Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
λόγω (υγιούς) ανταγωνισμού ,θα είναι δύσκολο να μπουν φωτό από μενα...
![]()
μπράβο κρις ωραίες φωτό...![]()
Να μπουν οι φωτο πάραυτα![]()
Όσο για μενα δεν ξέρω καν να ρυθμίσω την φωτογραφική αλλά μια ιδέα την πήρατε ελπίζω...(συν την μλκία που έκανα και μερικές έχουν μια σκιά μεσοαριστερά, είναι από τα κάγκελα της συρόμενης πόρτας
)
Give me fuel, Give me fire
Give me fuel, Give me fire
chr1s_86![]()
![]()
![]()
Μου εκανε πολυ εντυπωση η καθαριοτητα που εγινε στην πιστα των μεγαρων,δεν την ειχα δει ποτε τοσο φλατ,περιποιημενη και χωρις σαβουρα απο τα καλουδια που ειχε αφησει ο καθενας πεφτοντας εκει μεσα!
οντως εχεις δικιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
chr1s_86![]()
![]()
![]()
Μου εκανε πολυ εντυπωση η καθαριοτητα που εγινε στην πιστα των μεγαρων,δεν την ειχα δει ποτε τοσο φλατ,περιποιημενη και χωρις σαβουρα απο τα καλουδια που ειχε αφησει ο καθενας πεφτοντας εκει μεσα!
μου φανηκε οτι ηταν και φρεσκοβαμενα τα βιραζ ή ιδεα μου ηταν?
αυτο το εγκαρσιο μπαλωμα στην εξοδο της Κ1 υπηρχε ,γιατι δε θυμαμαι?
Πρέπει να έχου βαφτεί πέρσυ.. από μπλέ σε κόκκινα (και το αντίθετο στας Σέρρας, μπλέ από κόκκινα).Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οντως εχεις δικιο...
μου φανηκε οτι ηταν και φρεσκοβαμενα τα βιραζ ή ιδεα μου ηταν?
αυτο το εγκαρσιο μπαλωμα στην εξοδο της Κ1 υπηρχε ,γιατι δε θυμαμαι?
Το μπάλωμα είναι από παλιά.. (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της 1)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ομολογω οτι δεν το θυμαμαι το μπαλωμα...αρα εχω καλες αποσβεσεις στο μοτοσακο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πρέπει να έχου βαφτεί πέρσυ.. από μπλέ σε κόκκινα (και το αντίθετο στας Σέρρας, μπλέ από κόκκινα).
Το μπάλωμα είναι από παλιά.. (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της 1)![]()
το ζητημα της 1 ειναι ενα...ερχεσαι πλακωμενος απο την εξοδο της πλατεια ,στη μικρη ευθεια ξεχνιεσαι και ανοιγεις λιγο παραπανω και την στιγμη που συνειδητοποιεις ποσα χλμ εχεις παραπανω ,σερνεσαι απεναντι...![]()
![]()
Μπα... ψυχολογικό είναι το θέμα της.. μια χαρά στροφή είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ομολογω οτι δεν το θυμαμαι το μπαλωμα...αρα εχω καλες αποσβεσεις στο μοτοσακο μου...![]()
το ζητημα της 1 ειναι ενα...ερχεσαι πλακωμενος απο την εξοδο της πλατεια ,στη μικρη ευθεια ξεχνιεσαι και ανοιγεις λιγο παραπανω και την στιγμη που συνειδητοποιεις ποσα χλμ εχεις παραπανω ,σερνεσαι απεναντι...![]()
![]()
Ξερω ενα πολυ καλο ψυχολογο,το θεμα ειναι οτι πρεπει να την παμε στο γραφειο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα... ψυχολογικό είναι το θέμα της.. μια χαρά στροφή είναι..
Κατσε να τον παρω τηλ. μπας και μπορει να ρθει αυτος να την δει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ξερω ενα πολυ καλο ψυχολογο,το θεμα ειναι οτι πρεπει να την παμε στο γραφειο του.
Κατσε να τον παρω τηλ. μπας και μπορει να ρθει αυτος να την δει.![]()
![]()
Τι ειπες παλι ρε άτομο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ξερω ενα πολυ καλο ψυχολογο,το θεμα ειναι οτι πρεπει να την παμε στο γραφειο του.
Κατσε να τον παρω τηλ. μπας και μπορει να ρθει αυτος να την δει.:rotflmao:
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957