Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Μεταφορά στη Σαλονίκη....

μεταφορικη πελλοπονησου
    δοκιμασμενη χωρις παρατραγουδα....
    κοστος 50€ για μηχανη

τηλεφωνο αυριο
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Θα στειλεις την μηχανη αντικαταβολη, θα συννενοηθεις με τον αγοραστη οτι με το που φτασει το μηχανακι θα παει να το δει οτι εφτασε και μετα θα σου κανει καταθεση στον λογαρισμο σου,σου περνα το αποδεικτικο τις καταθεσης ,ελευθερωνεις την αντικαταβολη και ειστε ολοι μια χαρα,πληρωνει αυτος την μεταφορα.

προσοχη μην αφησεις να γινει αντικαταβολη με το πρακτορειο δεν εχουν λεφτα και θα στα κρατησουν για πανω απο 3-6 μηνες με διαφορες δικαιολογιες.

Αντε καλοφαγωτα
    σορρυ....αλλα τι διαφορετικο ειναι αυτο απο το να του βαλει εξαρχης τα λεφτα στην τραπεζα???και που θα ξερει ο αλλος οτι θα ελευθερωθει η αντικαταβολη οταν στειλει το αποδεικτικο???μιλαμε γενικα για θεματα εμπιστοσυνης...και οχι για τον Μητσο και τον αγοραστη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Κοιτα αυτο που εγραψες ...απο εκει θα ξερει οτι θα ελευθερωση την αντικαταβολη.
    Ειδικα την σημερον ημερα οι περισσοτερες αγοραπωλησεις ακομα και μεταξυ εταιριων(μην πω κυριως)
    Αυτος ειναι ο πιο καθαρος τροπο και για τους 2 συναλλασομενους.
    Η αλλη εκδοχη ειναι να μου βαλει την βενζινα και ενα εισητηριο επιστροφης ο Δημητρης και να παω Σαλονικη που θελω να δω και εναν φιλο αλλα δεν νομιζω να μου εχει εμπιστοσυνη
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Κοιτα αυτο που εγραψες ...απο εκει θα ξερει οτι θα ελευθερωση την αντικαταβολη.
    Ειδικα την σημερον ημερα οι περισσοτερες αγοραπωλησεις ακομα και μεταξυ εταιριων(μην πω κυριως)
    Αυτος ειναι ο πιο καθαρος τροπο και για τους 2 συναλλασομενους.
    Η αλλη εκδοχη ειναι να μου βαλει την βενζινα και ενα εισητηριο επιστροφης ο Δημητρης και να παω Σαλονικη που θελω να δω και εναν φιλο αλλα δεν νομιζω να μου εχει εμπιστοσυνη
    δεν σε επιασα...εγω αυτο που εγραψα το εγραψα γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη πουθενα...και μιας και μιλαμε για θεμα εμπιστοσυνης...λεμε τωρα γενικα και οχι για τον Μητσο....πως θα ξερει ο αλλος οτι με το που θα βαλει τα λεφτα ο αλλος θα ελευθερωσει την αντικαταβολη???
    μεταξυ εταιριων υπαρχουν παραστατικα/τιμολογια/χρεωστικα...δεν νομιζω στην παρουσα φαση μιλαμε για συνναλαγη μεταξυ 2 εταιριων...αλλα 2 ιδιωτων οπου η βασικη προυποθεση ειναι η εμπιστοσυνη...η αλλη εκδοχη ειναι να παει ο Μητσος μονος του Σαλονικα και να περασει μελι...

υ.γ. τρανο παραδειγμα δειγματος εμπιστοσυνης ειναι αυτο που εγραψε ο Μπου....πριν στειλει το μηχανακι...ο αλλος του εδωσε τα λεφτα...δεν θα μπορουσε πχ να το ειχε κολλησει και να τον επιανε κοτσο???τα λεφτα θα τα επερενε...γνωμη μου ειναι αυτες οι δουλιες γινονται χερι με χερι...

καθαρισε τα πμ σου mastixaChiou!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τα π.μ τα αδειασα. :smilea:

blackbusa σε "επιασα" και όπως τα λες ειναι!

Γενικώς το θέμα με το πώς θα παει η μοτο πάνω ας πούμε οτι λύνεται! Αυτο με το οικονομικό είναι το μανικι ομως... και περισσότερο μην αρχισουμε αφου παει το μηχανακι πανω τα "μα και μου και κοψε" κτλ... που μου τη σπανε καργα! Το πραγμα γινεται ακομα χειροτερο μιας και το μοτο δεν κινειται οπως εγραψα να πεις οτι δε γ@μιεται, εκανα και τη βολτα μου.

Γι αυτο ειμαστε και στη φαση του να κατεβει να το δει επι τοπου τι παιρνει και να ειναι αυτος που αν πει να μου κοψει που θα γυρισει με αδεια χερια πισω!

τέλος, τοσο ενδιαφέρον απο Θεσσαλονικη δεν το περιμενα η αληθεια ειναι

Θα έχει πλάκα να έχει μπει στο φορουμ και να τα διαβάζει όλα αυτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θα έχει πλάκα να έχει μπει στο φορουμ και να τα διαβάζει όλα αυτα

εχεις αμφιβολιες οτι του τα ειπα?

Όχι, αλλα στονγραπτο φαίνονται διαφορετικά (και πιο δυσάρεστα)

Όπως σου έχω πει κι άλλες φορές γι αλλα θέματα, δε χρειάζεται συνεχώς να δίνεις πλήρη αναφορά στο φόρουμ. Ένα "ευχαριστω για τις συμβουλές" φτάνει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

"ευχαριστώ για τις συμβουλες"

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τέλος, τοσο ενδιαφέρον απο Θεσσαλονικη δεν το περιμενα η αληθεια ειναι
    Γνωστοι ρακοσυλλεκτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Γνωστοι ρακοσυλλεκτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω ξερω οτι οποιος ενδιαφερετε να αγορασει μοτοσυκλετα ή ανταλλακτικο ή κρανος ή οτιδηποτε, παει ΑΥΤΟΣ στον πωλητη. δεν εχει ακουστει ποτε να πηγαινει ο πωλητης σε οποιον θελει να δει το αντικειμενο που πουλαει, εκτος και αν τον βολευει ή ειναι ο δρομος τους κλπ.

ειναι οι (αγραφοι) κανονες της αγοροπωλησιας...:wacko:

Μητσο κανονισε με τον Σακη Κιοσσε να ανεβασεις την μηχανη επανω και να παραλαβει αυτος το χρημα.
    σε περιπτωση που ο μαγκας αλλαξει γνωμη εχεις συννεοηθει μαζι του και τρωει ολη την μεταφορα (δλδ 50 πηγαινει και αλλα τοσα ελα, συνολο 100€).
    αν την παρει, του κανεις "δωρο" την μεταφορα, δλδ ενα 50αρικο και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
    και πιο φτηνα θα του ερθει σκεπτομενος οτι αν κατεβει θελει τουλαχιστον 65€ με ΟΣΕ πηγαινε-ελα και μετα ειναι και να μεταφερει την μηχανη (δλδ αλλα 50), αρα και δεν θα κουνηθει απο την πολη του και θα του ερθει το εργαλειο με τσαμπα μεταφορικα (αν του κανει).
    αν δεν του κανει, του κοστισε μια κατοσταρου η φαση.

Re: Μεταφορά στη Σαλλονίκη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Τη μοτό την έχει δεί, το οικονομικό το έχουμε συμφωνήσει...

Δε ξερω πως τα κανονιζεται εσεις, εγω οταν πηρα το τσιρκο μου, κατεβηκα στο Αιγιο με το αμαξι του κολιτου μου, τσεκαρα το μηχανακι, τα βρηκαμε και στα λεφτα, εγινε το νταραβερι, το τσιμπισα και ανεβηκα. Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα!!

τωρα αυτα τα στειλτο και ετσι και αλλιως μου φαινονται κινησεις απογνωσης.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  2. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  3. μεταφορα απο τις γενικες
    από illuminatios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 10:07
  4. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF