τα βρηκε δεν ξερω), ή ο αλλος που ανεβαινει το βουνο του παναχαϊκου.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλακα μου κανεις!!
    Ποιος απαντησε σοβαρα?Αυτος που παει μακρυα πνευματικα και αφουγκραζεται την ψυχη του(πω ρε πουστη θα κατουρηθω σημερα),αυτος που του εβαλε τα γυαλια ο 50χρονος με τη μανα του στο αυτοκινητο που εκανε αλματα στα 120(που τα βρηκε δεν ξερω), ή ο αλλος που ανεβαινει το βουνο του παναχαϊκου.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μιλησα για τον καιρο που ειχα κι εγω ενα εντουρο και πηγαινα με την παρεα ή ακομα και με αγνωστους που τυχαινε να συναντησω εκει και γινομασταν ενα!

Και δεν ημουν καν 30 τοτε

Για αυτα που εγω λοιπον εχω νοιωσει, δει, βιώσει.

Για σενα δεν δινω δεκαρα, προτιμω οπως ειπες να κανω την πλακα μου!

Ωραιο το ΜΧ αλλα εσυ εισαι λιγο μλκακος και μακαρι να μην εισαι αντιπροσωπευτικο δειγμα!

Μια και το θρεντ ειναι στα λημέρια μου, αρχιζουμε να μοιραζουμε καρτες σε λιγακι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια και το θρεντ ειναι στα λημέρια μου, αρχιζουμε να μοιραζουμε καρτες σε λιγακι...

μακετουλα? Εκτυπωση?

:wacko: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Φιλε mx44, δεν ειμαι εντουρας ουτε μοτοκροσας, επομενος μιας και εξω απο το χορο τα βλεπω με αλλο ματι θα σου πω οτι εχεις αδικο.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=28158

Καλα σημερα ομολογω μου εχετε φτιαξει τη διαθεση!Εχω λιωσει στα γελια!Προσπαθουν ολοι εδω μεσα να μου δειξουν οτι εχω αδικο και μου βαζει ο αλλος λινκ απο φωτογραφιες και καλα εντουραδων που πηγαν για εντουρο και καλα και εχουν τη φαμιλια με τα μπαγκαζια φορτωμενα και κατι τυπαδες μεσα που εχουν φουμαρει ολη την marlboro.
    Γαμ...τη ολη η φαση αλλα ρε παιδια εχω εναν ξαδερφο που οταν ημουνα πιτσιρικος με πηγαινε βολτα στο χωριο με μια bmw γερμανικη.Βεβαια τοτε δεν ειχε ασφαλτο ηταν χωματοδρομος.Λες να του πω να παει να τρεξει καναν αγωνα εντουρο??

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για τους εντουράδες του φόρουμ
    από MikeG στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2007, 16:13
  2. Για τους εντουραδες της παρεας!
    από Giorgos19 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 16:07
  3. Προς Εντουράδες!
    από webman στο forum Off topic