Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβετε ορισμένοι ότι ο τρόπος που χρησιμοποιεί και απολαμβάνει ο καθένας μας τη μηχανή του ...... ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ !!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Αν γουστάρω να πηγαίνω αργά ........ θα πηγαίνω ........ και αν θέλω να τρέξω ..... θα το κάνω !!!
Αν δεν σας βάζω σε κίνδυνο με την οδηγική μου συμπεριφορά ......... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ........ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου αν έχω SS για να κάνω τα ψώνια του σπιτιού ........ ή αν έχω ΜΧ και κρεμώ τα πουκάμισά μου στο τιμόνι για να κρεμονται σωστότερα .........
Απο τη στιγμή που το μηχανάκι μου το έχω πληρώσει ΕΓΩ ....... η γνώμη σας μου είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ !!!
Αν γουστάρω δε να έχω και ένα αρνάκι για σούβλα δεμένο στη σέλα ...... μαγκιά μου !!!
Με πιό δικαίομα βγαίνετε κάποιοι και λέτε πιο είναι το σωστό και πιό το λάθος ;;; Σας ρώτησε κανείς ;;; Από που και εως που βγαίνετε και κριτικάρετε τους άλλους ;;;
Σωστα....
Απο την αλλη ομως......
Ξερεις τι ειναι να 1000γυρνας μια πιστα επι 10 χρονια τουρκικα , να μπαινει ο 50 αρης που δεν τον εχεις ματαδει , και αφου σου ριξει 2 γυρους στην μαπα με μπολικο χαλικη.....
Να σταματαει και να καταπινει δυο-δυο τα κρουασαν σαν το λελεκι...????
![]()