Πολύ καλές πληροφορίες jimmis , αλλά για μια φορά και πάλι δεν ξέρουν τί να κάνουν και τί θέλουν .
...Μου θυμίζει την 1η απόπειρα καπνοαπαγόρευσης .
Πολύ καλές πληροφορίες jimmis , αλλά για μια φορά και πάλι δεν ξέρουν τί να κάνουν και τί θέλουν .
...Μου θυμίζει την 1η απόπειρα καπνοαπαγόρευσης .
π@π@ρι@ μαντολες....
εμ δεν ξερουν τι τους γινεται
εμ δεν ξερουν κ τι να κανουν
στο εξωτερικο οι μοτο περνουν κτεο?
Στην αγγλία λέγεται MOT και είναι ουσιαστικό: Μοτοσυκλέτα που δεν πρέπει να κυκλοφορεί, κόβεται.στο εξωτερικο οι μοτο περνουν κτεο?
Περισσότερα εδώ>>> http://en.wikipedia.org/wiki/MOT_test
Μην τα θεωρούμε και όλα αποτυχία εκ των προτέρων, καλό θα κάνει σε βάθος χρόνου, θα εξαφανιστούν κάποια σούργελα από τους δρόμους.
Μακάρι να έχει και τεστ για καταλύτη, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ΖΩΗΣ η αφαίρεσή του, αλλά τόσο ΖΩΑ είμαστε, που πάμε και τους βγάζουμε για ''εξυπνάδα'' (και μετά ρέει το βενζόλιο ανεπηρέαστο στον αέρα που αναπνέουμε...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Στην αγγλία λέγεται MOT και είναι ουσιαστικό: Μοτοσυκλέτα που δεν πρέπει να κυκλοφορεί, κόβεται.
Σιγα την ουσια του ΜΟΤ στην Αγγλια....το μονο που κοιτανε ειναι φρενα, φωτα, ρουλεμαν τροχων και το 'e' στην εξατμιση που υποδηλωνει εγκριση και το οποιο μπορεις να εχεις χαραξει μονος σου...
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πηρα τηλεφωνο στο ΚΤΕΟhellas να ρωτησω, και μου ειπαν για Αττικη δεν εχει βγαλει ανακοινωση το υπουργειο. Περιμενουν να βγει απο το νεο ετος μου ειπε.
Αυτααα