Που να του παρουν ολο το φερινγκ να βαλει τη ζελατινα στο κ@Λ@ του μετα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
το αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μόλις βρω τι έγινε .....
Για συντομία πάντως ..... κατά τις 2.30 χτύπησε ο συναγερμός κατέβηκα και την βρήκα επάνω ....
Κάποιοι μάλλον θα ξυριστούν γουλί και ειδικά ο ένας θα κόψει πολλή σαλάτα .... αν είναι αυτοί που νομίζω !!!
2:30 τι; Τη νύχτα; Στο σπίτι σου δηλαδή; Ή δουλεύεις στο κρυφό σχολειό;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μόλις βρω τι έγινε .....
Για συντομία πάντως ..... κατά τις 2.30 χτύπησε ο συναγερμός κατέβηκα και την βρήκα επάνω ....
Κάποιοι μάλλον θα ξυριστούν γουλί και ειδικά ο ένας θα κόψει πολλή σαλάτα .... αν είναι αυτοί που νομίζω !!!![]()
Μονο στην Κρήτη παίζει αυτό το σενάριο μάλλον!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μόλις βρω τι έγινε .....
Κάποιοι μάλλον θα ξυριστούν γουλί και ειδικά ο ένας θα κόψει πολλή σαλάτα .... αν είναι αυτοί που νομίζω !!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μόλις βρω τι έγινε .....
Κάποιοι μάλλον θα ξυριστούν γουλί και ειδικά ο ένας θα κόψει πολλή σαλάτα .... αν είναι αυτοί που νομίζω !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε κατι πραγματα! :hypnotize
![]()
Τέλος καλό όλα καλά....αλλά είχε δίκιο το παλικάρι επάνω που λέει πως μπορεί εσύ να μην έχει θέμα με τους μαθητές σου, αλλά αυτοί έχουν θέμα μαζί σου....
![]()
![]()
![]()
Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνον καζούρα και τίποτε άλλο.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
ΔΕΝ είναι μαθητές μου .... μάλλον 2 ανορθόγραφοι συμφορουμίτες είναι που κάνουν πλάκα !!!
Οπως έγραψαν είναι ...... ο Ψηρας (είπαμε ανορθόγραφοι) και ο Καβρός ......
Με ένα μόνο πράμα απορώ ...... πως δεν ακούστηκε το παπάκι ......
Βέβαια τώρα χρωστάνε κάτι βίδες και ....... να προσεύχονται στον ύψιστο να μην έχει σπάσει η "τσέπη" στο φαίρινγκ, που μπαίνει η "γλώσσα" της ζελατίνας ..... καθότι όσο και αν προσπάθησα ..... παίζει ολόκληρη μπροστά και τρίζει !!!
Δεν θέλουνε να ξέρουνε πόσο κάνει η μετώπη των φαίρινγκ !!!
ΔΕΝ είναι μαθητές μου .... μάλλον 2 ανορθόγραφοι συμφορουμίτες είναι που κάνουν πλάκα !!!
![]()
![]()
δεν καταλαβα Χριστο!
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Καντους κ εσυ πλακα αργοτερα, παρε ενα λουκετο δισκοφρενου κ περνα το στην μηχανη του το βραδυ, θα πεσει σαν σκατο:rotflmao:
![]()
Με ένα μόνο πράμα απορώ ...... πως δεν ακούστηκε το παπάκι ......
Βέβαια τώρα χρωστάνε κάτι βίδες και ....... να προσεύχονται στον ύψιστο να μην έχει σπάσει η "τσέπη" στο φαίρινγκ, που μπαίνει η "γλώσσα" της ζελατίνας ..... καθότι όσο και αν προσπάθησα ..... παίζει ολόκληρη μπροστά και τρίζει !!!
Δεν θέλουνε να ξέρουνε πόσο κάνει η μετώπη των φαίρινγκ !!!
αν ειναι οντως συμφορουμιτες....ωραια πλακα εκαναν--->:a019:
![]()
Τι δεν καταλαβες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
δεν καταλαβα Χριστο!
![]()
![]()
αυτο με το "συμφορουμιτες"
![]()