Mακη εκτος των αλλων ριξε ενα καλο καθαρισμα σε φιλτρο αερα (πριν πας αλλα ΚΑΙ μετα) και παρε μαζι κιτ για φουιτ (ισα ρε μ@υνια Βουλγαρος ειμαι) και σπρει αλυσιδας.
Καλα θα περασετε.Αν φυσαει στα ανατολικα πατε δυτικα και τουμπα.
Ο Βρωμοπουλος ζηλευει μαλλον.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Τέτοια λέγε μου να πάρω τον πάπιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Mακη εκτος των αλλων ριξε ενα καλο καθαρισμα σε φιλτρο αερα (πριν πας αλλα ΚΑΙ μετα) και παρε μαζι κιτ για φουιτ (ισα ρε μ@υνια Βουλγαρος ειμαι) και σπρει αλυσιδας.
Μάλλον φάση "Γαύδος" παίζει και εκεί ε;
Προβλέπω να καταλήγω στο παπί τελικά, δεν με βλέπω να ξαναβγάζω σύντομα το ντεπόζιτο (γ@μώ τη Χόντα) για καθαρισμούς..
Φως φανάρι στρογγυλόΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
![]()
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι ξέρει να ποδίζει (over to Cpt. ......Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
.....
.....) ?
Been there, done thatΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
![]()
(με κανονικό μηχανάκι....
)
You BETA believe...
Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, αν εξαιρέσεις 1-2 μαλακιούλες που μας την ψιλοσπάσανε όλα ήταν τέλεια!
Να αρχίσω με τα ασχημούτσικα για να μείνει η γλύκα στο τέλος του θρεντ![]()
-Σωτήρης, ψαροταβέρνα στον Αβλέμωνα: Είχαμε ακούσει τα καλύτερα και όντως το διαπιστώσαμε, δεν μπορείς όμως ρε φίλε 2 πράγματα. Να βάζεις κέτσαπ στη γαριδομακαρονάδα διότι της γ@μείς τα πρέκιακαι να χρεώνεις 12 ευρώ το πιάτο τα καλαμαράκια εκ'του οποίου τον φόρτο δεν φτάνει να τον δοκιμάσουν 8 άτομα. Πατάτα..
-Καφενείο στα Αρωνιάδικα: Ωραίος χώρος, σε τραβάει να κάτσεις για καφέ. Κάτσαμε μετά το φαγοπότι στου Σωτήρη για να χωνέψουμε λέει και για να ισιώσουμε λίγο απ'την τάπα των καλαμαρακίων. Ωραία φράπα, ωραία αν και ακριβούτσικα γλυκουδάκια.. αλλά ρε π@ύστη μου.. 3 ευρώ το σφηνάκι η φατουράδα;;; Επί 8 τεμάχια 24 ευρώ;;; Στο καφενείο;;;![]()
Με 24 ευρώ σου χτίζω ρακοκάζανο το φελέκι μου μέσα...:rotflmao:
Εκεί τελείωσαν τα δυσσάρεστα, όλο το υπόλοιπο μας ξετρέλανε. Παραλίες.. Καλαδί, Αβλέμωνας, Χαλκός, Μελιδόνι, Καψάλι (ειδικά την τελευταία μέρα που κολυμπήσαμε δίπλα σε καρέτα-καρέτα, έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε), ψιλομ@λακία η Αγία Πελαγία τελικά..
Χωριά όπως ο Μυλοπόταμος, τα Μιτάτα (αν και ήταν άδεια εντελώς), Κάλαμος, Καραβάς, φυσικά η Χώρα και το Καψάλι, εννοείται και τα Λογοθετιάνικα με την Κυρία Μαρία και το υπέροχο φαγητό της, 3 φορές την επισκεπτήκαμε σε 5 μόλις μέρες! Οπωσδήποτε να την ψάξει όποιος πάει στο νησί, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Μας κέρασε μέχρι και μπουκαλάκια φατουράδας αλλά και μερικά βαζάκια με γλυκά κουταλιού, αυτή η γυναίκα με έκανε χαλί εμένα προσωπικά.
Ενώ πίστευα ότι θα προλαβαίναμε να βλέπαμε όλο το νησί και ειδικά τις παραλίες του, σε καμμία των περιπτώσεων τελικά δεν φτάνει μια βδομάδα, εκτός βέβαια κι αν είσαι συνεχώς στην τσίτα.. κι αν είσαι στην τσίτα, στα Κύθηρα θα πας; Προτίμησε GOA καλύτερα...![]()
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας, ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμες.
Αν θα πήγαινα Κύθηρα ξανά; Εννοείται, άφησα τόσα πολλά ανεξερεύνητα πίσω..
![]()
![]()
Α ρε Μακη ξεχασα να σου πω οτι ο Σωτηρης εχει μονο ονομα.Ο διπλα ειναι καλυτερος.
Αφου ομως περασες καλα![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ωρε μανουλα μ.Λυσιμο,αμμοβολη,βαψιμο κοκκινο με κιτρινο σφυροδρεπανο και fast track λεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλα καλά Χρηστάρα, για σένα και τον Tpap τράβηξα τη συγκεκριμένη!![]()
Και πάλι ευχαριστώ για όλα ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ ο αλλος θα παθει τπτ και ειναι και μεγαλος ανθρωπας.![]()
Μωρέ τίποτα δεν θέλει σου λέω, η επεξεργασία που έκανα το αδίκησε λέμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ωρε μανουλα μ.Λυσιμο,αμμοβολη,βαψιμο κοκκινο με κιτρινο σφυροδρεπανο και fast track λεμε.![]()
![]()
![]()
Ρε συ ο αλλος θα παθει τπτ και ειναι και μεγαλος ανθρωπας.![]()
Αυτή επειδή μού'κανε κάτι τσαμπουκάδες..![]()
Ωραία αντίθεση πάντως, αυτό να στρώνει δρόμους και το τέρας στ'αριστερά να τους ξεριζώνει...![]()
![]()