Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΟΚ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΟΚ![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
για να μη μας κυνηγανε,εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εσύ παλλικάρι μου πότε θα πας στο Τατόι;Πότε μπαίνετε;![]()
Στα χαρτια θελω να ειμαι νομιμος, τωρα στον δρομο κακο του κεφαλιου μου αν δεν προσεχω... ποια SMC ειναι "κουμπομενα" για να εχουν την ισχυς που χρειαζεται το α1?
θα περιμενω τον καπ10 να απαντησειΑρχικά δημιουργήθηκε από Nasoss
Στα χαρτια θελω να ειμαι νομιμος, τωρα στον δρομο κακο του κεφαλιου μου αν δεν προσεχω... ποια SMC ειναι "κουμπομενα" για να εχουν την ισχυς που χρειαζεται το α1?![]()
Τι λε ρε μάγκα; Και οι άλλοι που συν-κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους τι σου φταίμε να πάμε φυλακή;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasoss
τωρα στον δρομο κακο του κεφαλιου μου αν δεν προσεχω...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+ 1000!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τι λε ρε μάγκα; Και οι άλλοι που συν-κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους τι σου φταίμε να πάμε φυλακή;
![]()
![]()
ειμαι ευσυνειδητος και συνιδιτοποιημενος με τον δρομο, ο αδερφος μου με υποστιριζει στο να παρω γιατι με εμπιστευεται, οδηγαει 2 χρονια ΖΧ6R του 08'... δεν ειμαι απο τους πιτσιρικαδες που δν ξερουν να κονισουν ενα μηχανακι![]()
Έχεις δίκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nasoss
ειμαι ευσυνειδητος και συνιδιτοποιημενος με τον δρομο, ο αδερφος μου με υποστιριζει στο να παρω γιατι με εμπιστευεται, οδηγαει 2 χρονια ΖΧ6R του 08'... δεν ειμαι απο τους πιτσιρικαδες που δν ξερουν να κονισουν ενα μηχανακι![]()
ΤΩΡΑ αισθάνομαι καλύτερα.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ε μια χαρα :SΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έχεις δίκιο.
![]()
Ξαπλωσε και περιμενε να σου περασει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έχεις δίκιο.
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ο cap όπως έχει επανειλημενα δηλώσει, πιστεύει στη φυσική επιλογήΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
θα περιμενω τον καπ10 να απαντησει![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κακος ανθρωπας εισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο cap όπως έχει επανειλημενα δηλώσει, πιστεύει στη φυσική επιλογή![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ναι, αλλα ειλικρινήςΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Κακος ανθρωπας εισαι.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν υπαρχει εστω και ενας απο δω που πιστευει οτι υπαρχει εστω και μια στο εκατομυριο περιπτωση να εχει ενα 660 και να περιμενει ποτε θα μπει πιστα για να το κυκλοφορησει, τοτε εσεις μαλλον πηδηξατε απο τα 15 κατευθειαν στα 25 παιδες. Τι του λετε ωρε του παιδιου.
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
πες και τ' αλλο για τον γοογλη ομως για να ολοκληρωθει η απαντηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο cap όπως έχει επανειλημενα δηλώσει, πιστεύει στη φυσική επιλογή![]()
![]()