Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Δεν γινεται να περιμενω... οκ?

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Δεν κοιτάς εναλλακτικά και σε εντουράκια 125-250..?
    Πιο πολύ θα τα ευχαριστηθείς σε χώμα (νομίζω) απ'ότι ένα αντίστοιχου κυβισμού motard .
    Και θα σαι καλυμένος από δίπλωμα και θα μάθεις να καβαλάς στο καλύτερο σχολείο που είναι το χώμα.

Στην τελική πάρε (εσύ ή οι γονείς σου) ότι γουστάρεις...προς το παρόν κοίτα να σαι εντάξει με το σχολείο και θα ρθουν και τα μηχανάκια

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Mαλλον ΧΤ ειναι η λυση που ζητας.
    Αλλα αν θες να οδηγησεις σε πιστα,μην πας καρφι να βγεις πρωτος,το πιο πιθανο ειναι οτι θα πεσεις και το στανταρ ειναι οτι θα ξενερωσεις..
    Βρες το ρυθμο σου σιγα σιγα,βαλε ενα φιλο να μετραει το χρονο σου σε καθε γυρο, μετρα το μηχανακι σου και τον εαυτο σου..
    Και υπολογισε στο budget στολη,κρανος,γαντακια και μποτες για να μας γραψεις ευκολα μετα την πρωτη βολτα τις εντυπωσεις σου..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Δεν γινεται να περιμενω... οκ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasoss
    Ειμαι 17 χρονων... κ γενικα πολλα στο μυαλο μου.... !

Πάρε ένα μοτοσυκλετάκι που να καλύπτει το δίπλωμά σου. Πίστεψέ με εκτός από διασκεδαστικό θα είναι το καλύτερο σχολείο για σένα. Τα beta που σου πρότειναν είναι πολύ καλά.

Και κρανάκι ε!

Μπύρες δεν κερνάω, είσαι ανήλικος ακόμα..

Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Mαλλον ΧΤ ειναι η λυση που ζητας.
    Αλλα αν θες να οδηγησεις σε πιστα,μην πας καρφι να βγεις πρωτος....
    Μωρέ ακόμα δεν έπεισε τους γονείς του να πάρει δίτροχο και εσύ του δίνεις συμβουλές για την πίστα? :smilea:
    Sent from me using a computer.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Δεν κοιτάς εναλλακτικά και σε εντουράκια 125-250..?
    Πιο πολύ θα τα ευχαριστηθείς σε χώμα (νομίζω) απ'ότι ένα αντίστοιχου κυβισμού motard .
    Και θα σαι καλυμένος από δίπλωμα και θα μάθεις να καβαλάς στο καλύτερο σχολείο που είναι το χώμα.

+990

η καλυτερη ιδεα που ειπωθηκε...

ξεκινα με χωμα και μετα περνα σε ασφαλτο...θα εισαι "απιαστος" μετα...

ωραιος αγγελε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    αν εχεις τα χρηματα --> click!
    Αυτές είναι μηχανές . Τί ΧΤ και μλακίες ;

Αν έχει τα γράγκα ας το πάρει και να πηγαίνει στις πίστες χαλαρά , να το μάθει και μόλις μεγαλώσει να το βγάλει στο δρόμο που θα το έχει μάθει κιόλας .

Αν του αρέσουν τα μοτάρτ , τί να μπλέκει τώρα με λοιπά υποκατάστατα . Ας πάρει ένα όπλο και να μάθει εκεί πάνω (αν είναι για πίστα)

Αν είναι να πάρει χλιαρό μηχανάκι ...Μετά που θα θέλει να πάρει το καλό , θα πρέπει να ξαναμάθει μηχανή απ την αρχή γιατί δεν υποάρχει μέτρο σύγκρισης .

...Και μιλάω σοβαρά .

Αν φιλαράκι την παλεύεις να έχεις μηχανή και να ξεκα@λ@νεις σε πίστα που είναι και ελεγχόμενα τα πράματα και να μην την κυκλοφορείς είναι λύση όλα τα λ7 .

Και καλό να την έχεις σε πάρκινκ εκεί κοντά και όχι στο σπίτι σου .

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Αν φιλαράκι την παλεύεις να έχεις μηχανή και να ξεκα@λ@νεις σε πίστα που είναι και ελεγχόμενα τα πράματα και να μην την κυκλοφορείς είναι λύση όλα τα λ7 .

Και καλό να την έχεις σε πάρκινκ εκεί κοντά και όχι στο σπίτι σου .

Ρε τι του λέτε του παιδιού...?
    Καλά κι ωραία όλα αυτά..αλλά ακόμα δεν έχει πείσει τους ΓΟΝΕΙΣ του για να πάρει μηχανάκι και προτείνετε (δεν το λέω μόνο για σένα λιουλιε ) ΚΤΜ 660 για αποκλειστική χρήση πίστας,φύλακτρα σε γκαράζ (της πίστας?) ,τρέϊλερ,βανάκι,team μηχανικών,λαστιχά,paddock girls κλπ κλπ??

Όμορφα αυτά αλλά 99% ουτοπικά

Και ΔΕΝ παίζει να μην τη βγάζει στο δρόμο...ούτε καν 18 δεν είναι ακόμα..

Αυτά και απολύτως φιλικά
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ρε τι του λέτε του παιδιού...?
    Καλά κι ωραία όλα αυτά..αλλά ακόμα δεν έχει πείσει τους ΓΟΝΕΙΣ του για να πάρει μηχανάκι και προτείνετε (δεν το λέω μόνο για σένα λιουλιε ) ΚΤΜ 660 για αποκλειστική χρήση πίστας,φύλακτρα σε γκαράζ (της πίστας?) ,τρέϊλερ,βανάκι,team μηχανικών,λαστιχά,paddock girls κλπ κλπ??

Όμορφα αυτά αλλά 99% ουτοπικά

Και ΔΕΝ παίζει να μην τη βγάζει στο δρόμο...ούτε καν 18 δεν είναι ακόμα..

Αυτά και απολύτως φιλικά
    εγω δεν ειπα τιποτα για πιστα....το 660 η ΚΤΜ το δινει 28 αλογα οποτε μια χαρα νομιμοτατος θα ειναι και να κυκλοφορει εξω...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Νέο μέλος
    παιδια ειδα ολα τα σχολια σας, ξεχασα να πω οτι εχω ιδι διτροχο και γνωριζω τον δρόμο... εχω ενα 65cc gilera εδω και 1.5 χρόνο ειμαι προσεκτικος και δεν εχω τρακάρει ποτε στην πατρα... θελω να ειμαι νομιμος, με τους δικους μου μιλησα και μου ζητησαν να ασχοληθω με τα διαβασματα μου προς το παρων και να ξερω πως για οτι ειμαι νομιμος δεν εχουν προβλημα, οποτε θελω κατι ομορφο γρηγορο ποιοτικο για να τ βγαλω στο δρομο... Σας ευχαριστω πολυ !... το 660 το ΚΤΜ σιγουρα βγενει 28 αλογακια? γιατι αν βγαινει κατω απο 33 ειμαι νομιμος, επισεις θα ηθελα να ξερω και τα αλογα του Husqvarna 450 SM

τοσο το δινει επισημα η εταιρια...κτμ
    for sale!

τοσο το δινει επισημα η εταιρια...κτμ
    Άσχετα αν είναι 60Hp+...?

το πουλανε ''κουμπομενο'' με 28 αλογακια οποτε αυτα ειναι τα επισημα στοιχεια του,βεβαια με 1-2 αλαγες φτανει κοντα στα 60-70 ομως αν το χεις μανατο μια χαρα νομιμος εισαι...
    for sale!

το πουλανε ''κουμπομενο'' με 28 αλογακια οποτε αυτα ειναι τα επισημα στοιχεια του,βεβαια με 1-2 αλαγες φτανει κοντα στα 60-70 ομως αν το χεις μανατο μια χαρα νομιμος εισαι...

Εσύ παλλικάρι μου πότε θα πας στο Τατόι;Πότε μπαίνετε;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ναι σιγα της μετατροπες καμια 2-3 καταλυτες νομιζω εχει και μπουκωνει στα τοσα...

αν τους βγαλεις κανεις δεν ξερει ποσα αλογα εχεις κατω απο την σελα σου
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Re: Δεν γινεται να περιμενω... οκ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasoss
    Δεν γινεται να περιμενω... οκ?
    ΟΚ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο
    από dirtbird στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 14:50
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:54