Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε η τριτη δημοτικου ,σας δειχνει τπτ? ή εγω ειμαι προβληματικος?![]()
Εχω να ακουσω νεα απο εκει εδω και πολλα φεγγαρια...τι εννοεις?
Ρε η τριτη δημοτικου ,σας δειχνει τπτ? ή εγω ειμαι προβληματικος?![]()
Εχω να ακουσω νεα απο εκει εδω και πολλα φεγγαρια...τι εννοεις?
Καλή πρόοδο ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ανοιξε,ευτυχως ειμαι καλα.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι,το εκαναν οι πιο πολλοι δασκαλοι αυτο γιατι και ηταν ασχετοι με το αντικειμενο αλλα και παρασυρθηκαν απο την γενικη νοοτροπια του ''δεν βαριεσαι!"Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Το αποτέλεσμα? Το laptop κανεις καθηγητης δεν το χρησιμοποιησε στο μαθημα "του" και τα παιδια περναγαν τα διαλειμματα παιζοντας παιχνιδια στο laptop ή μπαινοντας στο Ιντερνετ :rotflmao:
Φανταζεσαι μπλεξιμο να αρχισουν τα πιτσιρικια να σκαμπαζουνε και να αρχισουνε να τρεχουνε τον δασκαλο να μαθαινει?Εδω εχουμε εμπεδωσει στο DNA μας την νοοτροπια οτι οτι μαθαμε στο Πανεπιστημιο μαθαμε.Απο εκει και μετα απαγορευεται να ανοιξουμε κανα καινουργιο βιβλιο,που να τρεχουμε τωρα...
Ακομα ενα παραδειγμα του πως φτασαμε εως εδω...
ΥΓ Μην σου πω οτι σε ολα τα σχολεια που μπηκε ιντερνετ το 99.9% των εκπαιδευτικων ειτε αποφευγει τον υπολογιστη μην κολλησει καμμια αρρωστεια ή τον εχουν για να μ@λακιζονται στα διαλειματα ειτε με τις τσοντες,το στοιχημα ή τις αστρολογιες.Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια αξιων εκπαιδευτικων που πανω σε αυτους ουσιαστικα μαθαινουν οτι μαθαινουν τα παιδια
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Γελατε κουφαλες, αλλα ευχαριστω για της ευχες γιατι δευτερα ξεκιναω την τελευταια μου σχολικη χρονια(πιστευω), 4η λυκειου 1ο νυχτερινο λυκειο Ν.Ιωνιας,αλλα 60χλμ + στα καθημερινα μου περα δωθε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλή πρόοδο ρε..![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γελατε κουφαλες, αλλα ευχαριστω για της ευχες γιατι δευτερα ξεκιναω την τελευταια μου σχολικη χρονια(πιστευω), 4η λυκειου 1ο νυχτερινο λυκειο Ν.Ιωνιας,αλλα 60χλμ + στα καθημερινα μου περα δωθε.![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γελατε κουφαλες, αλλα ευχαριστω για της ευχες γιατι δευτερα ξεκιναω την τελευταια μου σχολικη χρονια(πιστευω), 4η λυκειου 1ο νυχτερινο λυκειο Ν.Ιωνιας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε ρε παιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γελατε κουφαλες, αλλα ευχαριστω για της ευχες γιατι δευτερα ξεκιναω την τελευταια μου σχολικη χρονια(πιστευω), 4η λυκειου 1ο νυχτερινο λυκειο Ν.Ιωνιας,αλλα 60χλμ + στα καθημερινα μου περα δωθε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τοσες χρονιες που ειχαμε βιβλια η παιδια ηταν αψεγαδιαστη....
τωρα τι θα κανουμ ρε γμτ??
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Φιλος μου στη Λειβαδια -τουλαχιστον μεχρι τον Ιουνιο που μιλησαμε τελευταια φορα- ετρεχε σαν παλαβος να εγκαταστησει διαδραστικους πινακες σε σχολεια που δεν ειχαν βρυσες, τουαλετες, καλοριφερ, θρανια, δασκαλους,μαθητες...
Επαναλαμβανω:
ΓΑΜΩΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΩΠΙΝΑΚΕΣ!!
Σκατοκενωνια....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
αφου "κερδισε" το διαγωνισμο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλος μου στη Λειβαδια -τουλαχιστον μεχρι τον Ιουνιο που μιλησαμε τελευταια φορα- ετρεχε σαν παλαβος να εγκαταστησει διαδραστικους πινακες σε σχολεια που δεν ειχαν βρυσες, τουαλετες, καλοριφερ, θρανια, δασκαλους,μαθητες...
Επαναλαμβανω:
ΓΑΜΩΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΩΠΙΝΑΚΕΣ!!
Σκατοκενωνια....
![]()
Αυτος υπαλληλος μεγαλης αλυσιδας πληροφορικης ειναι -αλλιως θα του ελεγα να πα να γαμηθει- που δεν του πληρωνουν ουτε τις βενζινες καλα καλα για τα χιλιομετρα που κανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αφου "κερδισε" το διαγωνισμο.....
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
γιατι περιμενεις να πληρωθει η μεγαλη αλυσιδα πληροφορικης
![]()
Ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι περιμενεις να πληρωθει η μεγαλη αλυσιδα πληροφορικης
![]()