Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Αν έχεις σκοπό να βάζεις συνεπιβάτη, βρες οπωσδήποτε μαρσπιέ απ΄το 88άρι μοντέλο που είναι σταθεροί στον σκελετό. Αυτοί είναι επιεικώς απαράδεκτοι.
Το ξέρω..... ψάχνω....
Αν έχεις σκοπό να βάζεις συνεπιβάτη, βρες οπωσδήποτε μαρσπιέ απ΄το 88άρι μοντέλο που είναι σταθεροί στον σκελετό. Αυτοί είναι επιεικώς απαράδεκτοι.
Το ξέρω..... ψάχνω....
Αρκετά πράγματα για srx (συμπεριλαμβανομένων των μαρσπιέ) είχα βρει στο γερμανικό ebay. Βάλε στο search του srx 600 σκέτο και άρχισε να ψάχνεις. Αλλιώς βρες καμμιά άκρη με σιδερά να σου φτιάξει τα απλά που φόραγαν κάποια 86-87άρια ευρωπαικά (ένα τρίγωνο είναι)Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Το ξέρω..... ψάχνω....![]()
Αρκετά πράγματα για srx (συμπεριλαμβανομένων των μαρσπιέ) είχα βρει στο γερμανικό ebay. Βάλε στο search του srx 600 σκέτο και άρχισε να ψάχνεις. Αλλιώς βρες καμμιά άκρη με σιδερά να σου φτιάξει τα απλά που φόραγαν κάποια 86-87άρια ευρωπαικά (ένα τρίγωνο είναι)![]()
... στο γερμανικό ψάχνω...
αυτά λες?
http://viewitem.eim.ebay.gr/Fussrast...824680477/item
... μαθαίνω και γερμανικά σιγά σιγά που δε ξέρω....
Θα δοκιμάσω και σε σιδερά πάντως , ευχαριστώ για την ιδέα.![]()
![]()
Nαι αυτό λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
... στο γερμανικό ψάχνω...
αυτά λες?
http://viewitem.eim.ebay.gr/Fussrast...824680477/item
... μαθαίνω και γερμανικά σιγά σιγά που δε ξέρω....
Θα δοκιμάσω και σε σιδερά πάντως , ευχαριστώ για την ιδέα.![]()
![]()
![]()
![]()
καπου εχω ενα ζευγαρι απο ενα γερμανικο srx..αν κανεις υπομονη κανα δυο εβδομαδες θα ψαξω να τα βρω..
![]()
τωρα που το σκεφτομαι, δεν ταιριαζουν στις βασεις απο τα γιαπονεζικα σρχμ γιαυτο και δεν τα ειχα βαλει, πρεπει να κανεις καποια πατεντουλα, ή να κολησεις πανω στο φρεσκοβαμενο πλαισιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
καπου εχω ενα ζευγαρι απο ενα γερμανικο srx..αν κανεις υπομονη κανα δυο εβδομαδες θα ψαξω να τα βρω..
![]()
![]()
χε,χε .......δύσκολο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
ή να κολησεις πανω στο φρεσκοβαμενο πλαισιο..![]()
ευχαριστώ πάντως...
.....η πρόθεση αλλά και η διάθεση μετράει!!
![]()
![]()
![]()
αν τα βρει ο μητσος φτιαξε μια λαμα-βαση να βιδωνει στο πλαισιο στις υπαρχουσες βιδες αλλα και να εχει πασα να βιδωσουν τα μαρσπιε πανω. και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ διακριτικο.
Ευχαριστώ θα κάνω δοκιμή...Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
αν τα βρει ο μητσος φτιαξε μια λαμα-βαση να βιδωνει στο πλαισιο στις υπαρχουσες βιδες αλλα και να εχει πασα να βιδωσουν τα μαρσπιε πανω. και το αποτελεσμα θα ειναι πολυ διακριτικο.
Στον πάγκο....