Αυτο το δεχομαι ανετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εγώ ας πούμε λέω οτι τα CRF είναι πιο μπροστά απο όλα τα μονοκύλινδρα.
Πολυ απλα δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Αυτο εννοουσα φερνοντας το ΚΤΜ σαν παραδειγμα.![]()
Αυτο το δεχομαι ανετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πολυ απλα δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα.
Αυτο εννοουσα φερνοντας το ΚΤΜ σαν παραδειγμα.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Και για να γίνω και προκλητικός άντε ρωτήστε τον oldman να σας εξηγήσει τι είναι ακτινική διάταξη βαλβίδων που έχει το "αρχαίο" honda απο το 80, και πότε φάνηκαν πρώτη φορά οι "σύχρονες" κεφαλές των ΚΤΜ.
Α ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
gcrook
εδω είναι διαξυφισμοί.
Να διαφωνήσεις αμέσως.![]()
![]()
Λοιπον διαφωνω καργα με την παρτη μου που συφφωνησα αμεσως![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πρώτα απο όλα παλικάρια μου οι μοτοσυκλέτες δεν είναι κινητήρας μόνο, και οποσδήποτε οχι άλογα.
Μετά υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν κάτι επειδή τους αρέσει φατσικά.
Λοιπόν μια και το 90% των μηχανών που πουλούνται δεν αγοράζονται επειδή είναι οι καλύτερες κάπου αλλά επειδή μας αρέσουν δεχόμαστε οτι σε κάποιους θα αρέσει και το FMX οπότε και το αγοράζουν.
Και επειδή η κατηγορία δεν έχει και τα καλύτερα υποθέτουμε οτι το αγοράζουν γιατί γουστάρουν φατσικά και επειδή είναι και HONDA δεν θα σκορπίσει σε ένα χρόνο.
Αυτά.
Οσο για τα ΚΤΜ που είναι "μπροστά" θα ήθελα να το δικαιολογούσαμε με κάποιο τρόπο.
Τα κτμ ειναι μπροστα, απο το συγκεκριμενο μηχανακι. Δεν εχω παρωπιδες. Ξερω τι γινεται. Βλεπω τι γινεται.
Καποιος θα μπορουσε να πει οτι το ΧΤ660 ειναι μπροστα. Δεν θα διαφωνισω. 45 αλογα τροχο και καλος κινητηρας. Απο την αλλη ειναι 180 κιλα με αναρτησεις καμια σχεση με lc4. Αν μπορουμε να συγκρινουμε παντα.
Εννοειται οτι καποιος θα παρει ενα μηχανακι επειδη του αρεσει. Εννοειται φυσικα. Καμια αντιρηση. Και fmx και οτι γουσταρει. Αν του αρεσει μια εμενα μου αρεσει 10.
Αλλα για μενα ηταν μεγα λαθος να βγαλει κατι τετοιο η honda μετα την κινηση της yamaha να βγαλει ενα πολυ καλο μηχανακι, δυνατο και μαλιστα φθηνο.
Οπως παντα ομως η honda εκανε αψυχολογητες ενεργειες. Για μενα παντα. Την γνωμη μου εκφραζω.
Οσο για το κτμ ναι ειναι μπροστα γιατι εχει ενα καλο κινητηρα, με πολλα αλογα και με κορυφαια περιφεριακα. Καποιος εγραψε εδω αν υπαρχει κτμ με 60000 χιλιομετρα. Ναι υπαρχει. Ενος φιλου που τα εχει περασει και το δικο μου με 50000 κοντα χιλιομετρα χωρις να εχει κανει τσικ. Μονο καποιες χαζοβλαβες. Τα εχω γραψει οποιος θελει παει και βλεπει.
Και ξαναγραφω η honda ειναι μια πολυ μεγαλη εταιρια. Αλλα μερικες φορες τα μηχανακια της ειναι ακυρα. Δεν ταιριαζουν με την εποχη.
Το dr400 ας πουμε ειναι ασχημο? Γιατι δεν παιρνουν αυτο. Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω οταν καποιος παρει το fmx ειναι να του αρεσει οπτικα.
Κατι απολυτα σεβαστο απο μενα.
Φιλικα παντα.
![]()
Τα crf έχουν τίτλο duduko μου στην Ελλάδα στα SM και θα αποκτήσουν και στο Enduro καρδούλα μου.
Και λυπάμαι που το λέω αλλά το μπροστά αναφερόταν στην τεχνολογία, και σε αυτά που ΘΑ αντιγράψει η KTM και που προσπαθούνε να αντιγράψουνε η suzuki και yamaha εδω και καιρό μπας και βγάλουν κανα κινητήρα της προκοπής.
ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤ650 ΣΕ ΛΙΓΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τα crf έχουν τίτλο duduko μου στην Ελλάδα στα SM και θα αποκτήσουν και στο Enduro καρδούλα μου.
Και λυπάμαι που το λέω αλλά το μπροστά αναφερόταν στην τεχνολογία, και σε αυτά που ΘΑ αντιγράψει η KTM και που προσπαθούνε να αντιγράψουνε η suzuki και yamaha εδω και καιρό μπας και βγάλουν κανα κινητήρα της προκοπής.
AΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ..
ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ...
ΑΛΛΑ ΗΛΙΚΙΑ..:rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
..άντε ρωτήστε τον oldman να σας εξηγήσει τι είναι ακτινική διάταξη βαλβίδων που έχει το "αρχαίο" honda απο το 80...![]()
![]()
![]()
Αμάν ρε Στέφανε....
Ανατρίχιασα !!!
:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
![]()
![]()
![]()
Κούκλοι, έχετε ξεφύγει λιγάκι !!!
(Σε λίγο θα βγάλουμε και θα μετράμε και τα "πουλιά" μας ...)![]()
Τι ακριβώς είναι ένα "καλύτερο" μηχανάκι ??
![]()
![]()
![]()
οταν μιλαμε για αγωνιαρικα μηχανακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Κούκλοι, έχετε ξεφύγει λιγάκι !!!
(Σε λίγο θα βγάλουμε και θα μετράμε και τα "πουλιά" μας ...)![]()
![]()
![]()
![]()
καλυτερο..
ειναι αυτο που κερδίζει...και αστους να λενε τωρα.
σε οτι αφορα τα μη αγωνιαρικα..
καλυτερο ειναι αυτο που μπορω να αγοράσω.
αυτο "παιζει"Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
παντως ΔΕΝ ειναι Honda :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οταν μιλαμε για αγωνιαρικα μηχανακια...
καλυτερο..
ειναι αυτο που κερδίζει...και αστους να λενε τωρα.
σε οτι αφορα τα μη αγωνιαρικα..
καλυτερο ειναι αυτο που μπορω να αγοράσω.![]()
![]()
![]()
Δηλ. ρε Μπίμπη, εγώ που αγόρασα αγωνιάρικο μηχανάκι που κερδίζει, έχω ΔΥΟ φορές το "καλύτερο" ???
:rotflmao:
![]()
Σορρυ παλικάρια, τώρα ξύπνησα εγώ. Εχουμε ΚΤΜ με 60.000 KmΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
τελικά κανα ΚΤΜ με 60000 χιλ έχουμε ή τα πετάτε όλοι νωρίτερα?
Οσο για 83 άλογα ρόδα το είπαμε και προηγουμένως βγαίνουν απο οποιοδήποτε υγρόψυκτο μονοκύλυνδρο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στα ΚΤΜ.
Ρε DUKE ντροπή με παπι στη δουλειά πάρε FMX.
(οπως λέμε Εχουμε Ibiza)![]()
exoume exoume kai malista ton petrinon xronon tis KTMΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Σορρυ παλικάρια, τώρα ξύπνησα εγώ. Εχουμε ΚΤΜ με 60.000 Km
(οπως λέμε Εχουμε Ibiza)![]()
montelo 96
epolithei to 2001 me 70.000
3 fores katevasma kinitira gia rouleman strofalou
mia fora espasa to karter se mia endurada
kai mia fora to kolisa (arpagma kai alagh pistonioy mono logo nikasil) epidi to skiza (paliosynithia) apo to proto metro (xoris zestama enoeite, auta einai gia toys floroys)
Episeis, KATHE kyriaki evgene endurada (auto to mixanaki etroge 5 toumpes meso oro kathe kyriaki, kante ton polaplasiasmo) kai etrekse kai se dyo agones enduro kai gyrisa kai olo thn orini evia spithami spithami.
DEN emeina pote, poythena. Akoma kai me to karter anoigmeno me gyrise spiti
kai pragmatika kathe ena apo ta 70.000.000 metra pou ekana ta ekana tsita kai ta diaskedasa afantasta.
akoma to thimame kai to nostalgo to mpourdelo
PS. milame gia to POLITIKO LC4 620
![]()
κουλιε..
ειδες τι κάνει ο ΓΑΜΟΣ..
ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??
ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..
ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙς ΦΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ..
ΡΕ ΤΙ ΜΑΧΙΜΟ ΑΓΟΡΙ ΠΗΓΕ ΑΚΛΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..