Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
![]()
τι δεν καταλαβες? Να στο ζωγραφισω?
Στη ζωη, μεχρι να το παρεις στο χερι το μετρητο, τιποτα δεν εχει "κλεισει" παρα τις συμφωνιες!
Το χεις τωρα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
![]()
Στη ζωη, μεχρι να το παρεις στο χερι το μετρητο, τιποτα δεν εχει "κλεισει" παρα τις συμφωνιες!
Το χεις τωρα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Δε ξερω πως τα κανονιζεται εσεις, εγω οταν πηρα το τσιρκο μου, κατεβηκα στο Αιγιο με το αμαξι του κολιτου μου, τσεκαρα το μηχανακι, τα βρηκαμε και στα λεφτα, εγινε το νταραβερι, το τσιμπισα και ανεβηκα. Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα!!
τωρα αυτα τα στειλτο και ετσι και αλλιως μου φαινονται κινησεις απογνωσης.
ξερεις, ολες οι περιπτωσεις όπως και ολοι μας δεν ειμαστε ιδιοι!
Συν οτι το μοτο πρεπει να μεταφερθει λεμε, δεν κινείται!
Τελος, οτι οι εποχες εχουν αλλαξει κι αν το οτι εγω θελω-αποφασισα επιτελους να το "διωξω" επειτα απο 2+ χρονια, το θεωρεις κινηση απογνωσης.... τι να πω, ισως!
![]()
Τελικά ρε Μητσο, το θρεντ το ανοιξες για να δεις πως θα στείλεις τη μηχανη πάνω ή για να μας πεις ότι δεν εμπιστέυεσαι τον αγοραστή;
Γιατι το πρώτο έχει ήδη απαντηθεί![]()
Για το δεύτερο.....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελικά ρε Μητσο, το θρεντ το ανοιξες για να δεις πως θα στείλεις τη μηχανη πάνω ή για να μας πεις ότι δεν εμπιστέυεσαι τον αγοραστή;
Γιατι το πρώτο έχει ήδη απαντηθεί![]()
Για το δεύτερο.....![]()
αφου μπαινει ο παν-ποπκορν-οπτικος και γραφει μλκιες!
![]()
![]()
![]()
Μήτσε στειλε μου το μηχανακι σου - stop
θα εισπράξω για σένα - stop
η κρίση γεννάει ευκαιρίες![]()
δηλαδη φοβασαι μη σου κανει παζαρια τελευταια στιγμη... συζητα το μαζι του.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Το χεις τωρα?
Μητσάκο αν μπορώ να βοηθήσω κάπως μΕ λες.![]()
Sent from me using a computer.
Έφυγεεεε..![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
και με τις ανταλλαγές τι γίνεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω ξερω οτι οποιος ενδιαφερετε να αγορασει μοτοσυκλετα ή ανταλλακτικο ή κρανος ή οτιδηποτε, παει ΑΥΤΟΣ στον πωλητη.![]()
κορωνα γραμματα
ή ραντεβουυ στη μεση!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H